Le Vitel Etonne In Torino

8,4

Basado en 2.577 opiniones encontradas en 6 webs


6.9
8.6
7.7
8.5

tend

229
Di 4.208
in Torino

Gestione recensioni

Ordered pasta plates. Overall quality even if it deserves less salt. The desserts were very good. The price-quality ratio is satisfactory. I recommend.
Più commenti
in Google
.
16 Agosto 2024
8,0
Very good food, we are satisfied with an antipasto and a primo. The waitresses are adorable 😁 Indeed, Tonato Vitello is perfect 👍 The spritz is endless, good value for money 👍
Più commenti
in Google
.
16 Agosto 2024
10,0
It was amazing 👏 vitello tonatto was well prepared
Più commenti
in Google
.
13 Agosto 2024
10,0
Outside sitting, beer and wine, Tasty food
Più commenti
in Google
.
09 Agosto 2024
10,0
Excellent quality and availability even in the presence of my medium-sized dog. Also accessible to disabled people. The carpaccio and veal with tuna are excellent.
Più commenti
in Google
.
06 Agosto 2024
10,0
The dishes speak for themselves, I'll just add that everything was sooooo good! Highly recommended!
Più commenti
in Google
.
03 Agosto 2024
10,0
Excellent food, cellar atmosphere, very friendly staff, good service.
Più commenti
in Google
.
26 Luglio 2024
10,0
Great food, Friendly staff and nice wine. I liked this place 😍
Più commenti
in Google
.
20 Luglio 2024
10,0
Locale piccolino, vicino a Via Po, su due piani: abbiamo ordinato (con largo anticipo) e ci hanno fatto accomodare in cantina, circondati da una buona raccolta di bottiglie. Ovviamente non potevamo che iniziare dal loro vitello tonnato: lo definiscono il migliore di Torino, non posso giudicare se sia vero, posso però dire che è veramente buonissimo: fantastica la carne (si scioglieva in bocca) ottima la salsa. Abbiamo proseguito con “Plin ripieni di treccia di bufala di Casa Madaio e pomodori secchi serviti con datterini” Come secondi piatti la scelta è caduta su “Petto di faraona glassato ai lamponi” e “Rolata di coniglio grigio di Carmagnola con salsiccia di Bra ed ortiche” ed un ottimo “Tagliere di formaggi di alpeggio” Per terminare con “Semifreddo all’albicocca e crostatina sablè con crema diplomatica e frutti di bosco” Vino: Dolcetto Giovanotto dei poderi cellari Le proposte culinarie sono quelle tipiche della cucina piemontese e sono state tutte di nostro gradimento (molto buone le materie prime) Professionale e gentile il personale. Noi ci torneremo, consigliatissimo
Più commenti
in TripAdvisor
.
19 Luglio 2024
10,0
Locale con cucina a vista che offre cucina tipicamente piemontese ma di livello più alto. Abbiamo preso dei primi e ci sono piaciuti molto; molto apprezzabile anche l’opzione vegana (non semplice in Piemonte). Prezzi però troppo alti, ma sicuramente un giorno torneremo per prendere la pasta fresca da asporto.
Più commenti
in TripAdvisor
.
20 Febbraio 2024
8,0

Ristoranti simili a Torino

8,4
1582
Recensioni

Castello di Pavone

04/08/2024: Only tried the pizzeria. Charming location, beautiful external panorama. A room with a vaulted brick ceiling, well-distributed tables, excellent service, good choice on the menu was designated for this service. Sufficient parking nearby, then a (long) staircase to access the premises. Average prices. Advise Better to book...
27/07/2024: Fantastic location, very kind staff and special thanks to the landlady.
8,4
1249
Recensioni

La Solita Solfa

03/09/2024: We took some pizzas and I must say they were really good and plentiful... I struggled to finish them. 🥰 Cozy and quiet place. You can also choose different menus, but being a pizza lover, I preferred to opt for that 😄. Highly recommended then it always depends on taste obviously 🥰
13/08/2024: Good pizza, farinata and focaccia, but the rest is superb! Meat lovers will find the grilled rosticciana, a slow cooked preparation and therefore particularly appetising, but also other second courses prepared with care and skill. Fish enthusiasts can count on a high-quality mixed fried dish: no rings and other second-quality preparations, so to speak, but a nice rich and varied dish with different types of fish. And on the menu they will also find other fish-based dishes that will whet their appetite. For vegetarians I recommend the pici all'aglione, a delicious first course and Tuscan specialty as well as the real ribollita. Possibility to order a substantial platter of cold cuts for those who prefer an aperitif. Precise and very attentive service, which gives that extra touch that puts you at ease. In short, you can bring us the pizza lover, the carnivore, the vegetarian, the fish lover and be sure that they will all have a great time.

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità