Very welcoming place and staff with a very interesting range of dishes and excellent cuisine
Pierluigi Facchi
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17 Marzo 2024
10,0
What can I say, the food is excellent, the cook/owner is a force of nature, I have never seen someone so passionate about her work. Well done, keep it up!
Giovanni Gamba
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08 Febbraio 2024
10,0
Good food of excellent quality, nice place, but too long a wait for three starters
Raffaela Braconi
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28 Gennaio 2024
6,0
Magnificent experience, extremely helpful owners and delicious food. Fair price. If you pass by San Benedetto, it is a must. Highly recommended 😋
ANTONIO BIANCO
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18 Gennaio 2024
10,0
Ho fatto bene a non fidarmi delle recensioni troppo negative che mi avevano insospettito.
Visto il locale ho voluto provare....e ho fatto benissimo.
Mangiato tutto a base di tartufo e porcini: piatti ricercati (mai eccessivi) e con prodotti di qualità.
La titolare Aida, mezza inglese, simpatica e cortese, preparata benché con un background di altro settore (di profilo alto) si è dimostrata una vera padrona di casa e questo la dice lunga sull'ambiente.
Quindi sì, guardate le recensioni, ma poi buttateci l'occhio in prima persona!!!
I latini avrebbe detto: HIC MANEBIMUS OPTIME !!!
Stefano B
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09 Gennaio 2024
10,0
I was right not to trust the overly negative reviews that had made me suspicious.
Seeing the place I wanted to try it...and I did very well.
Eaten everything based on truffles and porcini mushrooms: refined dishes (never excessive) and with quality products.
The owner Aida, half English, friendly and courteous, knowledgeable despite having a background in another sector (high profile) proved to be a true hostess and this says a lot about the environment.
So yes, look at the reviews, but then take a look firsthand!!!
The Latins would have said: HIC MANEBIMUS OPTIME!!!
Stefano Bosi
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09 Gennaio 2024
10,0
Excellent dishes, excellent raw materials. The cheeses are delicious as are the mushrooms and truffles. The fried olives perhaps leave a little to be desired, they seem industrial. Small but nice place with attention to every detail. Maybe I would have avoided the maritime-themed stain covers since we eat mushrooms and truffles. Good service, perhaps you can see a bit of inexperience on the part of the girls. A big flaw: the waiting times are biblical. We went in at 9pm and left after midnight. Good quality/price ratio
Veronica Pompei
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08 Gennaio 2024
8,0
Cibo buonissimo, antipasti sfiziosi e primi speciali per non parlare del delizioso tiramisù fatto al momento. Aida ci ha accolto con grande calore nel suo locale e ha soddisfatto la nostra voglia di mangiare tartufo e porcini. Grazie Paola Poloni Luzi
paola poloni
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29 Ottobre 2023
10,0
Titolari simpaticissimi !!! Per chi ama funghi , tartufi , la cucina di terra locale è il posto ideale !!!! I piatti sono a dir poco deliziosi e a parer mio le pietanze sono cotte ed abbinate a regola d’arte. Insomma tutto buonissimo e di primissima qualità !!!! Naturalmente la carta vini non è da meno !!!! Tutta la passione per il buon cibo ed il buon vino che emerge scambiando due chiacchiere con i titolari prima della cena la si ritrova esattamente nei loro piatti !!!
Antonio Miceli
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24 Ottobre 2023
10,0