Point of reference for when you want meat done properly. Excellent processing also of offal and particular cuts. Well-stocked cellar with particular attention to natural wines. It's always a nice confirmation. Thanks see you soon
alberto lampreda
.
18 Dicembre 2024
10,0
Today we went for lunch, the food was excellent, on par with the service and the staff who were polite and kind. I recommend it
Mario Lotito
.
07 Dicembre 2024
10,0
We were for the first time in this place!
I must say, we were amazed by the quality of the products and the friendliness of the staff, the food was really good!
Spectacular Fiorentina cooked rare
Greetings from Pescara🫶🏼
ALESSIA PAVONE
.
07 Dicembre 2024
10,0
We were guests last Sunday, welcomed with great kindness, punctual in table service, very attentive in showing us the choice of wines, recommended the various dishes for adults and less adults, with great patience also recommended less caloric dishes, exquisite dishes, meat stellar opinion, what can we say we will be back as soon as possible
Nicola Zatta
.
26 Novembre 2024
10,0
Kind and attentive staff both for lunch and in the butcher's shop.
Excellent foods
We will be back.
Lelio Zanotto
.
16 Novembre 2024
10,0
It was a beautiful discovery, discovered by chance and it amazed us.
Excellent quality meat and very good price.
The service is also well looked after,
we will definitely be back!
samuel maris
.
13 Novembre 2024
10,0
Excellent meat, service a little lacking and price adequate for the food
stefano ponza
.
10 Novembre 2024
10,0
Courteous staff, delicious and quality food.. Right value for money..
gia dina
.
10 Novembre 2024
10,0
Ne avevo sentito parlare e mi sono creato l'opportunità di provare. È una macelleria che nel retro ha un piccolo ristorante, pocgi tavoli in una veranda, quasi un fornello pugliese trasportato al nord. Piatti carnivori ovviamente e lo si vede subito all'entrata dove si passa davanti ad una grande vetrina refrigerata, dove sono ben in vista tagli di carne di diverse qualità e provenienze. Essendo un amante del quinto quarto che non sempre si trova dalle nostre parti, ho optato per un originale frittolin, un frutto di cervella, animelle, lingua e trippa veramente gustoso ed intrigante e delle succulente tagliatelle con animelle e porcini. Ho visto però passare una grande irecchia di elefante, bollito misto e carni grigliate di vari tipi. Buona cantina, prezzi onesti, servizio quantitativanente numeroso. L'unica pecca i tempi morti tra un piatto e l'altro un po' lunghi. Certamente da ritornare per provare altri piatti.
mirko b
.
09 Novembre 2024
8,0
Un trionfo della carne ! Piatti ricercati e della tradizione, sempre con la carne alla base naturalmente, di una qualità che difficilmente si trova in giro, tutto accompagnato da una cantina non indifferente, con un servizio giovane, spigliato ma attento per nulla invadente. Ho mangiato benissimo a dir poco e spero di tornare presto…complimenti veramente !
Miche
.
05 Ottobre 2024
10,0