A welcome and successful surprise of Abruzzo cuisine.
Excellent balls!
Luca Paoli
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08 Maggio 2025
10,0
Very friendly and nice staff. Excellent food. Obviously super roasts! Really highly recommended.
Edit: we are back after almost four years and we can only confirm. Really delicious.
Giorgio Cardarelli
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24 Aprile 2025
10,0
Very nice place, friendly and knowledgeable staff, delicious food, cheese balls and amazing kebabs!! Optimal
alessandro ferretti
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22 Aprile 2025
10,0
We wanted to try something different from the traditional Emilian cuisine. More than a good choice. Everything we tasted was to our liking. Special mention for the "pallotte cacio e ova" and the flamed lamb.
Friendly and courteous staff, attentive to customer needs.
You should also come back to try the kebabs.
Salvatore Pepe
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22 Aprile 2025
8,0
All good, excellent I would say........
Angale
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17 Aprile 2025
10,0
A place where you can taste all the essence of Abruzzo! Delicious roasts! Excellent service.
Eugi Guidi
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13 Aprile 2025
10,0
A little hidden restaurant but which has many excellent dishes to offer.
If you are a meat lover you will definitely appreciate this place.
An entrée of homemade meatballs, excellent for stimulating the palate.
I highly recommend the classic kebabs but also the chicken with fennel seeds.
The meat cooked to perfection, succulent and seasoned perfectly.
Fried courgette flowers are excellent to accompany meat.
All accompanied with excellent beer.
Even if you don't opt for dessert, you will be offered some homemade sweets.
The staff are very friendly and nice, always at your disposal.
The place is furnished with new furniture, very clean and welcoming.
Carolina Mihailov
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13 Aprile 2025
10,0
Sicuramente si mangia bene nulla da dire,nulla da invidiare ai ristoranti provati in Abruzzo! Molto gradito il piccolo antipastino di benvenuto e i confetti e cantucci omaggiati dalla casa. L' unica pecca il conto,un tantino salato.
Ho chiesto mezzo litro di lambrusco spinato me lo hanno fatto pagare 9,5 euro.. boh.! Ma anche il resto non è decisamemte a buon mercato.
Penso tornerò a mangiare abruzzese solo quando mi ritroverò in Abruzzo ahimè.
Excellent food, tender and tasty meat. They offer welcome appetizers and sweets as a final farewell, a much appreciated detail. Impeccable and fast service, very kind and complimentary waiters, helpful and friendly. Comfortable and welcoming environment.
Alice Galli
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01 Aprile 2025
10,0
In occasione di una riunione di famiglia a Parma siamo stati a pranzo in questo ristorante di cucina tipica abruzzese. Locale alla periferia di Parma. Parcheggio comodo. Struttura esterna del locale non proprio bella. Interno invece carino, pulito e con arredamento rustico ma con gusto. Personale molto gentile e disponibile. Tavoli ben distanziati. Abbiamo ordinato un po’ di tutto dal loro menu tipico abruzzese, alcuni piatti davvero molto gustosi, altri un po’ meno ma sempre di buon livello. Molto buono il vino. Prezzo medio-alto forse non molto in linea con la rusticità del locale ma probabilmente dovuto al costo della materia prima senza dubbio di elevata qualità. Consigliato per chi vuole assaggiare questo cucina tipica.
ignazio m
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25 Dicembre 2024
8,0