Pork in many guises & beautiful flavours. Good wine & reasonable prices. A picturesque town. All in all, well worth the diversion.
Debbie Checketts
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17 Aprile 2025
10,0
During the winter I suggest elephant ear with citrus salad
A real delight
Pork jelly has its own reason 👍🏼
Isy Piazzini
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07 Aprile 2025
8,0
Excellent cuisine
Very professional staff
Antonino Tomaselli
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31 Marzo 2025
8,0
Beautiful traditional restaurant, Old fashioned polite service, must try the risotto and ravioli with ricotta. We also had a fabulous suggested bottle of wine all at a very good price.
Mayola Gouveia
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25 Marzo 2025
10,0
Excellent and authentic tavern, but the service (courtesy and professionalism, for the staff in the room with white jackets) is restaurant-style.
You drink and eat very well (intelligent few dishes, but done well and at honest prices)
Moreover, being in the historic center, we can enjoy a stroll after lunch. We will always return and with many friends.
antonio cuvato
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09 Febbraio 2025
10,0
Excellent traditional cuisine, using fresh local ingredients. Very extensive wine list, courteous and well-organised service. Fair prices.
Nunzio Grasso
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09 Febbraio 2025
10,0
Good food friendly environment good food you can return
Antonietta De Iovanna
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06 Febbraio 2025
8,0
Where were 12 people for lunch. We sat in the first small room after the show kitchen with two other tables and it was really loud. The food was mediocre, the recommended wine was good and the service was very slow and inattentive. One of our friends wanted water for the dog, but this was refused on the grounds that the floor would be wet. When we wanted to have the invoice individually, this was not possible. The padrone said in the original tone that he could stay at home if he started doing that. For me, once and never again.
Burghard Filzer
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23 Gennaio 2025
6,0
Trattoria assolutamente da provare, piatti gustosi e particolari, servizio veloce nonostante la attesa per trovare posto. Meglio prenotare soprattutto nel fine settimana.
Consiglio le pappardelle ai porcini, lo stinco di maiale e la costata ripiena.
Prezzo incredibile 25 euro a testa. Imbattibili sotto tutti gli aspetti.
Lory
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08 Gennaio 2025
10,0
Il locale abbastanza adeguato, diffuso su vari ambienti di dimensioni diverse, nel pieno centro storico di Chiaramonte Gulfi. Non si può fare a meno di visitarlo e di fermarsi a pranzo per godere delle tante prelibatezze ed in particolare della gelatina di maiale, magistralmente preparate dallo chef. Il personale è abbastanza gentile (… con qualche eccezione) e pronto a soddisfare ogni tua curiosità. I prezzi assolutamente nella norma e (a mio modesto avviso) anche inferiori a quelli riscontrati in altre strutture similari. Assolutamente da non perdere il risotto alla Majore e la costata ripiena. Ma il top si raggiunge con la gelatina di cui ho già detto che è indiscutibilmente unica.
donatomaria
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01 Dicembre 2024
8,0