Very good pizzas, Dough: soft, with a nice crust, classic Neapolitan wheel, and really good crunch. The only note, the beers, 6 euros for a 0.33 seem excessive to me.
Ugo Pisa
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09 Febbraio 2025
Without any shadow of a doubt the best pizza in Fano. Contemporary Neapolitan (with a sturdy crust, crunchy on the outside, soft on the inside) or "wagon wheel" that overflows from the plate. Then the crunchy pizzas, served in wedges, with truly unusual but special toppings!!
Stefano Vincenzoni
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22 Gennaio 2025
What can I say, a truly remarkable interpretation of contemporary pizza..
The dough is fantastic and the ingredients are of exceptional quality!
Very inviting menu, it was difficult to choose what to taste.
See you soon!
Mario Andrea Di Loreto
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20 Gennaio 2025
Welcoming climate for a pizza proposal absolutely outside the normal local options.
Very kind and prepared staff.
I also recommend trying the fried appetizers
Alessandro Schettini
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12 Gennaio 2025
Superb and very digestible pizza, one of the best I have ever eaten. Very fresh ingredients.
Congratulations to everyone!
marina franca
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06 Gennaio 2025
A point of reference knows not to be missed.
Andrea Cartaro
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02 Gennaio 2025
We had dinner this evening at Vecchia zia Ada, and I must say that we really enjoyed it, I took a capricciosa, one of those with a low edge, very well seasoned with excellent ingredients, and a sweet, very kind and approachable staff, we We also brought our dogs and they were welcome, we will definitely be back soon, well done guys, keep it up, everything perfect, nice and welcoming environment.
Sara Secchiaroli
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26 Dicembre 2024
Nice quality of pizza, very digestible
Davide Zanna
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24 Dicembre 2024
Siamo tornati in questo locale dopo un po’ di tempo. Location accogliente e servizio professionale e nello stesso tempo molto disponibile. Prodotti di qualità, sia la pizza che le birre artigianali davvero buone. Prezzo un po’ sopra la norma ma per la qualità del cibo accettabile. Consigliato.
N3879JYmarco
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14 Novembre 2024
Consigliato da conoscenti ho provato con piacere questa pizzeria trovandola molto assortita nelle proposte ma soprattutto gradevole!
Con piacere ho scoperto inoltre una buonissima pizza senza glutine, preparata e elaborata dal mastro pizzaiolo, non le solite basi precotte finalmente…
Buona anche la birra artigianale che servono.
Cosa dire grazie per questa dedizione al senza glutine 🙏
Consigliato vivamente
Panorama Italia
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13 Ottobre 2024