Culinary pampering in a splendid setting. Highly recommended
Roberta Palmese
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17 Aprile 2025
10,0
Excellent restaurant, with a wide range of dishes, both in the various tasting menus and à la carte.
Here we do local cuisine, offered in a modern way and without useless and counterproductive contaminations which are so fashionable today in the so-called fine dining restaurants which are putting so much distance between themselves and the customers in favor of a certain press without history and in search of only special effects.
No, here the very high quality of the food is respected and enhanced by the chef's technique, in the dishes you will find eggs with truffles, real laticauda lamb, free-range chicken but also red prawns with asparagus, homemade pasta and bread, an extraordinary oil and, as mentioned, many other quality dishes.
The cellar also follows the same line, a lot of local proposals, but not only, presented with professionalism and competence as well as the service.
The inn that houses the restaurant is beautiful and can be reached after a nice and pleasant walk.
The bill only confirms how much correctness there is in the management of this restaurant which, as far as I'm concerned, is a true excellence of Campania and beyond.
Attilio Giaccari
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12 Aprile 2025
10,0
How to obtain the best foods from nature and present them to excite
Adolfo Cavallari
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30 Marzo 2025
10,0
Excellent location with beautiful views, top cuisine, everything very good, high professionalism. To be recommended.
Gianpaolo Carlini
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24 Marzo 2025
10,0
"Radici is a true jewel that deserves 5 stars without hesitation! This place enchants with a warm and welcoming atmosphere, perfect for any occasion. The food is simply exquisite: each dish is prepared with care, using fresh, high-quality ingredients that celebrate the culinary tradition. The service is impeccable, attentive and friendly, making the experience even more pleasant. From the first course to the dessert, everything is studied down to the smallest detail to delight the palate and the soul. Radici is not just a restaurant, but a place where you create an authentic connection with taste and passion for good food. Highly recommended!”
Debora Nevola
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22 Marzo 2025
10,0
Angelo D'Amico's Locanda Radici is a magical place. The atmosphere, the attention to detail, the mastery that can be seen in the preparation of the Chef's incredible dishes, the wisdom and preparation of the Sommelier, the attention of the dining room maitre are just some of the elements that make this place unique. It is not just a restaurant, but rather an all-round experience that I recommend everyone to live.
Lidia Girardi
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13 Febbraio 2025
10,0
Un ristorante che sa valorizzare i prodotti del territorio, in una location molto curata da cui si può ammirare la valle Telesina. Ideale per chi ama i percorsi degustazione con abbinamenti di vini.
Giusy
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08 Febbraio 2025
10,0
Location estremamente raffinata ed elegante, personale cortese, garbato e molto professionale, pietanze squisite e curate in ogni minimo dettaglio. Esperienza sicuramente da ripetere.
Massimiliano
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19 Gennaio 2025
10,0
Siamo nella campagna tra Caserta e Benevento, il locale si presenta come una residenza moderna di campagna tutta bianca e con una bella vista sulle colline.
Tavoli distanziati nella grande sala moderna ed elegante.
Servizio attento e competente, ottima carta dei vini (con ricarichi corretti), abbiamo pranzato il giorno dell’ epifania con menù degustazione (per mia moglie e’ stato presentato un menù vegetariano).
Piatti bilanciati, menzione speciale per i bottoni ai tre brasati con parmigiano e funghi chiodini e per l’insalata di coniglio che mi ha ricordato un piatto dell’infanzia.
Menù 4 portate a 65€, prezzo corretto per la qualità di materie prime e preparazione.
Una sosta già provata in passato, cresciuta nel tempo e che meriterebbe a mio parere la tanto ambita stella.
AugustoDavico
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09 Gennaio 2025
10,0
La struttura all’esterno non ha un grande impatto (colere giallino, pavimento esterno molto scivoloso) anche se la vista sulla valle del Titerno è molto piacevole. L’interno è arredato in maniera moderna ed elegante senza però particolari picchi stilistici.
Il servizio è sicuramene impeccabile.
Una volta seduti si avvicina al tavolo lo chef che ci da il benvenuto e ci fa un brevissimo excursus sui menù proposti.
Io ho preso il menù radici che ho trovato veramente eccellente: l’uovo croccante al tartufo è stato una sorpresa, il risotto al blu di capra eccezionale, molto buono il aiale nero fondente all’anice stellato, superlativo la ricotta soffiata con mela annurca (voto 5).
Gli altri familiari, invece, hanno quasi tutti scelto il menù mediterraneo (che ho avuto modo di assaggiare) e si sono tutti pentiti: piatti ben presentati e prodotti di qualità ma i sapori del mare non si sentivano (voto 2).
Insomma, lo stile cui la Locanda Radici vuole tendere è quello dei locali gourmet stellati...ma c’è ancora molta strada da fare.
zorrotropa
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31 Dicembre 2024
6,0