SUPER RECOMMENDED!!
Small restaurant 5 minutes drive from the center of Parma where you can taste excellent fish (and also some land dishes).
The chef is Sardinian and his origins can be found in some dishes on the menu, characterized in general by his artistic touch given by flowers and colour!
All very good, in particular I congratulate you on the tuna, fantastic cooking!!!
The price is much more than honest compared to the quality of the dishes, for two of us with a bottle of Vermentino we spent €110 (1 starter, 1 second course, 2 first courses, 1 dessert, 2 coffees).
I advise you to book and arrive a little early, necessary for the hunt for parking!
Angelica Pedrini
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29 Marzo 2025
10,0
I went there last night with my husband and we had a great time. We ate excellent fish dishes with attention to the smallest details, excellent wine. The staff is very kind, prepared, polite and kind. The environment is very comfortable and quiet. Thank you for making us have a wonderful evening.
Alice Montecchini
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12 Marzo 2025
10,0
Excellent quality raw materials, refined and delicious flavors and combinations. High prices but abundant quantities
Giulia Cerioli
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07 Febbraio 2025
8,0
I have been to this restaurant twice and both times I ate well.
The dishes are particular but well balanced and with quality ingredients.
The staff is kind and attentive.
The only point worth mentioning for me are the desserts, which are overpriced and are just beautiful to look at, I didn't appreciate them at all.
Nicole Alba
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27 Dicembre 2024
8,0
Tutto Veramente Ottimo, dal cibo al vino. Finalmente un ristorante dove mangiare bene il pesce, crudo o cotto, dalle crudità alle zuppe senza cadere nella banalità delle solite proposte. Deliziosa anche la carne. Una bella coccola da concedersi. Personale super preparato❤️
sabrina f
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23 Dicembre 2024
10,0
Il giudizio dipende da diversi fattori altalenanti. La location è discreta, ordinata seppur non troppo elegante. La qualità della materia prima è veramente ottima, pesce di prima qualità. Il personale di servizio è puntuale ed educato. Il menù è originale e vario con assoluta prevalenza di pesce. I piatti assaggiati sono stati molto buoni, il tonno rosso su tutti. La carta dei vini è molto scarna e soprattutto se un vino non è disponibile va segnalato, a maggior ragione se a mancare è l’unica etichetta di origine slovena presente in carta (capisco la scarsa probabilità che venga scelto ma a questo punto meglio eliminarlo dalla carta). Quel che mi lascia perplesso è il prezzo, a mio avviso 72€ a persona per due piatti a testa (un antipasto e un primo), 1 bottiglia di vino di media qualità divisa in 3 persone, 1 amaro e l’acqua e’ un prezzo eccessivo o, comunque, sopra la media di locali di questo tipo. Ferma restando la qualità, a questi prezzi ritornare non sempre è scontato.
Andrea Di Blasi
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19 Dicembre 2024
6,0
Place with a tree almost in front of the entrance staircase, the pleasant interior, the food is excellent both the starters and the first and second courses, the dessert quite disappointing nothing but minimal portion and price too exaggerated 11 euros, the wines average quality is quite overpriced, around 30 euros and more and in the end you can feel it in the bill, despite all the food is really high quality, but I don't think I'll return given the costs.
daniele
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14 Dicembre 2024
8,0
Excellent food. Prepared with flare and fantasy. Service was very good. The restaurant is slightly out of the historic center of Parma but worth the effort torino each
Mario Smith
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30 Novembre 2024
10,0
It remains my favorite restaurant in Parma. Delicious food, attentive service but without making you feel uncomfortable.
Francesca Dell'Angelo
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23 Novembre 2024
10,0
Fantastic...
A surprising truffle pulp!
Aude LEROYER
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16 Novembre 2024
10,0