Another evening at the Leon d’oro
Culatello and strighino very good
Between fresh and well-prepared Fassona tar
Giuseppe Calissi
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19 Giugno 2025
Excellent quality, quiet and comfortable place. Competent and helpful staff. Good prices.
Luca Caldarini
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13 Giugno 2025
Simple but welcoming place where you can taste local gastronomic specialties.
Francesco Romani
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28 Maggio 2025
I was in this ancient tavern in Zibello for the first time and I was really satisfied with both the dishes and the service. The place is also really characteristic, under the arcades of Zibello. Absolutely recommended. Excellent value for money 👍 the culatello and let's not even talk about it, exceptional 👍 the giardiniera fantastic. Highly recommended 👍
giancarlo dessì
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25 Maggio 2025
Noi siamo stati nel ristorante più casual, non quello stellato, l’altro. Certo è che quando i due sono così vicino e fanno parte dello stesso gruppo è molto difficile che ci siano due tipologie di cucina. Io avevo preso uno dei menu in proposta con un piatto di salumi misto davvero eccezionale, servito unitamente alle specialità di verdura. Io ho continuato con dei tortelli all’erbette.
Dolce una crema Inglese
Il tutto accompagnato da una serie di vini, una presentazione da un simpatico salernitano.
Spectacular!!! Everyone should eat here once in lifetime
Gianpa Kasa
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29 Aprile 2025
Complex from around 1300. It has retained the charm of the 1930s. Abundant, good quality food. In particular cured meats and artisanal first courses. Good and friendly service. Advised.
Corrado Concari
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16 Aprile 2025
Now a place of the heart. Excellent menu, courtesy and above all quality!!
Diego Ottolini
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12 Aprile 2025
Historic venue in the center under beautiful porticoes, large but divided into various rooms which allow the acoustics to be kept reasonably low.
Excellent dishes also with truffles and the nocino dessert is highly recommended!!!
Unfortunately the main dish with culatello was disappointing as it was too dry and a little salty.
Bathroom insufficient for the needs of the room.
stefano bellani
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09 Aprile 2025
Le village de Zibello est réputé pour fabriquer l'un des meilleurs produits de charcuterie d'Europe, le culatello. J'ai pu en déguster une assiette à la Locanda Leon d'Oro, restaurant établi dans une maison historique très bien entretenue.
En entrée, comme mentionné plus haut, une assiette de Culatello DOP, un délice qui a son prix. En plat une recette de canard mijoté avec des pommes de terre rissolées en accompagnement. Très belle carte de Spritz, celui à la violette est original et délicieux.
Au final, un bon rapport qualité prix, un excellent déjeuner, un service attentif et agréable, dans un lieu historique.
YB1972
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09 Febbraio 2025