TOP experience for tasting meat.
The cold room contains ribs of all sizes and all aging. They perform any type of cooking with mastery, but the other dishes on the menu are equally worthy.
They know how to recommend the right wine to pair, with fast and friendly service.
I highly recommend booking!
Giacomo Sorinelli
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18 Marzo 2025
10,0
Excellent lunch, super meat cooked in an excellent and expert way; The trio of raw appetizers with tartare is also excellent. Ah, the cabernet and prosecco are excellent. Congratulations, I don't know when but I will definitely be back
Serena Fiocchi
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08 Marzo 2025
10,0
Very friendly and hospitable.
Very good food and generous portions.
Honest account.
The only flaw is the limited parking but a few meters away there is a square where you can park after a short walk.
Roberto
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06 Marzo 2025
10,0
From boiled, to fried and finally grilled.
All delights to taste!
Leonardo Marcante
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01 Marzo 2025
10,0
Very knowledgeable and helpful staff.
Superlative fried sweetbreads and brains
Perfect account for quality and service.
Really highly recommended
bar europa
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20 Febbraio 2025
10,0
After visiting the castle of Valbona on a sunny Saturday in February, my husband and I had lunch here and it was a very pleasant surprise: the place is very pampering, the food good and well prepared, the wine I'm biased because I love the Ca' Lustra winery...we will definitely go back
Giulia Gobbin
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19 Febbraio 2025
10,0
Ottima esperienza culinaria di carne con carta dei vini ben fornita. Servizio garbato, pulito e professionale.
Maurizio Pedrazzi
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16 Febbraio 2025
8,0
Professional, courteous and excellent food. I recommend the fried appetizer and for the second courses let yourself be advised by the highly trained staff!
Stefano Santagiuliana
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24 Gennaio 2025
10,0
Ne avevo sentito parlare e mi sono creato l'opportunità di provare. È una macelleria che nel retro ha un piccolo ristorante, pocgi tavoli in una veranda, quasi un fornello pugliese trasportato al nord. Piatti carnivori ovviamente e lo si vede subito all'entrata dove si passa davanti ad una grande vetrina refrigerata, dove sono ben in vista tagli di carne di diverse qualità e provenienze. Essendo un amante del quinto quarto che non sempre si trova dalle nostre parti, ho optato per un originale frittolin, un frutto di cervella, animelle, lingua e trippa veramente gustoso ed intrigante e delle succulente tagliatelle con animelle e porcini. Ho visto però passare una grande irecchia di elefante, bollito misto e carni grigliate di vari tipi. Buona cantina, prezzi onesti, servizio quantitativanente numeroso. L'unica pecca i tempi morti tra un piatto e l'altro un po' lunghi. Certamente da ritornare per provare altri piatti.
mirko b
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09 Novembre 2024
8,0
Un trionfo della carne ! Piatti ricercati e della tradizione, sempre con la carne alla base naturalmente, di una qualità che difficilmente si trova in giro, tutto accompagnato da una cantina non indifferente, con un servizio giovane, spigliato ma attento per nulla invadente. Ho mangiato benissimo a dir poco e spero di tornare presto…complimenti veramente !
Miche
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05 Ottobre 2024
10,0