The bistro has a good variety of Italian tapas dishes. The tagliatelle ragu was excellent. Also the starters not to be missed. Good selection of Italian wine. Cozy atmosphere and very attentive staff.
Fardad
.
31 Luglio 2025
10,0
A welcoming, modern, and clean atmosphere for a good aperitif or dinner. The food is good, but I personally wasn't impressed with any of the dishes. Honestly, the waiters were a bit pushy with orders, but in this context, I'd recommend it more for an aperitif than for dinner.
silvia salviti
.
30 Luglio 2025
8,0
A visit to Moebius is a must when in Milan... fabulous cocktails and a truly exceptional atmosphere, the best as always!
Christian Savian
.
25 Luglio 2025
10,0
Very cool location & nice atmosphere! I would be happy to come back
Monika Bodnovičová
.
23 Luglio 2025
10,0
A very cool and pretty place. Delicious cocktails and food. Staff are very attentive and explain the food and cocktails in detail. Good value for money and we will be back 💜💜
Wanderer
.
21 Luglio 2025
10,0
Beautiful place, lively vibes and great food and service
Tara B
.
19 Luglio 2025
10,0
Truly top-notch cocktails!!! Magnificent location and excellent food.
Gianmario Maggi-Tasso
.
17 Luglio 2025
10,0
Amazing food with a varied menu, the tapas option was brilliant. Great service too from all staff.
Ashley Baldry
.
13 Luglio 2025
10,0
Locale davvero bello e comodissimo alla stazione. Cibo eccellente, ottimi aperitivi e gran sevizio. Il consiglio è provarlo.
Andrea S
.
15 Aprile 2025
8,0
Non ho molto da dire, non è stata solo una cena ma proprio un’esperienza culinaria. È stato il regalo di anniversario da parte del mio ragazzo che aveva prenotato per la degustazione del menù di Enrico, ora non ricordo più quante portate erano, direi tante ma le ricordo tutte.
Non ero mai stata in un ristorante stellato e devo dire che ora capisco come mai costano così tanto, un’esplosione di sapori, l’estetica, gli abbinamenti ricercati, prodotti di qualità e pesce freschissimo, l’atmosfera, il servizio, alcuni piatti ci sono stati spiegati direttamente da Enrico, una persona molto simpatica e alla mano, mentre altri, come i vini, da camerieri bravissimi e super preparati.
Alla fine della cena ci siamo spostati nell’area lounge per bere gli amari offerti da lui che è stato molto gentile.
Siamo usciti da lì senza parole, come ogni volta che ci veniva servito un piatto e lo assaggiavamo d’altronde.
È stata un’esperienza che non dimenticheremo mai e rimarrà sempre nel cuore. Ne è valsa decisamente la pena.
Sofia
.
04 Marzo 2025
10,0