Good cold cuts and pisarei e faso'
Roberto Cannas
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05 Giugno 2025
8,0
What a pleasure to find inns like these in Italy. They're good, simple, and efficient without breaking the bank.
Expect to pay around €13 per dish, and wine by the bottle is between €11 and €30.
The service was friendly, pleasant, and very efficient. The truffle specials were excellent. We'll definitely be back if we're ever in the area again.
Benjamin Aebi
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02 Giugno 2025
10,0
Hospitality, service, quality of raw materials, preparation of dishes, bill.
One voice for each star that can be assigned.
I add another star for the location, and praise for the wine list. Until next time and thank you for everything.
Stefano Osti
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02 Giugno 2025
10,0
It's not the first time we go to this restaurant, leaving from Milan by motorbike!!!! There must be a reason! Everything is perfect: the food, the place, the welcome, the friendly service and the large space to park. For me it's worth 5 stars!!! Thank you
Silver Surfer
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26 Maggio 2025
10,0
Excellent restaurant located in the Piacenza hills. Family-run inn for several generations, very friendly and welcoming people. Authentic cuisine, with recipes that are not very elaborate but, for this reason, perfect for enhancing the quality of the raw material. Appetizers with excellent cured meats, extraordinary first courses with decidedly generous portions. Excellent wine (Gutturnio from their own winery). Well-kept location with a view of the valley. Recommended
Flavio Polato
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17 Maggio 2025
10,0
Restaurant with traditional Piacenza dishes, excellent cured meats and local wines, in a pleasant and relaxing environment. Worth a special trip!
Maria Carla Bigi
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13 Maggio 2025
10,0
Everything perfect, excellent Piacenza cuisine, wonderful welcome and kindness, excellent value for money. In short, everything was perfect. Highly recommended!
Antonio Trimarchi
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07 Maggio 2025
10,0
Well-managed old-time inn, high-quality local products, courteous service.
maxx Fer
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02 Maggio 2025
8,0
Sono stato a pranzo con mia moglie ed una parente. Locanda storica situata sulle colline della splendida Val Nure.Ovviamente abbiamo iniziato il pranzo deliziandoci con il misto di salumi.Coppa,pancetta,prosciutto crudo e tre tipi di salame con impasto a grana piccola ed a grana grande ed una stagionatura perfetta ( salame inarrivabile). Insieme frittatine, giardiniera, funghetti…..Abbiamo poi proseguito con panzerotti (perfetti) e delicatissimi nidi di rondine. A questo punto abbiamo dovuto fermarci e chiudere con tre caffè che erano accompagnati da biscottini e “sbrisolona” appena sfornati.Massimo del punteggio per questa storica Locanda e lode per il servizio in sala di quello che è il cugino del proprietario che con la sua professionalità accompagnata da discrezione e gentilezza vi farà sembrare il cibo ancor più gustoso …se mai sarà possibile
Merluzzo1
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21 Marzo 2025
10,0
Ho pranzato qui oggi dopo la visita di Piacenza ed è stata una sorpresa passare dalla nebbia di Piacenza al sole della località del ristorante! Tutto ottimo e abbondante! Bellissima la tovaglia ed i tovaglioli di lino bianchi: una gioia per gli occhi e per il tatto!
Grazie!
Sillabetta S
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15 Dicembre 2024
10,0