After the eye exam, not being able to drive straight away, I took a walk to find the right place. I found straight line. Fast and competent service, small sought-after producers for both wine and beer. Good choice. Kindness and courtesy and great attention. Well done, well done
To try
Giuseppe Davide Galli
.
02 Giugno 2024
10,0
Very warm and welcoming inn, famous for its craft beers and choice of wines from small producers
It is possible to have both an aperitif and dinner
We approved the various dishes that we shared
The combinations are particular and tasty
The raw materials come from small suppliers with a controlled supply chain and often organic
An excellent proposal, we will definitely be back
The staff is available and trained on the products
To try!
Lorenzo Vasilotta
.
01 Giugno 2024
10,0
Un posto dove puoi sentire i sapori della natura con chiarezza, e immaginare l'erba verde e gli animali che pascolano. Sapori intensi, spezie e condimenti non scontati, prodotti freschi e leggeri lavorati il giusto.
Tutto in un ambiente semplice e molto giovane, come lo sono i cuochi e gestori, che hanno l'entusiasmo di fare i ristoratori, perché amano davvero questo lavoro, e lo trasmettono parlando con i clienti.
E dietro hanno un'idea precisa, quella di servirsi da piccoli allevatori e fornitori con i lori stessi valori.
Aspettative pienamente soddisfatte!
Claudia B
.
13 Aprile 2024
10,0
OMG! Most awesome, must visit if anywhere around ;)
Vaidas Morkevičius
.
04 Aprile 2024
10,0
Informal, well-kept place, their philosophy based on km 0, slow food presidium, natural wines, also sought after like their beers, some even of their own production, they also produce and do gin tasting. food cooked with care and innovative combinations also have vegetarian dishes. Absolutely recommended
Ramona Suman
.
04 Aprile 2024
8,0
They deserve all the 5 stars: refinement of the raw materials, imagination in the menu and hospitality that doesn't feel like being in Milan. Well done!
Ronnie Laureana
.
21 Marzo 2024
10,0
Well done Well done
First of all, a clear website, with a detailed menu and the possibility of booking a table online without spending hours on the phone.
The place is small with just a few tables, but there is the possibility of having a glass of wine or beer outside on a series of chairs and benches.
The two guys, owners of the place, were super helpful and generous with advice.
Limited but extremely sophisticated menu.
the two first courses we tried (La Domenica at Noon and Fiorivano le viole) were both very good.
The bull spit, very soft and very tasty.
The platter of cured meats and cheeses is very good, perhaps the most particular cured meats of the two cheeses.
The beer we tried was excellent.
You don't pay cover charge, bread or water.
Prices in my opinion low for the quality and quantity of food served.
We will return 100%
Tommaso Carboni
.
03 Marzo 2024
10,0
Bravi Bravi Bravi
Innanzi tutto sito chiaro, con menù dettagliato e possibilità di prenotare un tavolo online senza passare ore al telefono.
Il locale è piccolo con pochi tavoli, ma c'è la possibilità di bersi un bicchiere di vino o di birra fuori su una serie di sedie e di panchette.
I due ragazzi, proprietari del locale, super disponibili e prodighi di consigli.
Menù limitato, ma estremamente ricercato.
i due primi provati (La domenica a mezzogiorno e Fiorivano le viole) entrambi buonissimi.
Lo spiedo di toro, morbidissimo e molto saporito.
Il tagliere di salumi e formaggi molto buono, forse i salumi più particolari dei due formaggi.
La birra provata ottima.
Non si paga il coperto, il pane e l'acqua.
Prezzi a mio avviso bassi per la qualità e la quantità di cibo servita.
Ritorneremo al 100%
Tommaso Carboni
.
03 Marzo 2024
10,0
I took the 5 course menu. Best value for money in Milan. They should raise prices or make multi-course menus.
Antonello Di riccione
.
27 Febbraio 2024
10,0
A pleasant place, the kids are very smart and the food is excellent.
Selection of wines and beers of 10.
Daniele Gaccioli (GACCIO)
.
20 Febbraio 2024
10,0