Delicious lunch, an appetizer with cheese and honey, 2 abundant and very good pasta dishes (the cacio e pepe was excellent), ricotta mousse and pear and chocolate tart + water and a bottle of wine for about €35 per person (a little less). Polite and friendly owners and staff. Recommended
Carla D'Ottavio
.
01 Giugno 2025
10,0
Typical Roman restaurant in the heart of Pigneto, absolutely recommended.
I recommend the bruschetta with chicken liver paté as an appetizer, one of the best appetizers I've ever eaten.
The carbonara also deserves a special mention, not to mention the homemade desserts.
A must try!
Gianluca Aglio
.
31 Maggio 2025
10,0
A great experience!
Authentic and excellent homemade cuisine 🤩
A must-do in Rome
The staff is incredibly kind and professional, making this a pleasant experience.
V B
.
30 Maggio 2025
10,0
Traditional menu (with some dishes revisited in an original way). Friendly service. Excellent craft beers
Daniele Buschiazzo
.
17 Maggio 2025
10,0
AMAZING.
Excellent service and wonderful tasty roman food.
Ammar Barakat
.
15 Maggio 2025
10,0
First of all, the staff is very kind, if you eat well and pay the right amount. The only handicap is that you don't even have to pay for parking in gold.
Mary Kant
.
14 Maggio 2025
10,0
I chose Roman tripe, and the other person chose artichokes with veal. My guts were a poetry of taste. Soft, in tomato sauce with (I think) pecorino romano. Spicy, but not too much, so that you can feel all the flavors. Additionally, home-made white wine of quite decent quality, went perfectly with both dishes. Veal is also tasty, and artichokes? There's a lot to like here. We will definitely come back here, especially since the service was top notch.
PS. We were probably the only non-Italians in a full room. It is worth making a reservation in advance.
Piotr Biernacki
.
16 Aprile 2025
10,0
Mythical tavern in Pigneto, in a quiet place where you can eat real Roman cuisine. Welcoming and fun service.
Ángel Almendáriz Fernández (aalmendariz)
.
10 Aprile 2025
10,0
Inizio del Pigneto ristorante di cucina romana. Portato da amici frequentori abituali che me ne ne hanno sempre parlato bene. Locale piccolo semplice tipico di in una trattoria. Pur essendo durante la settimana quasi tutto pieno. Ci facciamo consigliare dalla proprietaria. Antipasti salumi e formaggi nella media (meglio i formaggi accompagnati da miele e confettura). Ottima porchetta cucinata da loro devo dire la cosa che mi ha colpito di più. Buono il soufflé di fave. Per secondo ho preso il pollo alla cacciatore con olive. Discreto. Ho assaggiato il coscio di maialino al latte che ha preso mia moglie veramente ottimo. Per contorno carciofo alla giudia immangiabile duro e ciancicoso.I miei amici hanno preso i primi che mi dicono essere il cavallo di battaglia del ristorante veramente tipici della cucina romana. Porzioni discrete. Vino della casa imbottigliato nella media (da tavola dei castelli romani). Servizio troppo presente sempre alla ricerca di conferme. Prezzo leggermente sopra la media della zona.
Sinceramente mi aspettavo qualcosa di meglio ma nel complesso si può fare. . Tornerò per provare i primi.
olimpico00
.
08 Aprile 2025
6,0
Le serveur parlant français très sympathique et le restaurant est très bon pour un prix correct. Le service est rapide .
franck M
.
08 Marzo 2025
8,0