From the location, to the food, to the cocktails everything was superb. Well done!
Maria Ginevra Ferretti
.
12 Aprile 2025
10,0
Nice environment, post-industrial style. Good service
Stefano Migliore
.
05 Aprile 2025
8,0
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ This place was highly recommended and it was superb. The bar / restaurant is on the Michelin Star list as well as on the Worlds 50 Best Bar. The pasta was very good as expected mine was Guanciale. The drinks were spectacular as well. I loved the ambience and the size of the place. Very airy ❤️
We had the following
GREMOLADA NEGRONI
FLUFFY JASMIN
LECHE DE TIGRE MARGARITA
PESTO MARTINI
Guancialino di Manzo, Puré e Radicchio
Santosh Shetty
.
03 Aprile 2025
10,0
Excellent value for money venue
Ferruccio Marino
.
30 Marzo 2025
8,0
Modern venue frequented by people of all ages. Suitable for both couples and groups of friends
Claudio Amaducci
.
29 Marzo 2025
10,0
I tried an aperitif
Very nice place even if the round table near the kitchen is very noisy due to the preparations and the work of the chef and assistants
Young, attentive, smiling service
Very friendly
Good cocktails
Prices in line with the type of beautiful and well-kept place, therefore medium-high
Carlo Locatelli
.
23 Marzo 2025
10,0
Favorite place in Milan ♥️
High quality cocktails, delicious tapas and good music!!
The staff is attentive and kind.. Go there ♥️
Magda Pintus
.
23 Marzo 2025
10,0
Nice place, kind people, but in a cocktail bar of this level they didn't know what a rum cooler was.
Michele Forgione
.
22 Marzo 2025
6,0
Non ho molto da dire, non è stata solo una cena ma proprio un’esperienza culinaria. È stato il regalo di anniversario da parte del mio ragazzo che aveva prenotato per la degustazione del menù di Enrico, ora non ricordo più quante portate erano, direi tante ma le ricordo tutte.
Non ero mai stata in un ristorante stellato e devo dire che ora capisco come mai costano così tanto, un’esplosione di sapori, l’estetica, gli abbinamenti ricercati, prodotti di qualità e pesce freschissimo, l’atmosfera, il servizio, alcuni piatti ci sono stati spiegati direttamente da Enrico, una persona molto simpatica e alla mano, mentre altri, come i vini, da camerieri bravissimi e super preparati.
Alla fine della cena ci siamo spostati nell’area lounge per bere gli amari offerti da lui che è stato molto gentile.
Siamo usciti da lì senza parole, come ogni volta che ci veniva servito un piatto e lo assaggiavamo d’altronde.
È stata un’esperienza che non dimenticheremo mai e rimarrà sempre nel cuore. Ne è valsa decisamente la pena.
Sofia
.
04 Marzo 2025
10,0
Lugar animado y de moda para bebidas y tapas. Disfruté del tonnato de vitello, que era genial con un toque de hierba de limón, y también una gran malta única Ardbeg 👌, sin embargo, como era una visita nocturna no hay oportunidad o apetito para más degustaciones de alimentos desafortunadamente.
Ibbee
.
12 Febbraio 2025
8,0