Great attention to customers and courtesy, good dishes, adequate price. I didn't know the raw ham of the area but it is not inferior to the certainly more famous San Daniele.
Patrizia Tomacelli
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22 Febbraio 2025
10,0
Amazing cured meats. Cheeses and first courses too. Very good wild boar ragout.
Appetizer plate a little sparse on the cheeses, I would have expected something more, but instead they were 3 small pieces.
For the cured meats, apart from the raw one where the quantity was optimal, for the other cured meats we had an x slice on the plate.
Service: Mario very efficient, kind and friendly. Even the owner, in typical host style, was very friendly and nice talking to us about the quality of the products. Well, perhaps summarizing the moments of product decanting would have been better, so as not to make a nice lunch in a pleasant environment and with excellent products seem like a lesson in cuisine and wine art.
We will definitely be back.
Spb Studio
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21 Febbraio 2025
8,0
Really everything was very good, excellent pici with Chianina ragù!
Generous portions friendly owners. very good...
Matteo Martinelli
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08 Febbraio 2025
10,0
DA PROVARE. qui tutto è davvero Ottimo. Qualità delle pietanze (eccellenze nazionali), carta vini, quantità e servizio. Mi mancava da tempo essere coccolata con un servizio di ottima qualità e conviviale, educato e presente. Davvero bravi tutti:
- i titolari che con presenza elegante vengono al tavolo per spiegare la scelta delle materie prime (tutte eccellenze Italia premiate)
Mario: elemento fondamentale in questo quadro perfetto....capace, sorridente ed educato.
Questo locale rispetta quello che mi piacerebbe fosse il ns paese....un insieme di qualità, bellezza, educazione, sorrisi e tanto studio e ricerca.
BRAVI DAVVERO!
Papussa2014
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25 Gennaio 2025
10,0
For the kindness and quality of the food I leave 5 stars, we will be back ❤️
Amedeo Stabile
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18 Gennaio 2025
10,0
Excellent welcome, excellent food, impeccable service. Reasonable bill, I'll be back as soon as I can. Super recommended
Marisa Rigato
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07 Gennaio 2025
10,0
It is a delicatessen with restaurant in the square of Montagnana. High quality food, very nice owner and waiter. Worth tasting are the Montagnana ham, the pappardelle with wild boar, the porchetta with mushrooms.
Maurizio Zanni
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31 Dicembre 2024
10,0
Il locale è centralissimo e si affaccia sulla piazza principale del paese.
C'è un primo spazio adibito a negozio con la vendita di tutte le migliori specialità artigianali nazionali nel campo della gastronomia: salumi, formaggi, sottoli, sottaceti, vini, prosciutti, anzi ad essere precisi prosciutto, perché l'unico in vendita è contraddistinto dal marchio Daniolo, il migliore in senso assoluto asserisce Gianni.
E, il relativo taglio, lo fa solo al momento di servirlo sul piatto, perché altrimenti " non se ne degustano appieno tutti i profumi e le qualità organolettiche".
Nello spazio che segue c'è il locale adibito alla ristorazione: non molti tavoli, con i giusti spazi tra di loro e con un arredamento sobrio.
Vengono proposti alcuni menù a prezzo fisso, comprensivi di acqua e vino, che si possono comporre in vario modo, secondo le esigenze del cliente.
Sono numerosi anni che frequentiamo questo locale ed è sempre un piacere ritrovarsi tra persone amiche, che hanno la passione per il cibo, per la sua ricerca e per la convivialità dei rapporti.
Le materie prime sempre selezionatissime colpiscono ogni volta per bontà e freschezza.
Allegate foto.
Goffredo P
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05 Dicembre 2024
10,0
I was satisfied. The restaurant has a welcoming atmosphere with perfect attention to detail.
The service was impeccable: the staff were friendly, attentive and always available to provide menu recommendations.
I was impressed by the culinary offering and the quality of the ingredients.
The wine list is well selected, with options for every type of palate and occasion.
I highly recommend.
Angela Cainelli
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30 Novembre 2024
10,0
Very friendly staff, welcoming atmosphere and excellent food! I recommend it!
Lisa Roana
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10 Novembre 2024
10,0