Excellent structure not far from Sarzana or Carrara
Beautiful quiet location with top-notch amenities
Excellent for a relaxing holiday
Abundant breakfast to be booked the day before, wonderful service
Attentive and friendly staff.
Highly recommended
Rating 7.5..
Adriano Molteni
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22 Gennaio 2025
10,0
We went to the restaurant on a splendid January afternoon. The location is very pleasant and so is the service.
The Chef's dishes are very carefully prepared and with an interesting focus on herbs from the garden and interesting combinations.
I won't give full marks because the wine tasting was not up to par
Enrico Francioni
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05 Gennaio 2025
8,0
High level catering; Chef (deliberately capitalized) Devoto has the ability to bring new life to raw materials (smoked parmesan) and traditional dishes. The pigeon signature dish is absolutely worth trying.
Breakfast with excellent raw materials, with the only advice to further extend the selection of the savory section (cheeses, sausages, omelettes).
The locally produced vegetables and eggs are excellent, unfortunately we were unable to purchase any because, to the displeasure of the farmer, a badger (or a fox) was quicker.
We will try again next summer, hoping to find room availability in the facility; because not only is it worth stopping for the excellent lunch or dinner, but staying also regenerates the spirit.
Luciano Danza
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28 Dicembre 2024
10,0
We chose this inn as an intermediate stop on a trip.
After booking we realized that it was also home to a starred restaurant, unfortunately closed for shift that evening.
Picturesque and silent environment, rooms more than welcoming and spotlessly clean.
Excellent à la carte breakfast with local products included.
We will definitely see each other again
aldo ferrucci
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26 Dicembre 2024
8,0
Excellent Christmas lunch. Wonderful location.
Fulvio Pancali
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25 Dicembre 2024
10,0
I had dinner at the restaurant with my wife as my son's guest.
Aldo Buratta
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07 Dicembre 2024
10,0
Era da tempo che volevamo provare la cucina di questo locale. Dopo la consegna della prima stella Michelin non abbiamo esitato nel prenotare.
La location è fantastica, sulle colline al confine tra Liguria e Toscana domina l’intera vallata aprendo uno scorcio dal fiume magra fino alla Versilia 🔝.
Personale molto cordiale molto preparato e di un livello superiore,sempre pronto a consigliarti e a spiegarti ogni portata proposta. Mise an Place molto curata, tavoli ben distanziati che danno quella riservatezza alla serata. Il locale propone 3 Menù completi 80 100 e 120€ e il menù alla carta, cantina dei vini molto ricca.
Noi abbiamo optato per 4 menù da 120€ che lascia mano libera allo chef, siamo rimasti veramente entusiasti perché in ogni portata si è potuto notare il grande lavoro che c’è dietro ogni piatto, oltre che assaporare abbinamenti che lasciano il segno. Il menù oltre che ad un entrè è composto da sette portate che spaziano dalla terra al mare con prodotti ricercati e di stagione, si va dal petto di fagiano con gamberi e lardo alla pappa al pomodoro verde. Il piatto che più mi ha entusiasmato è stato la capasanta con fuagrà da degustare con un bicchiere di brodo di pesce, fantastico.
Per finire un pre dessert e un dessert molto fantasiosi, sorpresa finale dello chef ad accompagnare il caffè.
Per questo menù abbiamo abbinato 3 bottiglie di cui due francesi ed un Pinot Grigio italiano.
La serata è stata fantastica in una atmosfera unica, se dovessi trovare due osservazioni che possano servire da stimolo per questo locale, consiglierei di proporre un percorso degustazione di vini da abbinare con i menu proposti, e fare più attenzione al conto poiché a noi sono stati conteggiati due calici di benvenuto non serviti.
Triplete20
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24 Novembre 2024
10,0
Posto magnifico con una vista spettacolare (anche se era notte ) mangiare sublime servizio impeccabile !!! Complimenti meritata stella continuate così 👌
alessandro c
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13 Novembre 2024
10,0
The principle of life can be based on the birth of a noise, of a smell, of one of our senses which, in some way, happens. Giacomo engages, surprises and stimulates the client like a woman who, in some way, faces her relationship with her being a mother. Cooking is a mother and, excuse me if I'm thinking and repeating it but I think that, in my ignorance, cooking is a stimulus, a Greater Art.....
Complex in its sense aimed at the imagination, elsewhere, where blindness will fly in visual feelings, in a journey perhaps forgettable but in its permanence, subtle... Well done, carry on like this.
Mirco Nardi
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10 Novembre 2024
10,0
I have been frequenting this restaurant for some time and feel that the time has come to recommend it as one of the best I have ever visited. I recently went there with an American friend who came to visit me in Tuscany, and he too was impressed by the hospitality and friendliness of the staff. The cuisine is refined and offers a variety of innovative and tasty dishes, made mainly with local ingredients, whose freshness and intensity of taste transform every tasting into a journey to discover unique flavours. The carefully curated wine selection and quality service complete an experience that is definitely worth the trip. If you are passionate about gastronomic culture, La Locanda de Banchieri represents an unmissable opportunity to experience a special moment in an enchanting location.
Enzo Ascione
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05 Novembre 2024
10,0