Very friendly staff and excellent food.
Matteo De Matteis
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12 Ottobre 2025
10,0
Focaccia with exceptional cheese, informal atmosphere, we will return
Franca Mollo
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03 Ottobre 2025
10,0
You immediately notice that the chef lives and breathes his craft; every move is full of dedication. The ingredients are fresh, the flavors are perfectly balanced, and you can taste the attention to detail.
The team is attentive and friendly, making you feel completely at home.
In conclusion: If you don't just want to eat, but want a culinary experience with true passion, this is the place for you!
Antonia
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28 Settembre 2025
10,0
A must-try when visiting Genoa. Pasta and pesto are FRESH and, as per tradition, all homemade.
The focaccia with stracchino and gorgonzola is a must-try!
caterina giovannini
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24 Settembre 2025
10,0
Highly recommended.
What's better than homemade pasta al presto? Fresh pasta and even better pesto. The best pesto pasta you'll find in the area, and don't forget to try the focaccia with stracchino and Zola cheese, truly incredible 😍
bryan jeanne
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24 Settembre 2025
10,0
A quick bite to eat, the place is located in a fairly old red brick building—not particularly comfortable, but still welcoming. The cheese focaccia or the delicious pesto pasta are a must-try.
Ottavio Giovannelli
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24 Settembre 2025
8,0
The dishes are not very abundant, but otherwise I would say the quality is there.
Emanuele NAD
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20 Settembre 2025
8,0
Came here for cooking class with Gian and Mimmo - excellent hosts and excellent food! Best focaccia in Genoa!
David Mathews
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21 Agosto 2025
10,0
We stumbled upon this place completely by chance, and it was simply perfect! Homemade pasta and focaccia, simply delicious. Thank you!
Sabine Listmann
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20 Agosto 2025
10,0
Cena del 23/04/2025
Dal punto di vista logistico, la posizione è abbastanza centrale, a due passi dalla casa di Cristoforo Colombo, e l’ambiente molto piacevole, con mattoni e travi a vista a creare una bella atmosfera; non molto comodi, seppur esteticamente piacevoli, i tavoli (ricavati da botti), un po’ troppo alti e con le sedie che costringono ad una postura un po’ innaturale, almeno per chi, come me, ha un giro vita “importante “.
La cucina, tipica locale, ci è piaciuta.
Abbiamo ordinato: tagliatelle fatte in casa al pesto, appena carenti di sale, ben condite e al dente, focaccia di Recco gustosa e generosamente farcita, pansoti con salsa di noci e un buon piatto di brandacujun.
Pasta e pane fatti in casa.
Servizio cortese e rapido.
Conto adeguato.
Unico appunto: la presenza di depositi di polvere sui cavi che sovrastano il bancone, a rischio caduta sulle preparazioni da forno.
Voto: 8
Massimo Nappi
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27 Aprile 2025
8,0