Very nice and clean place. We had the 4-course tasting as a gift to which we added the tasting of wines by the glass. We were very satisfied and also had fun.
Excellent tagliatelle with generous portions of guinea fowl and turnips. The meat had an excellent flavor and was cooked impeccably, we also liked the desserts divided into 3 courses. Nice experience.
alfonso ciotta
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17 Gennaio 2025
10,0
Siamo nella campagna tra Caserta e Benevento, il locale si presenta come una residenza moderna di campagna tutta bianca e con una bella vista sulle colline.
Tavoli distanziati nella grande sala moderna ed elegante.
Servizio attento e competente, ottima carta dei vini (con ricarichi corretti), abbiamo pranzato il giorno dell’ epifania con menù degustazione (per mia moglie e’ stato presentato un menù vegetariano).
Piatti bilanciati, menzione speciale per i bottoni ai tre brasati con parmigiano e funghi chiodini e per l’insalata di coniglio che mi ha ricordato un piatto dell’infanzia.
Menù 4 portate a 65€, prezzo corretto per la qualità di materie prime e preparazione.
Una sosta già provata in passato, cresciuta nel tempo e che meriterebbe a mio parere la tanto ambita stella.
AugustoDavico
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09 Gennaio 2025
10,0
The top of the Telesina Valley. Thank you very much to everyone at Tim Locanda Radici.
Gabriele
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05 Gennaio 2025
10,0
Spectacular dinner with divine raw fish and earthenware fusillotto of the highest quality
Highly recommended
Luciana Festa
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31 Dicembre 2024
10,0
The structure on the outside does not have a great impact (yellow color, very slippery external floor) even if the view of the Titerno valley is very pleasant. The interior is furnished in a modern and elegant way without any particular stylistic peaks.
The service is certainly impeccable.
Once seated, the chef approaches the table, welcomes us and gives us a very brief excursus on the menus offered.
I took the roots menu which I found truly excellent: the crunchy egg with truffle was a surprise, the risotto with goat's blue was exceptional, the dark black pork with star anise was very good, the puffed ricotta with annurca apple was superb ( vote 5).
The other family members, however, almost all chose the Mediterranean menu (which I had the opportunity to taste) and they all regretted it: well-presented dishes and quality products but the flavors of the sea were not noticeable (rating 2).
In short, the style that Locanda Radici wants to aim for is that of starred gourmet venues... but there is still a long way to go.
zorrotropa
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31 Dicembre 2024
6,0
La struttura all’esterno non ha un grande impatto (colere giallino, pavimento esterno molto scivoloso) anche se la vista sulla valle del Titerno è molto piacevole. L’interno è arredato in maniera moderna ed elegante senza però particolari picchi stilistici.
Il servizio è sicuramene impeccabile.
Una volta seduti si avvicina al tavolo lo chef che ci da il benvenuto e ci fa un brevissimo excursus sui menù proposti.
Io ho preso il menù radici che ho trovato veramente eccellente: l’uovo croccante al tartufo è stato una sorpresa, il risotto al blu di capra eccezionale, molto buono il aiale nero fondente all’anice stellato, superlativo la ricotta soffiata con mela annurca (voto 5).
Gli altri familiari, invece, hanno quasi tutti scelto il menù mediterraneo (che ho avuto modo di assaggiare) e si sono tutti pentiti: piatti ben presentati e prodotti di qualità ma i sapori del mare non si sentivano (voto 2).
Insomma, lo stile cui la Locanda Radici vuole tendere è quello dei locali gourmet stellati...ma c’è ancora molta strada da fare.
zorrotropa
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31 Dicembre 2024
6,0
New Year's Eve dinner, delicious food, the chef created a delicate menu starting with a remarkable cooked and raw seafood dish, fusillotto with earthenware, mandarin, squid and pistachio, a delicate and surprising combination. The monkfish, porchettata, artichokes and black truffle are divine!!!
I recommend this place where hospitality and food are of a high standard.
vincenzo saetta
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31 Dicembre 2024
10,0
New Year's Eve dinner, elegant and welcoming environment, friendly and well-organised staff, excellent dishes on offer.
Nina Cioffi
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31 Dicembre 2024
10,0
A very well-kept inn, with attentive and professional staff who are extremely courteous. The Chef came three times to ask if we were satisfied. Excellent preparation and presentation. A pleasantly surprising local cuisine
Michele Papa
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25 Dicembre 2024
10,0
Très bon service. Un chef qui vient saluer ses clients, une très bonne cuisine. Bravo!
Xavier
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19 Settembre 2024
9,5