Starters tasting menu, wonderful
Mauro Borsini
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19 Aprile 2025
10,0
Wanting to express an opinion exclusively on the restaurant, one must balance some pros and cons: excellent dishes (superb tagliatelle with duck ragù), but also a bit too much confusion in the dining room and a service that is not always appreciable.
Marco Esposito
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05 Aprile 2025
8,0
A quantity of very good appetizers...
The ravioli too. Everything very good and the lady very kind.
To return. A spectacular view of the lake and a very small but fairytale village.
Serenella Eugeni
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01 Aprile 2025
10,0
Abbiamo letto le recensioni di questo ristorante e fatto un lungo viaggio per mangiare da loro, è stata una sorpresa favolosa ci hanno tratti bene e mangiato benissimo, l'accoglienza del personale eccezionale il prezzo onesto, ci ritorneremo. Grazie
XXXXX
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07 Marzo 2025
10,0
A very pleasant Sunday with the family!
Impeccable service and excellent cuisine, we really had a great time.
Mattia
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24 Febbraio 2025
10,0
Beautiful place like those of the past, exceptional typical cuisine, family atmosphere, highly recommended+++++
Ringhiotto76
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23 Febbraio 2025
10,0
Pleasant surprise! Excellent appetizer! Friendly and courteous staff! Highly recommended!
Andrea Marconi
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19 Febbraio 2025
10,0
It is my favorite restaurant in the entire Marche hinterland. In my opinion the best crescia I have ever eaten in my entire life. The complete appetizer constitutes an abundant or overabundant meal (depending on gastric capacity) that is very tasty, particular and of great quality. The professionalism, smile and helpfulness of the staff is unquestionable. The place is nice, easy to reach and behind the restaurant there is a beautiful view of Lake Cingoli. The cold cuts are of the highest quality, a wide choice of wines both from the Marche and elsewhere. The desserts are very good (Babbamisu is excellent but the Maritozzo is remarkable). If they ask me for a place where I eat well every time I go there and leave very satisfied, this is it. Book well in advance. Very difficult to find a seat on Saturdays and Sundays (and this alone is an Oscar for the cuisine).
Luca Angeletti
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18 Febbraio 2025
10,0
I didn't use the rooms but I HIGHLY recommend the place, the restaurant and the service
monia falappa
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01 Febbraio 2025
10,0
Siamo arrivati in un giornata con pioggia e vento. Nonostante tutto il luogo è veramente bellissimo. Abbiamo mangiato uno strepitoso prosciutto di cinta rossa marchigiana allevata libera sugli Appennini stagionato 36 mesi con la loro strepitosa e sofficissima focaccia. Cicoria di campo e verdure dell'orto grigliate fantastiche. Poi siamo passati ai primi. Tagliatelle fatte sempre da loro con dei funghi porcini meravigliosi e freschissimi. Abbiamo bevuto un ottimo Verdicchio di Apiro e abbiamo assaggiato, e poi acquisto il loro sublime panettone al Pistacchio. Le porzioni sono molto abbondanti.Abbiamo speso veramente poco considerando la qualità del servizio e del cibo. Consigliatissimo, ci torneremo sicuramente con il sole per passeggiare poi sulle sponde dell'incantevole lago. Complimenti
Marco Salandi
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20 Novembre 2024
10,0