I come back every time I pass through Casale Monferrato
Nicola Roca
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18 Marzo 2025
10,0
Very renowned restaurant in Casale Monferrato.
Lunch with friends, everything was very good and the staff were very kind. I recommend it to you.
Giampiero Panizza
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17 Marzo 2025
10,0
Stumbled upon this historic restaurant by chance, wonderful food but above all wonderful friendliness of the owner and his family. A place that has entered the heart
Ludovica Gattuso
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16 Marzo 2025
10,0
A pleasant discovery. You can perceive the excellent research of raw materials that give excellent results.
Giorgia Biasi
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13 Marzo 2025
10,0
Excellent menu and wine list.
Top quality products.
High level service.
Advised
Paolo Tiramani
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08 Marzo 2025
10,0
Very good food, very good service, attended by the owner and his family, very pleasant conversation.
Absolutely recommended place to eat local recipes, with local ingredients and prepared everything at home.
Marvelous.
Andres Corona
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21 Febbraio 2025
10,0
Tasty dishes and friendly staff
Mauro Polidoro
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16 Febbraio 2025
10,0
Osteria in an ancient building in Casale, very beautiful inside with very regal vibes.
Menu full of all the Piedmontese delicacies with off-menu in line with seasonal products.
The tasting trio (raw meat, veal with tuna sauce and Russian salad) and the vegetable flan with Piedmontese toma fondue are very good.
Agnolotti with a roast sauce which however left a buttery taste in the mouth. In my opinion a little "plasticky" in consistency.
The large mixed boiled meat, 7 pieces with buttered carrots and mashed potatoes, is very good. It is brought with its sauces (green sauce, mustard, horseradish sauce, mustard, tomato sauce, coarse salt and red sauce).
Overall a decent experience, nothing exceptional.
Sara Arolli
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10 Febbraio 2025
8,0
Bellissimo locale "vintage".
Ottima l'accoglienza ed il servizio.
Taiarin al tartufo, agnolotti al sugo, poi 2 antipasti: degustazione antipasti dell'osteria ed uno di salumi nostrani.
Bunet ed un'ottimo Barbera!
Ottimo anche il rapporto qualità-prezzo.
Gabriele
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14 Dicembre 2024
10,0
Dai Tajarin con porcini, dove ci sono più funghi che pasta, ai tajarin con tartufo, le papille si inebriano di gusto e tradizione.
Gli antipasti, classici senza tempo, regalano emozioni da percorrere ad occhi chiusi, per gustare sensazioni che riportano ai piatti della nonna, con la perfezione dell'esperienza .
I dolci, come la pasta, fatti in cucina dalle Signore di Casa Amarotto sono il giusto commiato da una tavola di prestigio.
Qui tutto rimanda alla tradizione e alla gentilezza d'un tempo, gli arredi eleganti, la clientela borghese e il titolare che gira tra i tavoli in Sala e , pur non avendoti mai visto prima, si preoccupa che tutto sia di tuo gradimento , discorre amabilmente e ti saluta poi dandoti la mano.
I prezzi sono in linea col livello del locale e ogni piatto vale ampiamente il suo costo.
Un vero Patrimonio Cultural/Gastronomico.
laura f
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26 Ottobre 2024
10,0