A gem in the heart of Zibello. If you love good food, stop here—you won't regret it.
Elisabetta Bisson
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04 Ottobre 2025
10,0
Recommended by a dear friend who recently had lunch there with his family, I decided to make a detour on my trip to try this trattoria. It's a place from another era, in the best sense of the word, located under the arcades of the town square with plenty of parking. The friendly and helpful staff explains the dishes with precision and passion, offering a rare taste at a very reasonable price. I chose one of the tasting menus, which included an entree, first course, second course, dessert, and wine. €33!!! A special mention for the tortelli with parmesan fondue and truffle shavings. A truly satisfying experience. I'll be back.
ALBERTO GANDOLFI
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03 Ottobre 2025
10,0
Rustic atmosphere, as you'd expect from a place like this.
Excellent food and service.
Alex P
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18 Settembre 2025
10,0
A sure thing for exceptional culatello and anolini
Giuseppe Calissi
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02 Settembre 2025
10,0
First of all, a beautiful location, outdoors, under a long portico. Varied offerings, but only of decent quality. Prices, given the overall impression, aren't exactly modest. A little more friendliness, perhaps a smile, from the owners and servers certainly wouldn't hurt. When you pay, it's nice if they look you in the eye, and it's a luxury if they say hello. Well... the point is that it's not the manager (or whoever) doing customers a favor, but rather the exact opposite... given that without the second course, the first course struggles in the long run.
XXI Rapax
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02 Settembre 2025
6,0
To be tried more than once to savour all the specialities
Paolo Perico
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28 Agosto 2025
10,0
This osteria is always a great place to be. The place is pleasant and authentic. The food reflects the rich Parma tradition. The culatello and herb tortelli are unmissable. The selection of homemade fiordilate gelato with various liqueurs is delightful. The prices are absolutely reasonable. Worth trying again and again.
Marco Barbieri
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28 Agosto 2025
8,0
Excellent cuisine, very friendly staff, pleasant location and I recommend a stop, super culatello as well as the first courses, good cellar and desserts in abundance and very good 🤗🤗🤗
Danilo Donadel
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06 Agosto 2025
10,0
Questa é la seconda volta che veniamo a mangiare al Leon d’oro ed é sempre una garanzia. É situato nella piazza di Zibello (famoso ovviamente per il culatello), ha un’ampia volta esterna sotto la quale vi sono i coperti esterni e poi internamente vi sono altre 2 ampie sale.
Abbiamo preso degli antipasti tipici, salumi e verdure sottaceto. Noi eravamo in 6 e due taglieri di salumi sono ampiamente bastati ( contate che mezzo tagliere é solo di culatello servito rigorosamente con il burro di accompagnamento). I primi sono strepitosi, ne abbiamo presi 5 su 6 differenti e sono stati tutti eccellenti, si sente che le cose fatte a mano in casa hanno una marcia in più. Abbiamo continuato con un dolce, anch’essi tutti fatti da loro. E per concludere (e vi invito calorosamente a provarli) abbiamo preso la frutta sotto alcool, una roba sensazionale, davvero!!! Noi abbiamo preso albicocche e lamponi. Attenzione perché sono abbastanza alcoliche, poi acqua, caffè, grappa e non dimentichiamoci due bottiglie di Lambrusco bello fresco. Il tutto a soli 50€ a persona.
Da provare e vorrei sottolineare ancora la qualità dei prodotti offerti! Grazie
Danilo
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02 Giugno 2025
10,0
Noi siamo stati nel ristorante più casual, non quello stellato, l’altro. Certo è che quando i due sono così vicino e fanno parte dello stesso gruppo è molto difficile che ci siano due tipologie di cucina. Io avevo preso uno dei menu in proposta con un piatto di salumi misto davvero eccezionale, servito unitamente alle specialità di verdura. Io ho continuato con dei tortelli all’erbette.
Dolce una crema Inglese
Il tutto accompagnato da una serie di vini, una presentazione da un simpatico salernitano.
Saba D
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11 Maggio 2025
10,0