A lido, very well and professionally maintained. It also has an excellent restaurant attached where you can eat well, the chef is good and expert, we go back often. The wine list is also good. Polite and professional service. They have reduced the number of tables and the chef dedicates himself with even more attention to all the steps of preparing each dish. Excellent and well presented dishes. They recently received the fork from Gambero Rosso, a good recognition.
Alberto Gentile
.
20 Agosto 2024
10,0
An excellent dinner with friends, enjoying it in the private and intimate hut, respecting all the needs even with the small dog we had with us.
Well-finished and tasty dishes, not the usual fish dinner but the careful search for exclusivity.
Chef's welcome and complimentary small pastry shop.
Excellent value for money, first choice products and also the selection of excellent wine!
Friendliness and kindness from all the staff.
Filomena Bramante
.
19 Agosto 2024
10,0
Amazing dinner on the beach!
Everything was very good, from the starter to the dessert (I recommend the Gargano style dessert).
At the beginning of dinner the chef offers a tasting of tuna mousse with mango jam and a ricotta roll. It's already off to a good start.
It is also possible to do oil tastings, for us it was enough to taste the one offered with bread.
We focused on starter, first course, second course. Highly recommended: tuna millefeuille and watermelon marinated in soy, octopus on pepper cream and olive crumble, troccoli with scampi and chickpea cream, cod cooked at low temperature on chickpea cream.
Quiet location, away from the chaos of the historic center. Nice and relaxing environment.
Impeccable service. Congratulations to all the staff, in the kitchen and in the dining room!
Chiara Cocciardi
.
14 Agosto 2024
10,0
Beautiful experience, super food and trained staff.
Highly recommended!
Simone Salerno
.
11 Agosto 2024
10,0
L hotel in cui soggiornavo era convenzionato con il lido vesta. Decidiamo di fermarci nel ristorante del lido.
Assolutamente ottima idea!
Mangiare sul mare vista pizzomunno ha davvero qualcosa di poetico, soprattutto considerando il ristorante davvero carino e curato, ma soprattutto qualità del cibo top! Il vino bianco frizzante della cantina Frank davvero ottimo!
Molto soddisfatta
Abbiamo preso (in due) un antipasto da dividere, un piatto di orecchiette a testa, una bottiglia di vino bianco, caffè. A testa abbiamo pagato circa 30€.
Sicuramente costo maggiore di un panino preso al lido, ma davvero ne vale la pena. Ci tornerei molto volentieri
luxy l
.
06 Agosto 2024
8,0
A chef with the hand of a great restaurant, quality raw materials, a romantic setting, you dine under the pergola or on the beach with a view of the sea and Vieste.
Paolo POGGI LONGOSTREVI
.
02 Agosto 2024
10,0
5 stars well deserved
Very kind staff and above all….
Superlative troccoli mussels and clams, I'll just tell you that we did an encore!!!!
Giorgia Di Matteo
.
30 Luglio 2024
10,0
Quiet beach... Not a bad place🥰
Maria Traversi
.
30 Luglio 2024
10,0
Dishes that are discreetly sophisticated but nevertheless of extreme quality. Super risotto and special black teoccoli with scorpion fish. Excellent appetizer, revisited aubergine
Beppe Maragò
.
29 Luglio 2024
8,0
Siamo stati indirizzati da una persona del posto perché questo ristorante, molto ricercato anche se informale ed accogliente, è decentrato, sul lungomare di Vieste, dopo Pizzomunno, sulla spiaggia; ci accoglie con simpatia la proprietaria che ci fa apprezzare gli ingredienti, i grani, i tanti olii espressione della terra pugliese da cui lo chef sa ricavare accoppiamenti fantasiosi ma rispettosi della tradizione paesana. Mangiamo e beviamo benissimo, piatti originali, sia di mare, sia di terra, pagando il giusto; mentre in lontananza si accendono le luci della chiesa di San Francesco, godiamo di una serata speciale che consigliamo a tutti!
Anna C
.
17 Luglio 2024
10,0