Ate very well. Vitello tonnato highly recommended.
Friendliness, kindness and courtesy
Reservation recommended
Barbara Bignami
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09 Aprile 2025
10,0
Superb restaurant, we were shocked by the value for money. Unique and elaborate dishes, still generous at a very reasonable price. The server was helpful and gave us good advice. We were passing through Turin but were hesitant to return to this restaurant during our vacation schedule.
Dylan Antoine
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09 Aprile 2025
10,0
Good food, the beef was done good. Nice service.
Răzvan Badea
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06 Aprile 2025
10,0
Our second visit - the first time 2 years ago for dinner (where we sat in the cellar) and yesterday for lunch. A charming place with friendly service and an open kitchen. Food was good, many classic and others a little different.
Serene Dubois-Lee
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02 Aprile 2025
8,0
Wonderful food, wonderful staff
sameh mahmoud
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29 Marzo 2025
10,0
Everything delicious!!! I recommend the tagliolini and sausage and the veal with tuna sauce, even the dessert is top. Very special craft beers! Friendly and extremely helpful staff.
Carmen De Masi
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28 Marzo 2025
10,0
Very good experience. Very friendly establishment, very good Piedmontese and other cuisine, Very good value for money. The vitello tonnato is excellent.
kathleen clerin
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26 Marzo 2025
10,0
We wanted a quick pasta, but a good one. Initially they were fully booked but were able to give us a table for +- 45min! The service was quick, good food and drinks and friendly staff! Grazie!
Esmee R
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26 Marzo 2025
10,0
Otra selección de la conserjería de nuestro hotel que nos gustó mucho.
Hay casi tantas personas trabajando en la cocina - con ventana - y en el restaurante como puedan sentar a los huéspedes.
Excelentes platos, servicio muy amable, precio correcto.
Tuvimos una excelente comida.
Karel V
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15 Dicembre 2024
8,0
è il posto ideale quando ci si trova in giro per il centro, tra una visita del Palazzo reale e una sosta in piazza Vittorio.
tra l'altro uno dei pochi ristoranti che ho trovato aperto a qualunque ora, non poco vista la quotidianità provinciale torinese; a pranzo alle 4 come a New York!
la cucina è un po' altalenante, a volte bene a volte meno, con dei picchi di qualità su alcuni cose: la pasta fatta a mano (anche se il sugo non è sempre riuscito! Vorrei il loro tajarin burro acciughe che trovavo 10 anni fa) o i porcini crudi o fritti.
poi a volte viene servita una pasta salata male o amara, e via ogni poesia..
ma continuo ad andare, anche perché mi piace molto lo staff e la carta dei vini ha delle curiosità.
essekiss
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11 Dicembre 2024
8,0