A timeless place where every detail is taken care of. Excellent food, surprising pairings. Impeccable service, a passion for wine, and great music.
Exceptional bread and a view with a view 🫢
We'll definitely be back! Thank you
Sara Curti
.
10 Luglio 2025
10,0
What a wonderful place, L'Armadillo.
And how talented Sato and Carmine are!
The summer menu is truly out of this world, "Il nostro Orto" (Our Garden) is a dish of the highest cuisine. Leave the wine to Carmine, who knows what he's doing. Well done everyone, a great fine dining experience.
Altai Garin
.
08 Luglio 2025
10,0
Superb private dining experience. Stellar food and great rare wines.
Friso Roscam Abbing
.
24 Marzo 2025
10,0
We had dinner at this restaurant and had a truly wonderful time. The cuisine is refined and made with excellent, high-quality ingredients. The dessert was out of this world. The young and enterprising people who run it bring added value to the local area. It's a must-visit!
Giulia C
.
23 Marzo 2025
10,0
Non posso dire che abbaiamo mangiato male questo no. Sarebbe scorretto. Anzi in qualche piatto vi era un guizzo di novità. Il servizio pessimo. Tu che sta in sala devi far stare il tuo ospite bene, anche perché perdi pure soldi siamo stati 25 minuti in attesa che tu finissi di parlare e bere ad un altro tavolo e volevamo chiederti del dolce invece ci siamo alzati e siamo andati via. Sei troppo scarso
The dishes prepared with care and skill are exquisite, the atmosphere is refined but informal, the service is impeccable, the timing is perfect. A place that convinces and builds loyalty
Monica
.
12 Marzo 2025
10,0
A magical place. Small, nice service, really hospitable. And then the impeccable and intriguing cuisine. New and innovative dishes every time. You can never go wrong here. The music playlist is also worth it.
Michele Merola
.
21 Febbraio 2025
10,0
Uno dei posti del ❤️ a Courmayeur. Carmine in sala e Sato in cucina sono l'emblema della cortesia e della professionalità, con la non comune capacità di mettere tutti a proprio agio, dalla coppia in cerca di una cena romantica ai clienti abituali con desiderio (pienamente soddisfatto) di sperimentare sapori sempre nuovi. Alcune etichette davvero top e non facilmente reperibili ... Carmine la sa lunga. E poi ci permettono di dimenticarci per un po' dei tipici piatti della Valle, ottimi, ma davvero killer. BRAVI
Giacinto D
.
08 Febbraio 2025
10,0
There are no words to describe the beauty and goodness of this place. Japanese chef integrated very well into the Aosta Valley environment, who manages to express his creativity with the territory.
Overall, a remarkable experience!
Sergio Buzio
.
03 Febbraio 2025
10,0