All good, excellent I would say........
Angale
.
17 Aprile 2025
10,0
A little hidden restaurant but which has many excellent dishes to offer.
If you are a meat lover you will definitely appreciate this place.
An entrée of homemade meatballs, excellent for stimulating the palate.
I highly recommend the classic kebabs but also the chicken with fennel seeds.
The meat cooked to perfection, succulent and seasoned perfectly.
Fried courgette flowers are excellent to accompany meat.
All accompanied with excellent beer.
Even if you don't opt for dessert, you will be offered some homemade sweets.
The staff are very friendly and nice, always at your disposal.
The place is furnished with new furniture, very clean and welcoming.
Carolina Mihailov
.
13 Aprile 2025
10,0
A place where you can taste all the essence of Abruzzo! Delicious roasts! Excellent service.
Eugi Guidi
.
13 Aprile 2025
10,0
Excellent food, tender and tasty meat. They offer welcome appetizers and sweets as a final farewell, a much appreciated detail. Impeccable and fast service, very kind and complimentary waiters, helpful and friendly. Comfortable and welcoming environment.
Alice Galli
.
01 Aprile 2025
10,0
Great experience, nice place, excellent service and TOP lamb and arrosticini... well done👍👍👍
Christian
.
30 Marzo 2025
10,0
Great place. Super skewers. Pallotte cacio e ova a great discovery. Maybe a little expensive considering that we ate simple dishes.
damiano pelosi
.
28 Marzo 2025
8,0
Delicious roast meats, ribs cooked at an even lower temperature, excellent homemade Montepulciano and finally fabulous trifle and gianduiotto... what can I say... we will be back and we will definitely recommend it!
Simona Simonazzi
.
16 Marzo 2025
10,0
"In" place, very professional staff....impeccable service...excellent food....see you soon
Lorenzo Cacciatori
.
11 Marzo 2025
10,0
Gruppo di amici con periodici incontri culinari. Abbiamo scelto il menu degustazione in rispetto della tradizione abruzzese del ristorante. Pallotte cacio e ova veramente gustose, spaghetti alla chitarra al dolce pomodoro con polpettine di carne, piatto delicato molto apprezzato, 10 arrosticini tradizionali veramente eccezionali di un sapore unico con patatearrosto del fucino con buccia (da ricordare), chese cake al pecorino e frutti di bosco. Vino della casa, graditissimo scrigno di cantucci econfetti di Sulmona. Caffe e liquori di tradizione per chi non guida. Torneremo presto per apprezzare il ricchissimo menu di specialità uniche. Ambiente moderno, servizio accogliente e sveltissimo. Costo adeguato e contenuto.
Innocente F
.
27 Febbraio 2025
10,0
In occasione di una riunione di famiglia a Parma siamo stati a pranzo in questo ristorante di cucina tipica abruzzese. Locale alla periferia di Parma. Parcheggio comodo. Struttura esterna del locale non proprio bella. Interno invece carino, pulito e con arredamento rustico ma con gusto. Personale molto gentile e disponibile. Tavoli ben distanziati. Abbiamo ordinato un po’ di tutto dal loro menu tipico abruzzese, alcuni piatti davvero molto gustosi, altri un po’ meno ma sempre di buon livello. Molto buono il vino. Prezzo medio-alto forse non molto in linea con la rusticità del locale ma probabilmente dovuto al costo della materia prima senza dubbio di elevata qualità. Consigliato per chi vuole assaggiare questo cucina tipica.
ignazio m
.
25 Dicembre 2024
8,0