We had dinner this evening at Vecchia zia Ada, and I must say that we really enjoyed it, I had a capricciosa, one of those with a low edge, very well seasoned with excellent ingredients, and a sweet, very kind and approachable staff, we We also brought our dogs and they were welcome, we will definitely be back soon, well done guys, keep it up, everything perfect, nice and welcoming environment.
Sara Secchiaroli
.
26 Dicembre 2024
10,0
Nice quality of pizza, very digestible
Davide Zanna
.
24 Dicembre 2024
8,0
Great pizza, nice place, friendly staff
pedro saps
.
07 Dicembre 2024
10,0
Siamo tornati in questo locale dopo un po’ di tempo. Location accogliente e servizio professionale e nello stesso tempo molto disponibile. Prodotti di qualità, sia la pizza che le birre artigianali davvero buone. Prezzo un po’ sopra la norma ma per la qualità del cibo accettabile. Consigliato.
N3879JYmarco
.
14 Novembre 2024
10,0
I've been wanting to try this pizzeria for a long time, I finally had the chance and they didn't disappoint my expectations at all! The environment is nice and the staff is friendly and helpful, also very knowledgeable in advising what to choose from the menu. The pizza is available with multiple doughs and 3 different types of rolling: soft, i.e. like a contemporary Neapolitan, cartwheel like the classic Neapolitan and Roman scrocchiarella, if you do not specify when ordering, the default rolling is the soft one. The pizza dough is really light, well alveolated and digestible, the quality of the ingredients is unquestionable, high quality tomato and above all a fiordilatte worthy of the name! In short, it is a must stop for pizza lovers! Furthermore, it was a very pleasant surprise to find seaweed fritters on the menu, practically impossible to find outside Campania! As far as I'm concerned I can say that they make the best pizza in Fano!
Massimo Pane
.
28 Ottobre 2024
10,0
Very welcoming place, croquettes and fried courgette flowers with delicious accompanying sauces and truly excellent pizza! I highly recommend it!
Eleonora Codevilla
.
19 Ottobre 2024
8,0
Currently, out of the 5 or 6 times I have been there, the pizza has always been very good, the dough is very digestible, excellent on the palate and fragrant, the beer and desserts are also good, it must be said that the costs are not very low, the place it's small, but very nice, for the moment I will definitely go back.
Raffaele Derosa
.
03 Ottobre 2024
8,0
Very good pizza both in the dough (very light) and quality of the ingredients. The beer is also very good
Sabina Pandolfi
.
03 Ottobre 2024
10,0
I have eaten many pizzas in my life, in different places and in different Italian and foreign locations, but I have to say that I put this one in the top 3 of my list of favorite pizzas. Compliments to the pizza chef and the raw materials used. I liked everything, from the welcoming and friendly service, to the homemade starter. But pizza really deserves to be enjoyed! The aubergine chips, divine! Unfortunately, the only downside was the strawberry cheesecake (at least for me), but the tiramisu was very good. They acquired my husband and me as customers!
game 07
.
29 Settembre 2024
10,0
Una delle migliori pizzerie della Regione. In questa sede il proprietario propone pizze gourmet, quindi, con ingredienti e impasti più studiati e selezionati rispetto ad una classica pizzeria. Si possono, quindi, trovare sia pizze tonde (con stesura classica o a ruota di carretto) oppure le “scrocchianti marchigiane” ovvero i padellini, che vengono serviti spicchiati e conditi uno ad uno, come potete vedere dalle foto. I padellini sono veramente una chicca, si presentano molto bene alla vista, l’impasto è molto morbido e scioglievole all’interno, ben alveolato e poi rimane croccante e fragrante esternamente. Gli ingredienti , come dicevo, sono ricercati come, ad esempio, le nocciole di Giffoni, la ‘nduja di Spilinga, i filetti di tonno e alici di Cetara, il prosciutto dei Monti Sibillini, il gambero viola di Mazara e altri ancora.
Il condimento è abbondante, infatti, le scrocchianti consiglio di prenderle in condivisione con l’intero tavolo. Queste pozze vanno dai 13 ai 20€ (17-24 se gluten free). Le classiche dai 6 ai 10€ (2€ in più per la ruota di carretto). Prezzi assolutamente in linea con la qualità del prodotto e del servizio.
La proposta di beverage prevede birre artigianali con luppoli scelti da loro e birre prodotte dal birrificio RentOn di Fano.
Buona anche la scelta di vini marchigiani.
Il servizio è molto professionale, esperto, cortese e veloce.
Molto carina l’area esterna, una nicchia di verde che isola dalla strada attigua la pizzeria, che si trova proprio sulla statale che corre sul lungomare.
Insomma, la mia pizzeria di fiducia a Fano!
Consigliatissima!!
Peppefoodguide
.
23 Agosto 2024
10,0