If you want to eat at a high level this is the right place, excellent quality products, wide choice of combinations and courses, the owners are a winning team
AUGUSTO TARANTINO
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18 Marzo 2025
10,0
It was a pleasure to return, the location was as colorful as Van Gogh paintings, dishes as Monets and the girls on staff as graceful as Degas' dancers.
Nina Grasso
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16 Febbraio 2025
10,0
Excellent product quality. The service was always efficient and very kind.
Excellent evening with friends.
Mirella Marrucchiello
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04 Febbraio 2025
10,0
we have been coming back at least once a year for 24 years and I can say that everything is always excellent. highly recommended
Monica Lepore
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15 Gennaio 2025
10,0
FANTASTIC place and food
Excellent service and welcome
Michele Fornarelli
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14 Gennaio 2025
10,0
A journey through the flavors of Irpinia. The Territorio tasting menu is a hug that warms you from the moment you sit at the table until you leave. The butter is served in the belly of a scamorzina as it was once stored. The truffle egg with potato and lemon cream is complex in its simplicity. Difficult balance to reproduce. The trademark does not disappoint: the ricotta ravioli with walnut cream and wild garlic is made to perfection. The dining room staff and the intimate and elegant environment make you feel at home and represent that extra "something" that makes the Oasis an unmissable stop and an excellence that Irpinia holds tightly to.
Alessandro Porfido
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07 Gennaio 2025
10,0
"Feel at home" is the invitation made to us when we sat down. Fitting words in this experience with the dishes of a restaurant with a unique history. Fantastic wine pairing, great international and local gems. Extremely attentive staff, but you never feel in awe. They took an interest in us with targeted questions and stories about their story which we appreciated very much. Great attention to gluten-free. We hope to see you again soon.
Pietro Esposito
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06 Gennaio 2025
10,0
Excellent choice, unique dishes, impeccable service, we will return.
Daniele Copeta
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20 Dicembre 2024
10,0
Sabato 23 novembre 2024 a pranzo, siamo in 6, ci sistemano in una saletta riservata.
Faccio la recensione a distanza di qualche giorno per ponderare bene il giudizio finale.
Ci sono pro e contro sulla decisione di attribuire il punteggio massimo a questo locale che conserva la stella Michelin da anni: un valido motivo ci sarà.
Ripenso ai vari piatti, alle piccole attenzioni, alla cura, al gusto, al mistero di come sia possibile che in un minuscolo lembo di terra irpina di confine, lontano da flussi significativi di passaggio, possa celarsi un locale del genere.
Onore alla famiglia Fischietti che fa dell’amore per la tavola, per l’ospite e per la terra d’origine, una testimonianza solida ed affidabile.
Piccola sbavatura sul tovagliato che ci farebbe piacere ritrovare e su alcune rigidità.
In sostanza ci sarebbe bisogno di maggiore empatia e voglia di intrattenere gli ospiti spiegando bene i piatti, ma parliamo di dettagli.
Spendiamo 770,00 €.
Carmelo V
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01 Dicembre 2024
10,0
Il mondo Oasis non è solo una cucina stellata di alta qualità incentrata sulle materie prime del territorio e sulla rielaborazione delle memorie e delle ricette ma anche un contenitore di eventi di gran gusto e qualità.
Chiedete e vi sarà dato!
LaConsiglieria. Guida Gastronomica
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21 Ottobre 2024
10,0