We tried the "Radici" tasting menu, the best dishes being the crispy egg and puffed ricotta, the risotto however was a little too savory. Raw materials at zero or almost zero km. Excellent wine pairing. Careful service. Satisfying experience but with some small notes: the outdoor space where we dined lacked a hint of atmosphere and at the end of dinner we couldn't thank the Chef because he left early. We will thank him next time.
Anto Vig
.
22 Giugno 2024
8,0
BEST RESTAURANT IN THE PROVINCE OF BENEVENTO! Sublime food, with local ingredients and which perfectly reflect the soul of Sannio. Excellent service, with attention to detail and customer needs. Excellent selection of wines and perfect pairings in the tasting menus. Welcoming and refined environment.
Emanuele Rillo
.
14 Maggio 2024
10,0
Excellent level to absolutely try.
Gianpaolo Valente
.
28 Aprile 2024
10,0
Very fine food with excellent service! 5 star is an understatement! Thank you very much.
Jérémie Verdier
.
20 Aprile 2024
10,0
...we're talking about a historic place, in the province of Benevento, by Angelo D Amico. His cuisine has a history, an innovative technique, his professionalism is clear and his roots are in the territory. An expert communicator of the excellence of the area, he is friendly, smiling and welcoming. Scary... delicious
. Her egg was "true poetry" with a second in charge for about 60 people "the guinea fowl worthy of applause" she was speechless... As soon as possible... we will make a stop... to understand the pairing of her wines... ps I was invited... as a guest I don't know the price of the proposed menu. .very compliments right away ☆☆☆☆☆
Filiberto Parente
.
04 Aprile 2024
10,0
Absolute perfection. Experience to have.
Luigi Scarpati
.
28 Marzo 2024
10,0
Starting from the welcome (the chef welcomes us directly) and the atmosphere of the place (modern, very refined and sober), for dinner we opt for two differentiated tasting menus. The quality of the dishes is remarkable, the chef's passion shines through in his creations, which was then confirmed when we had the opportunity to have a "chat" together. The cost is in line with the quality and presentation of the dishes, what you would expect from a "gourmet" restaurant, which almost sets foot in a starred one. It is a few kilometers away from large population centers (and this is not necessarily a bad thing), the possibility of parking the car inside the structure is very convenient, thanks to the large space available. Recommended.
ARCTiC ITA
.
19 Marzo 2024
10,0
At Locanda Radici, chef Angelo D'amico, assisted in the dining room by his brother Giuseppe, offers a cuisine anchored to the territory that skilfully exploits the raw materials provided by this magnificent land that is Sannio.
Very pleasant dishes, executed with skill (a risotto with blue goat and Falanghina where technique and experience blend perfectly, for example).
Starting from the welcome amuse bouche and ending with the small pastry shop, it was a relaxing lunch, with scents, colors and flavors conceived and designed in a concrete yet satisfying way.
We'll be back.
luciana lustrato
.
27 Febbraio 2024
10,0
A partire dall'accoglienza (ci accoglie direttamente lo chef) e l'atmosfera del locale (moderna, molto curata e sobria), per la cena optiamo per due menù degustazione differenziati. La qualità dei piatti è notevole, la passione dello chef traspare nelle sue creazioni, poi confermata quando abbiamo avuto modo di scambiare "quattro chiacchiere" insieme.
Il costo è allineato alla qualità e presentazione dei piatti, quello che ci si aspetterebbe da un ristorante "gourmet", che quasi mette piede in uno stellato.
E' qualche chilometro distante dai grandi centri abitati (e non è necessariamente una cosa negativa), molto comoda la possibilità di parcheggiare l'auto all'interno della struttura, grazie all'ampio spazio disponibile. Raccomandato.
Vittorio
.
02 Febbraio 2024
10,0
A partire dall'accoglienza (ci accoglie direttamente lo chef) e l'atmosfera del locale (moderna, molto curata e sobria), per la cena optiamo per due menù degustazione differenziati. La qualità dei piatti è notevole, la passione dello chef traspare nelle sue creazioni, poi confermata quando abbiamo avuto modo di scambiare "quattro chiacchiere" insieme.
Il costo è allineato alla qualità e presentazione dei piatti, quello che ci si aspetterebbe da un ristorante "gourmet", che quasi mette piede in uno stellato.
E' qualche chilometro distante dai grandi centri abitati (e non è necessariamente una cosa negativa), molto comoda la possibilità di parcheggiare l'auto all'interno della struttura, grazie all'ampio spazio disponibile. Raccomandato.
Vittorio
.
02 Febbraio 2024
10,0