What I ate was very good. Highly recommended. I had also tasted the cod, better the meat. Reserve
Roberto S.
.
19 Marzo 2024
8,0
We got there by chance and it was lucky because we ate very well! Cod, frico, roast beef, not to mention the desserts which were delicious! Very nice and welcoming rustic place!
Highly recommended!!
Fausta Sasso
.
16 Marzo 2024
10,0
Typical Friulian tavern. Frico and cured meats TOP.
The only flaw was a Friday evening... very crowded... together with a couple of friends, you had to shout to hear us
sylvie
.
07 Marzo 2024
10,0
Periodically, returning to this environment is like moving the hands of a clock back, realizing at the same time that a process of improvement is still underway.
All this is visible in the changing details, but not in the flavors and aromas of the historic Spilimbergo restaurant.
His Majesty the cod, alone, is worth the visit.
Indescribable!
An experience that just needs to be lived.
alessandro venerus
.
04 Marzo 2024
10,0
Welcoming environment, prompt and attentive service. The menu is simple, but each dish respects local home-made traditions.
Gianfranco Fonda
.
29 Febbraio 2024
10,0
Beautiful place, familiar and welcoming gnocchi with ragù and super cod
Daniela Da Villa
.
29 Febbraio 2024
10,0
We have been to Al Bachero many times (we went there when the kitchen was practically in the dining room) and we were used to tasty cod.
Now it's a dull cod, without flavour.
Even the strudel full of sultanas and walnuts instead of pine nuts all fell apart on the first cut.....
We are not.....
Franco Gigi
.
22 Febbraio 2024
6,0
Everything excellent and fast service. Must try, top notch.
Cinzia Bortolotti
.
18 Febbraio 2024
10,0
Posto molto rustico, …ma non brutto, anzi…! Personale gentile, forse solo un po’ lento. Il cibo proposto é buono, la trippa ottima, il baccalà forse non molto saporito, comunque tutto sommato …. lo consiglio sicuramente
robyb254
.
27 Gennaio 2024
8,0
Una tappa imprescindibile quando ci troviamo nei dintorni di Pordenone.
La cucina casalinga offre specialità dell'antica tradizione friulana.
Per noi Baccalà mantecato, frico, salame con l'aceto, trippe con polenta, golosi strucchi e amaro del Bachero per concludere in bellezza.
A parte un paio di fuori menu, la carta dei piatti è scritta sulla tovaglietta; non sono riportati i prezzi ma non ci sono mai spiacevoli sorprese al momento del conto, sempre più che onesto. Eccellente rapporto qualità-prezzo.
Sempre affollatissimo, meglio prenotare.
annieok2014
.
23 Gennaio 2024
8,0