I had a fantastic meal here. Upon entering you were given bread (standard offer in Italy by the way) and homemade meatballs. When I tasted them, it couldn't go wrong😀. As a first course (appetizer) I had the BEEF SLICES SEARED WITH CHIANTI AND PINK PEPPER and I didn't know what I tasted. Fantastic.
As a main course the PICANHA. Words fail me here too.
In short: Absolute recommendation if you like meat
Frank Karels
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01 Luglio 2025
All good...excellent service and quality
Vito Maria Lozito
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30 Giugno 2025
Top in everything from the service to the quality of the food...highly recommended!
Domenico Stazione
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30 Giugno 2025
Quality meat, perfect service, well-kept environment.
Max “El gato nero” Gatto
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17 Giugno 2025
A place where you eat really well, but not only that, the service is of the highest quality, we were served by Giuseppe, very attentive, friendly and expert, we haven't seen such a good waiter for a long time now. We can't wait to go back!
Martina Losito
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12 Giugno 2025
We celebrated our twentieth wedding anniversary with an excellent dinner.
Quiet and refined atmosphere. Very courteous and helpful waiters. The meat is fantastic. From the hot and cold appetizers to the sliced beef to the pieces of fine meat. The variety of desserts is exquisite. An experience to recommend and repeat.
Francesco De Carne
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12 Giugno 2025
I feel like giving almost the highest marks to this activity because I find that the quality of the food is truly excellent, we were totally satisfied and this is the essential reason. I highly recommend it.
3 pallini perchè il cibo è buono come sempre, ma noi siamo andato per mangiare carne come facciamo sempre da diversi anni, ed invece ci siamo trovati, al momento di sederci a tavola, davanti ad una sorpresa non annunciata: "MENU FISSO" a 50€
Ho fatto notare al titolare che nessuno ci ha avvisato, altrimenti non saremmo andati, ma non per il prezzo, ma perchè quando andiamo da loro ci abbiffiamo di antipasti e di carne, mentre nel menù gli antipasti erano davvero miseri, piatti risicati rispetto alle persone, 2 piatti di antipasto per 9 persone tirati fuori dal frigorifero poco prima di servirli (in altri tavoli le porzioni erano più abbondanti anche 4 piatti per 8 persone). Poi primi piatti, ma noi quando andiamo non li mangiamo mai, e successivamente una fettina di scottona da 150/200 grammi, cocacola in brocca piena di ghiaccio e alla fine cicchetto di amaro. Peccato che non sia stato possibile variare dei piatti in quanto c'era gente intollerante ad alcune sostanze, sicuramente la cucina era chiusa, essendo il posto dove si cuoce la carne. Davvero peccato, insistendo su cose mai dette, si rischia di perdere i clienti. Sicuramente ci torneremo, perchè la cucina è buona e la carne ottima, ma ...........
Frankydive
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07 Maggio 2025
Le Beef is not a simple grill restaurant, I define it as one of the first meat-based restaurants, you can opt for excellent first courses and enjoy the appetizers, the meat is cooked and the cuts are made ad hoc, impeccable and quick service in an elegant and refined location.
Diego Palmi
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06 Maggio 2025
Allora iniziamo dai titolari… sono persone squisite… il personale è attento e professionale
Ognuno ha svolge il suo lavorano maniera eccellente.
A TUTTI non manca il SORRISO e L’EDUCAZIONE.
Cibo non c’è storia o paragone con nessuno
È tutto molto buono e selezionato
Se uno mi dovesse chiedere… qual’è il miglior piatto mangiato… gli risponderei che non riuscirei a rinunciare a nessuno di questi
I dolci sono una bomba di bontà.
Insomma giù il CAPPELLO!
Attenzione ⚠️ non sono né un parente e nemmeno un dipendente… GIURO!
Giovanni L
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24 Marzo 2025