Great quality, local products, excellent wine list, flavors of the past in a modern key, highly recommended and with an excellent quality-price ratio.
Btissam El Fahsi
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30 Marzo 2024
10,0
Unfortunately I have to say that recently the quality of the dishes is no longer what it once was, with bland first courses and decent meat. It's a shame because a few years ago it was a truly excellent place.
gabriele fava
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21 Marzo 2024
6,0
Nice place, good food and welcoming staff. Try it🥂
NICOLA BRUGIOLO
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17 Marzo 2024
10,0
Menù ottimo ed elaborato. Sapori per tutti i gusti, dal delicato al deciso. Servizio puntuale e veloce. Buona carta dei vini e prezzo più che giusto
eddag76
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17 Marzo 2024
10,0
Pleasant surprise, intimate venue with many black and white photos hanging, warm lights, perhaps slightly modern furnishings compared to the type of venue.
First course stratospheric, very good, although I would have liked an extra ravioli. The steak was of the highest quality, while the duck meats were very original and good.
An infinite number of desserts offered that I didn't know which to choose, the one I had was very good, although, being a fig creme broule, I would have liked it warmer.
Fair price for what you ate..
I'll be back
Marco Otta
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05 Marzo 2024
8,0
The soup with octopus and the musso in tocio are excellent
Ilaria Giantin
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27 Febbraio 2024
6,0
Excellent surprise, high quality food and non-obvious menu, more than excellent value for money. Very friendly and attentive staff. I advise
ANTONELLA POLINELLI
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25 Febbraio 2024
10,0
Honestly, it deserves all 5 stars considering the elegant but welcoming environment and the really good food at great prices! ADVISED.
Alberto Masiero
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24 Febbraio 2024
10,0
In cucina si lavora con le mani, ma il sapore è la qualità si fanno con giudizio e amore. Un vero artigiano dei fornelli che coniuga perfettamente qualità e manualità. Il prezzo è onesto, la carta dei vini ricchissima , ma si può bere anche il vino sfuso senza farsi male.
Gian enrico bertacche
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14 Febbraio 2024
10,0
Posto carino, un po’ lungo la strada. Peccato che quella sera ci fossero due tavolate per una festa di laurea e quindi ci siamo dovuti sorbire un po’ di disturbo. Volevamo mangiare la famosa gallina di Polverara, ma anche prenotandola sarebbe stata dura trovarla. Così abbiamo ripiegato sulla Padovana come antipasto, sfilacciata e con ingredienti che ben si abbinavano. Ci siamo fermati poi a un primo in cui la Padovana dava ancora il suo contributo. Da rivisitare con calma, magari a pranzo. Eccezionale la lista dei vini.
versus3000
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20 Ottobre 2023
8,0