Conclusion worthy of a magical day... Discovered last December, the place was chosen to celebrate my daughter's graduation... Never has the choice been more appropriate... Discovering the Mantuan tradition made modern in an optimal way... with the addition of a must such as the amberjack club sandwich... pampered by excellent service... thanks to Vanni Righi.
Vanni Caputo
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05 Aprile 2025
10,0
Lo sCalco Grasso, Osteria is an Italian restaurant full of flavor and personality. Traditional dishes, fresh ingredients and a cozy atmosphere make it the ideal place for those who want to eat well and enjoy a good experience.
paulier castelan
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04 Aprile 2025
10,0
Contemporary cuisine tavern, well-prepared dishes with original combinations, more than decent portions. Small place with few tables, better to book.
MNico
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03 Aprile 2025
10,0
Small but extremely popular place and, after just one visit, I understood why. The staff is well trained, courteous and fast and the kitchen creates truly delicious and abundant dishes. Cod tiramisu and bigoli were my favorite dishes and at the end I discovered they were truly workhorses.
Davi
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23 Febbraio 2025
10,0
Perfect dinner.
Very nice and nice environment.
I ate the spectacular first courses very well,
Excellent wine list and top service.
Compliments
FABIO ROSA
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22 Febbraio 2025
10,0
We had lunch today for a special occasion, we had a great time, excellent food and excellent service
Susanna Bernardini
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20 Febbraio 2025
10,0
Nice and welcoming place a stone's throw from the center with convenient parking. The service is attentive, present and kind. Both traditional and innovative dishes, cooked with passion and excellent raw materials that justify a more than adequate cost. Not just a dinner but a cuddle!
Anna Maria Gorrieri
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18 Febbraio 2025
10,0
Original dishes, delicious and abundant, very kind staff
Corrado Dall'oglio
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13 Febbraio 2025
10,0
Abbiamo pranzato sabato 14 visto che eravamo appena arrivati e allogiavamo in un hotel a poca distanza.. ci hanno fatto accomodare anche senza prenotare. Il locale è piccolo ma carino..certo non per farci un pranzo o una cena romantica..ma devo dire che siamo stati accolti bene e abbiamo assaggiato il calamaro mbuttunato e i toast di pesce ( ricciola?)..più come antipasto un baccalà tiramisù molto buono. Il proprietario molto cortese ci ha consigliato anche un buon vino bianco locale..prezzo giusto..ve lo consiglio per un pranzo o cena se volete mangiare bene ..
2006claudio
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15 Dicembre 2024
10,0
Siamo stati in questo ristorante molto carino un sabato di novembre. Abbiamo preso un tagliere con tipicità locali e due primi sempre del territorio: angolino e tortelli alla zucca e amaretto. È stato tutto all' altezza. Anche il pane (focaccia) accompagnava molto bene il tagliere che oltre ai salumi comprendeva anche la mostarda e la polenta. Da tornarci sicuramente.
antohotel
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03 Novembre 2024
10,0