The best restaurant in the Central Station area!
I was pleasantly surprised! The industrial-style furnishings are superb, the open kitchens add a unique touch, and the dishes, in addition to being refined, stand out for the exceptional quality of the raw materials.
Attentive and impeccable service, in a friendly but elegant environment.
Next time I will try the "experimental cuisine".
Tip: Book in advance, it's really worth it!
Alex Da Silva
.
11 Gennaio 2025
10,0
The cocktails are excellent
The place is very beautiful
The service is impeccable!
Cléo
.
08 Gennaio 2025
10,0
I cannot say enough good things about Moebius. I made a last-minute reservation at the bar for New Year’s Eve, and despite being hesitant to go alone, I had the most amazing time. Edoardo assisted me with my reservation via email, making the process super easy. Upon arrival, Lorenzo greeted me with the warmest welcome and immediately knew who I was. Since they knew I spoke Spanish, they assigned Yade, a Spanish-speaking bargirl/mixologist, to take care of me. She was kind, attentive, and spoiled me throughout the night. Despite the place being packed all evening, the staff really made me feel like the only customer.
Additional to the perfect service and hospitality, the tasting menu and drinks were delicious.
I hope I can visit Moebius again so, so soon! Thank you!
Mariana González
.
08 Gennaio 2025
10,0
Unique environment
Top owners 🔝
Chef Enrico N 1
Alessio Lorenzoni
.
05 Gennaio 2025
10,0
A truly chic place in Milan. The place is large and beautiful, the service is top notch, the food is exquisite and moreover there is also live music which is why I chose this place.
Я Tur истка
.
04 Gennaio 2025
10,0
Cocktails, food, staff, location, all magnificent.
Well done
Saviana Mhillaj
.
02 Gennaio 2025
10,0
Awesome design and ambience, very welcoming reception. Loved the experimental approach to food and that they only serve in-season ingredients. Open show kitchen.
4 stars for drinks - cocktail selection sounds creative and promising, with modern interpretations on the classics. Gremolada Negroni, Palo Santo Cooler etc.
But my drink disappointed both in taste and in serving design.
4 stars for service. ALMOST ALL staff was super friendly and helpful, our main servant consulted us a lot and fulfilled all our wishes. But ONE person was very rude in their attitude. Long to explain, but this really salted our evening a bit.
Prices a bit higher, but worth it.
All in all I definitely will come again - in net, good experience!
Lisa Babenko
.
29 Dicembre 2024
8,0
Luca(s)? Was amazing ! Lovely cocktails and excellent tapas recommendations. A must when in Milano 😊
Liz
.
27 Dicembre 2024
10,0
Locale molto bello, attirato dalle tapas decido di fare una tappa per cena.
Piatti molto più interessanti sul menu che all’atto pratico, dalla descrizione sembravano molto interessanti ma una volta arrivati al tavolo erano sotto le mie aspettative
Prezzi abbastanza in linea coi competitor
In più, se io chiedo un calice di vino, mi aspetto mi venga fatto al tavolo affinché io possa vedere la bottiglia che mi stanno servendo
Non che arrivi direttamente dal bar
Peccato, speravo in un altra esperienza
Giorgio C
.
29 Ottobre 2024
6,0
Posto davvero bello, elegante, con vari ambienti: il bancone del bar, il tavolo centrale unico, l’angolo musica, il tapas restaurant, il ristorante più defilato. Tutto bellissimo.
Sul cibo, però, cadiamo. (E dici poco! Argomento non “secondario”..)
Le quantità: infime, sia per prezzi, che alla vista. Tapas a €10/15 definite “con due pezzi”, ma in veritá trattasi di pezzo unico tagliato in due. Non siate così avari e - soprattutto alla luce di un coperto da €3/persona, assolutamente inappropriato sia per un tapas bar sia per le quantità -, almeno fate assaggiare con due morsi invece che uno solo le tapas servite.
Qualità: qui siamo rimasti ancora più perplessi. Alcune tapas buone, ma molte altre (50%-50%) non memorabili, tant’è vero che ad esempio un piatto di pesce era talmente blando che sarebbe potuta essere carne senza che noi ce ne accorgessimo. Dolci imbarazzanti, soprattutto quello con le arachidi (un assaggio x0,5 persone).
Conto: si spende come per una cena, ma si esce non sazi.
Cocktails ben fatti, mi raccomando non aumentate ulteriormente la dimensione del mega cubetto unico che va tanto di moda di questi tempi, altrimenti non ci sarà più nulla da bere e da recensire. Avete un bellissimo posto, fate sì che non sia esclusivamente un piacere per gli occhi ma anche per le papille gustative.
LaLaPizza
.
07 Ottobre 2024
8,0