Very well kept place. Excellent food. Very kind staff. I ate a delicious cod with vegetables.
VITTORIA GIVOIA
.
15 Aprile 2025
10,0
Here you can eat true Piedmontese cuisine. A large boiled meat of 7 cuts and the best anchovies in green sauce you can find!
Mauro Demichelis
.
10 Aprile 2025
10,0
Eaten divinely,
Good cold cuts starter
Delicious low-fat ravioli
Niccolò Osti
.
09 Aprile 2025
10,0
Fantastic lunch with traditional Piedmontese or rather Monferrato dishes. A note of consideration for the vitello with tuna sauce, mixed boiled meat and zabaglione cream with krumiri.
Gigliola Fracchia
.
06 Aprile 2025
10,0
Historic and welcoming place, excellent food from starters to desserts and friendly service.
Francesca Scarpino
.
29 Marzo 2025
10,0
Excellent traditional restaurant
Mario Sciandra
.
27 Marzo 2025
8,0
Elements of a modern elegant restaurant, such as the tables and the white of the room, the approach of the staff, coexist with other typical elements of the tavern, in the menu or in the administration, which are not quite in tune. The artichoke salad with parmesan flakes was very good, tasty and balanced, the breadsticks and long crackers were also excellent; However, I found the glass of Nebbiolo very "closed*, it tasted like a barrel. The cut with artichokes actually seemed to me to be a floured escalope covered with very cooked artichokes, which were not as tasty as those of the appetizer: a dish that did not live up to expectations, although the cooking of the meat was perfect. Coffee... from the north, unfortunately.
Antonio Schiavi
.
22 Marzo 2025
6,0
Excellent Piedmontese cuisine, attentive staff. Try it, I recommend it.
Gerardo Di Lena
.
22 Marzo 2025
10,0
Bellissimo locale "vintage".
Ottima l'accoglienza ed il servizio.
Taiarin al tartufo, agnolotti al sugo, poi 2 antipasti: degustazione antipasti dell'osteria ed uno di salumi nostrani.
Bunet ed un'ottimo Barbera!
Ottimo anche il rapporto qualità-prezzo.
Gabriele
.
14 Dicembre 2024
10,0
Dai Tajarin con porcini, dove ci sono più funghi che pasta, ai tajarin con tartufo, le papille si inebriano di gusto e tradizione.
Gli antipasti, classici senza tempo, regalano emozioni da percorrere ad occhi chiusi, per gustare sensazioni che riportano ai piatti della nonna, con la perfezione dell'esperienza .
I dolci, come la pasta, fatti in cucina dalle Signore di Casa Amarotto sono il giusto commiato da una tavola di prestigio.
Qui tutto rimanda alla tradizione e alla gentilezza d'un tempo, gli arredi eleganti, la clientela borghese e il titolare che gira tra i tavoli in Sala e , pur non avendoti mai visto prima, si preoccupa che tutto sia di tuo gradimento , discorre amabilmente e ti saluta poi dandoti la mano.
I prezzi sono in linea col livello del locale e ogni piatto vale ampiamente il suo costo.
Un vero Patrimonio Cultural/Gastronomico.
laura f
.
26 Ottobre 2024
10,0