I took a cooking class at this restaurant. It was so fun, and creative. We participated in preparing the menu, which was so delicious. My Christmas dinner this year will be the Ossobuco followed with Tiramisu.
Breakfast will be Souffle of "Foglia di noce" cheese.
I can't wait to return. Wonder if I could be an apprentice? Now wouldn't that be a treat!!
Merry Christmas!🎄
Thank you for the fun filled cooking day!
Sandra Newman
.
19 Dicembre 2024
10,0
Nothing short of spectacular. A super professional environment but at the same time makes you feel at home.
Pietro Brancaccio
.
15 Novembre 2024
10,0
Exceptional food and service. The staff are knowledgeable on the preparation of the dishes and the selection wines. It is a must visit when you are in Montepulciano. Le Logge del Vignola definitely earn it’s Michelin star!
Don Varley Jr.
.
14 Novembre 2024
10,0
The intimate and elegant venue certainly stands out and deserves the recognition it has. Very nice atmosphere and very kind and well-trained staff. The bubbles are appreciated, as are the small fingers as a welcome, the spectacular spheres of tomato soup. For the rest we chose à la carte and there are interesting proposals. In some cases they really impressed us (fried egg on pecorino cream for appetizer and the fake egg for dessert above all), in other cases I expected a wow effect of flavors which was not overwhelming even if everything was excellent; this does not take away from the fact that the dishes were all of a high standard. The livers were delicious, a generous portion, perhaps a crunchy part was missing, the tagliolini with white truffle were well seasoned and very delicate. The risotto with squid ragout was delicious but less surprising. Very good desserts, I preferred the caramel egg to the slightly more standard Maritozzo in flavors and textures.
Adequate bill, very interesting cellar and at restaurant level. Non-trivial cuisine that certainly stands out in Montepulciano. Recommended for an experience and not just for a dinner out
Paolo S
.
11 Novembre 2024
8,0
Excellent dinner, high quality wines and customer care.
Giorgio Torrusio
.
08 Novembre 2024
10,0
Great address! Everything was perfect, the service, the location, but above all the quality of the food. The chef highlights Tuscan products brilliantly. From antipasti to desserts, a succession of pleasant surprises. Their selection of grand cru coffee is also an asset! I highly recommend!
H_H
.
07 Novembre 2024
10,0
Perfect dinner. Impeccable service, excellent quality, intimate and elegant environment.
Alessia Staino
.
02 Novembre 2024
10,0
Wonderful experience, unique food with impeccable service, cozy atmosphere.
Cintia De Almeida
.
29 Ottobre 2024
10,0
Una splendida scoperta! Abbiamo scelto questo ristorante per festeggiare il nostro anniversario di matrimonio e ne siamo rimasti veramente colpiti.
Bella la location, ottimi i piatti, che ti conquistano già come vengono presentati. Abbiamo potuto gustare i sapori della Toscana, con quel pizzico di modernità che ne ha esaltato i sapori, rendendoli veramente unici.
Servizio accurato, ma allo stesso tempo accogliente.
Anche il prosecco con cui siamo stati accolti merita particolare menzione insieme ad un assaggio molto particolare offerto dal ristorante.
Io e mio marito ci torneremo sicuramente e non possiamo che fare i nostri complimenti a tutta la squadra dalla cucina alla sala!
Franca
.
09 Luglio 2024
10,0
Locale segnalato sulla Guida Michelin, intimo ed elegante, in pieno centro storico a Montepulciano. Non il tipico approdo per il turismo mordi-e-fuggi ma molto apprezzato dai visitatori stranieri. Menù ricercato, che alterna piatti identitari (che fieramente vengono contraddistini nella carta con l'anno di "creazione") a proposte più contemporanee. L'accoglienza è impeccabile (aperitivo di benvenuto, servizio molto attento) e la cucina dà prova di ammirevole tecnica esecutiva tramite preparazioni raffinate e impiattamenti gradevoli: siamo a un livello molto alto e, oggettivamente, scovare e/o valutare eventuali imperfezioni è materia per veri critici gastronomici. Noi comuni mortali possiamo solo restarne soddisfatti. Esperienza, nel complesso, molto positiva.
Luca T
.
24 Giugno 2024
10,0