Restaurant where you eat at a very high level. I eat there often because it's fun. Fish, truffle, porcini mushrooms and always paired wine. Seasonal products. Congratulations to all the staff.
Alessandro Cesi
.
01 Dicembre 2024
10,0
Nice restaurant with good taste and fresh food and spices. Options for all tastes and menu with truffles. Great stop, I would definitely come back.
renata T
.
28 Novembre 2024
10,0
Le Tartare è il nostro pezzetto di mare dove il mare è distante 2 ore !!! Ma stavolta non abbiamo mangiato pesce come di consueto, ci siamo fatti incuriosire dal menù “Oro Bianco” ed è stata veramente un’esperienza con il tartufo bianco!!!
Con mio marito abbiamo scelto tutti piatti diversi per poter fare una bella degustazione, abbiamo iniziato con l’uovo con crema di pecorino e il soufflé di zucca, abbiamo continuato con il raviolone alla carbonara e i tortelli di fagiano, divedendo infine un filetto squisito… ovviamente tutto con tartufo bianco!!! Una squisitezza per ogni senso!!!
A conclusione è arrivato il dessert: cremoso di mascarpone su biscotto il tutto ancora con tartufo bianco…. un qualcosa di inebriante !!!
Ottimo il rosso ischitano che ci è stato consigliato per il pranzo e notevole il passito che accompagnava il dessert!!!
L’ambiente è elegante, tranquillo e rilassante!!!
Maurizio, Svetlana e Alessandro sono una squadra eccezionale che ti fa sentire a casa avendo attenzione anche per i piccoli ospiti esigenti come i miei bimbi!!!!
Consigliatissimo !!!!
graziellatir
.
27 Novembre 2024
10,0
Very welcoming atmosphere, very friendly staff, excellent dishes, fresh fish. I will gladly return
Angela Malena
.
16 Novembre 2024
10,0
I wanted to eat fish to celebrate my birthday. Right choice for service, courtesy and quality so much so as to make the shoe!! Last but not least, and certainly not to be taken for granted, was the attention paid to the event... finding a rose and a greeting card on the table made the evening wonderful. Recommended...indeed HIGHLY RECOMMENDED
Stefania Margheriti
.
09 Novembre 2024
10,0
Siamo tornati a distanza di tempo in questo ristorante che ci aveva lasciato con una ottima esperienza. Abbiamo ritrovato la stessa gentilezza, professionalità e piatti squisiti, bravi
oriano m
.
04 Novembre 2024
10,0
Passing through Chiudi again, we returned to this restaurant which had left us with an excellent impression. Good because we found the same kindness and professionalism, divine dishes, equally good location and that's no small thing, well done.
oriano marchetti
.
04 Novembre 2024
10,0
I knew the restaurant by name since it was located in Passignano sul Trasimeno. I live in the area, but I had never tried this wonderful place, perhaps because sometimes everyday life leads to obvious choices. With friends we decide, also their first experience in this restaurant. Place open for years, but meticulously maintained, new, incredibly clean. Simple and essential menu, not too full of dishes that leave you spoiled for choice, as said essential. The very kind owner knows his stuff and has an excellent knowledge of the wines and what he offers. Excellent quality of raw materials, each dish an explosion of distinct flavors combined with skill.
We all took cooked fish base.
The prosecco (of superior quality) with a small matching pre-starter was very welcome, and the grappa at the end of the meal for those who liked it.
I could go on with the praise, but you have to try!!!!
We'll be back, we'll spread the word because the food here is truly quality.
Best restaurant we tried within 40 km.
We will be back!
Nicola Rappuoli
.
14 Ottobre 2024
10,0
Ottimo pranzo, nota di merito all’antipasto misto caldo/crudo e al risotto. Ristorante elegante, personale gentile e accogliente.
Unico piccolo neo: il ristorante era pieno, abbiamo prenotato l’ultimo tavolo disponibile - ahimè parzialmente esposto sole agostano, anche se all’interno - quindi, nonostante l’aria condizionata, purtroppo per chi era seduto a ridosso della vetrata d’ingresso faceva un po’ caldo.
Anna Laura
.
15 Agosto 2024
9,5
Personale gentile e preparato, piatti con materia prima eccellente. Particolare plauso al primo piatto di carbonara di pesce, veramente strabuono; fritto di pesce asciutto e croccante.
Fabrizio
.
05 Agosto 2024
10,0