15/02/2025: Small historic restaurant, typical Sardinian, located in Genzano di Roma, where hospitality is the first strong point to highlight. Multiple proposals of the excellent Sardinian tradition on the menu, both land and sea, which fully confirm, to the most demanding palates, the mastery of the chef. The quality of the raw materials used is excellent. Very fresh fish, exposed to view. Excellent meat, try the baked suckling pig, a Sardinian specialty. Proposal of succulent desserts, including seadas, typical Sardinian sweets, ricotta cake with myrtle jam and also other classic Italian specialities. To finish the elixir, Messer Mirto! Feeling pampered, breathing in the air of tradition and satisfying the palate are the three necessary elements that each guest would like to find when entering a restaurant: "At the Locanda del Sardo you are exactly in the right place!" Super Super recommended! Very honest prices!
15/02/2025: Siamo tornati alla Locanda del Sardo a Genzano e con la soddisfazione di sempre possiamo confermare la sublime esperienza gustativa vissuta a pranzo oggi... Inizio con elogiare lo spirito di accoglienza mostrato dai proprietari, sempre sorridenti e disposti a soddisfare le richieste di ciascun ospite. Piatti eccellenti, preparati dal grande chef, con tanta passione.. I prodotti primari freschi e genuini sono senz'altro uno dei tanti motivi di successo di questo ristorante:competenza dello chef e bontà delle materie prime creano il connubio vincente per asserire che questo ristorante rappresenta il fiore all'occhiello della cucina italiana. Sono pochi i luoghi del cuore dove si respira aria di tradizione, di buono, si genuino.. Questo è uno di quelli! Grazie per la vostra maestria e simpatia! Consiglio a tutti questo ristorante!