World Meat Show very good good choice also on the wine not to be underestimated really very nice location it's been a while since I came but it absolutely deserves a return with Amici. Nice evening see you next time
alberto mellon
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10 Aprile 2025
10,0
Excellent dinner, all meat based. I thought of 4 stars only because the range is really almost absent, but also because a few twists would be needed: burgers, grill, Venetian liver... excellent, but too ordinary ideas.
Antonio Cappa
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09 Aprile 2025
8,0
Top food. Friendly environment, service and kindness. To do it again, today I was a guest for a 50th wedding
Ivana Nardo
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06 Aprile 2025
8,0
Always a guarantee ❤️
We had practically all the appetizers on the menu. One better than the other. A nice second rib. Everything excellent. And what can I say? ..drank very well.
Riccardo Portelli
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31 Marzo 2025
10,0
TOP experience for tasting meat.
The cold room contains ribs of all sizes and all types of maturation. They perform any type of cooking with skill, but the other dishes on the menu are equally worthy.
They know how to recommend the right wine to pair with, with fast and friendly service.
I highly recommend booking!
Giacomo Sorinelli
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18 Marzo 2025
10,0
Excellent lunch, super meat cooked in an excellent and expert way; The trio of raw appetizers with tartare is also excellent. Ah, the cabernet and prosecco are excellent. Congratulations, I don't know when but I will definitely be back
Serena Fiocchi
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08 Marzo 2025
10,0
Very friendly and hospitable.
Very good food and generous portions.
Honest account.
The only flaw is the limited parking but a few meters away there is a square where you can park after a short walk.
Roberto
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06 Marzo 2025
10,0
From boiled, to fried and finally grilled.
All delights to taste!
Leonardo Marcante
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01 Marzo 2025
10,0
Esperienza unica. Ambiente mozzafiato e staff preparatissimo e cortese! Desideravo da tempo poter provare questo ristorante e sono rimasto estasiato. Carne di altissima qualità e scelta dei vini direi ottima! Sicuramente un’esperienza da ripetere! 10 e lode!
Cristian
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10 Novembre 2024
10,0
Ne avevo sentito parlare e mi sono creato l'opportunità di provare. È una macelleria che nel retro ha un piccolo ristorante, pocgi tavoli in una veranda, quasi un fornello pugliese trasportato al nord. Piatti carnivori ovviamente e lo si vede subito all'entrata dove si passa davanti ad una grande vetrina refrigerata, dove sono ben in vista tagli di carne di diverse qualità e provenienze. Essendo un amante del quinto quarto che non sempre si trova dalle nostre parti, ho optato per un originale frittolin, un frutto di cervella, animelle, lingua e trippa veramente gustoso ed intrigante e delle succulente tagliatelle con animelle e porcini. Ho visto però passare una grande irecchia di elefante, bollito misto e carni grigliate di vari tipi. Buona cantina, prezzi onesti, servizio quantitativanente numeroso. L'unica pecca i tempi morti tra un piatto e l'altro un po' lunghi. Certamente da ritornare per provare altri piatti.
mirko b
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09 Novembre 2024
8,0