Good quality, nothing special though. Overpriced.
Tiziana Ciampetti
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25 Maggio 2025
6,0
My boyfriend and I really enjoyed the appetizer tasting and then proceeded with an excellent vegan carbonara. Nice place and atmosphere, with relaxing background music.
We will definitely be back to try the next menu.
Gilda Memoli
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23 Maggio 2025
10,0
Always fabulous ... culinary experience for vegans and non-vegans ... explosions of unexpected flavors 😊 the best in Rome without offense 😎
simonetta arras
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17 Maggio 2025
10,0
Everything was really excellent!
Giada B
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03 Maggio 2025
10,0
Everything wonderful: Food, environment, service... I can't wait to go back
Giovanni Mazzitelli
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27 Aprile 2025
10,0
Excellent vegan restaurant in a quiet and well-kept environment.
The texture and flavor of the spinach kofta were excellent and the chickpea mayo was also light and perfect as a pairing.
The Seitan Marrakech had clear but delicate flavours, everything was really well balanced and even the non-marinated chicken was tender and paired very well with the béarnaise (perhaps a little too much, but it could be personal taste).
The lunatica was truly excellent as a dessert, perhaps the dish I liked the most.
Definitely coming back to try other dishes and absolutely recommended.
Andrea Proietti
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26 Aprile 2025
10,0
Good experience, however the menu is not very varied and the dishes are very expensive. A spaghetti with pesto for 16 euros, not too abundant, although it had crunchy grains of dried fruit (if I remember correctly), it always seems like a lot to me for a bistro-looking place.
Francesca Frantic
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19 Aprile 2025
6,0
Really good vegan restaurant, we ate a bit of everything and had omnivorous friends try it and they loved it. Just a shame that it's a little expensive
Alex Spagnolo
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19 Aprile 2025
8,0
Uno dei migliori ristoranti di cucina vegetale a Roma. Non il classico tofu che ti potresti fare a casa. Qui c'è ricerca, studio, passione, attenzione al dettaglio. E una gentilezza del personale senza uguali. I dolci poi hanno davvero una marcia in più. Sono stata sia per provare il menù invernale che primaverile. Ma già non vedo l'ora di tornare.
alessia79
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18 Aprile 2025
10,0
Ormai è diventata una tradizione: bisogna assaggiare ciascuno dei quattro menu stagionali di Nativa. In realtà è una scusa per venire in uno dei migliori ristoranti di Roma.
Sul filo di lana abbiamo provato il menu invernale (finisce a fine marzo).
Anche questa volta Nativa non ci ha deluso. Piatti vegani che uniscono creatività ad equilibrio, con una cura particolare per i profumi, i colori, le forme e le diverse consistenze dei cibi.
Il personale è accogliente, cordiale ed efficiente. Il locale è arredato in maniera informale e allegra. Contrariamente alla gran parte dei locali di Roma ha anche un'eccellente insonorizzazione.
La carta dei vini non è ampia ma di ottimo livello, il prezzo giusto.
Ugo D
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19 Marzo 2025
10,0