Delicious dishes in a well-kept location. Excellent value for money
Marco D'Alessio
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06 Aprile 2025
10,0
Beautiful discovery in passing by Margherita di Savoia.
Location with attention to every detail, courteous staff and excellent quality food.
I highly recommend
Valer 93
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06 Aprile 2025
10,0
Sober and nice atmosphere, kind and helpful staff, excellent dishes, fresh-tasting starter (Apulian-style Catalan), exquisite paccheri with shellfish and excellent stuffed cuttlefish main course, a glass of wine. The incredible bill...€30, it was worth at least double. Thanks so much, keep it up.
Walter Santoro
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28 Marzo 2025
10,0
A beautiful discovery on an ordinary Friday, we received a wonderful welcome, impeccable service and high level friendliness. We ate very well, it's a shame we didn't photograph all the starters, but the risotto with purple top with local carpaccio, traditional stuffed cuttlefish and a revisited tiramisu can be eaten with your eyes!
Antonella Strippoli
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21 Marzo 2025
10,0
I'm giving 3 stars even though it's 2, I don't eat tasty food but they put 700 grams of sugar in my paccheri. 3 stars for service. I sat down at around 1pm and to eat the proposed menu I left at around 5pm after all the customers. As far as the environment is concerned, they wanted to do a special thing to put RECOVERED shutters for the bathroom doors but everyone left them open, of course I was sitting more in the bathroom than in the living room, I recommend installing a more suitable door with automatic closing. Thank you
Michele Boccuzzi
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24 Febbraio 2025
6,0
Ho pranzato oggi con un collega, eravamo a Margherita di Savoia per lavoro e siamo andati a pranzo in questo ristorante scelto per il nome più che per le recensioni.
Siamo arrivati poco prima delle 13 e siamo stati accolti da un impeccabile e disponibile responsabile di sala (dire cameriere non sarebbe corretto). Ci ha proposto un menù a la carta oppure due menù degustazione rispettivamente di 25 e 40 euro, abbiamo optato per il secondo e abbiamo fatto bene perché così abbiamo provato più piatti preparati dal giovane e talentuoso chef.
Cominciato egregiamente con un piccolo cannolo salato, a seguire frittura di moscardini spillo, polpo alla pizzaiola, minestra di ceci e mazzancolle, paccheri agli scampi, seppiolina grigliata su letto di schiuma di patate e zafferano e bietolina, ha completato il tutto un “tiramisù” fatto con un crumble al posto del savoiardo, gelato al caffè e una sfoglia di cioccolato fondente.
Abbiamo preso un calice di Malvasia e trebbiano, acqua e due caffè.
È inutile dire che il nostro pranzo è stato un crescendo di piacere e riconoscenza nei confronti di chi offre prodotti freschissimi e trattati benissimo ad un prezzo onesto se non addirittura basso per la realtà barese.
Lo consiglio vivamente e ho già pensato di tornarci con la mia famiglia. Bravi.
pasqualino b
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19 Febbraio 2025
10,0
For the second consecutive year my family and I decide to spend New Year's Day here.
The tavern confirms the result with a careful menu and managing to satisfy the extra requests of one of the family members.
Selection of wines as careful as the presentation of the dishes.
This year it has expanded its premises but the room where we were still lacks personality and is a little bright.
Service not exactly fast, but justified, given the particular day and the tables all occupied.
Since it is express cuisine it is also a symptom of freshly prepared dishes.
Overcoming this I really appreciated the attentive and careful work of the chef in creating the menu and preparing the dishes.
Attentive staff, very friendly and above all highly trained.
I highly recommend the Osteria al Vicoletto.
Nicola Roberto Pellegrini
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06 Gennaio 2025
8,0
Locale ben fatto, di design, con cantina, piatti particolari.
Il cameriere freddo e distante, e lo abbiamo chiamato piu' volte ma non sentiva.
Quindi visto che il ristorante e' grande ci sono 3 stanze consiglieri personale in piu' e piu gentile.
Lo chef ci e' venuto a salutare.
Cucina ottima, ma i dolci non sono stati graditi, lo abbiamo detto al cameriere ma ha detto che sn. della pasticceria Fiamma che e' la migliore pasticceria, ma se non piacciono, si tolgono dal conto.
bigtravellertop
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04 Gennaio 2025
8,0
Very tasty food, we liked the service and the ambience.
Ingrid
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01 Novembre 2024
8,0