Excellent quality food with explanation of the ingredients of the composition, appetizers, excellent first courses, dessert of the day.
Top kitchen team and dining room attendant. I recommend it.
Mezzo Sigaro
.
12 Febbraio 2025
10,0
The place inside is very nice, a comfortable and well-kept environment. Wide choice on the menu between sea and land dishes. We tried the cod in chickpea cream, parmigiana ravioli with octopus ragout, aubergine conchiglioni with ricotta and mint on saffron sauce and curry-breaded grouper escalope on celeriac cream. All really delicious. When we passed them in the room we couldn't resist the dessert and so we tried the lemon cake tart, very good and fresh. The wait staff was very friendly and professional at the same time. Prices in line with the quality of the offer.
Gabriele Puri
.
19 Gennaio 2025
10,0
Sono stata in questo ristorante e mi sono trovata davvero bene. Essendo molto allergica, per me è fondamentale che i ristoranti prestino attenzione a questo tipo di esigenze e qui ho trovata uno staff super disponibile! Mi hanno dato tutte le informazioni necessarie e mi hanno fatta sentire da subito al sicuro.
Il cibo è eccezionale e con tante opzioni per ogni gusto. La carta dei vini è veramente fantastica, mi ci sono persa!
In più i prezzi sono davvero buoni, soprattutto considerando che da dove vengo (Reggio Emilia) sono molto più alti…
Lo consiglio assolutamente e tornerò sicuramente se capita l’occasione
Giulia B
.
05 Gennaio 2025
10,0
Special quality fish and meat dishes.
Also exceptional for celiacs
Elegant setting with a beautiful view
A wonderful surprise in Rieti
Laura Trobbiani
.
03 Gennaio 2025
10,0
Perfetta ed empatica l’esperienza culinaria che io, mia moglie e i nostri gemelli diciottenni abbiamo effettuato ieri sera all’Altravista. Una cena sobria, ma ricca di piacevoli sensazioni per le nostre papille gustative. Abbiamo gustato pietanze preparate con cura e competenza da Marco, chef sopraffino. E’ stata la quarta cena nel giro di un anno effettuata in questo impeccabile ristorante. Bravissimi Andrea e Maria in sala. Descrivere i piatti sarebbe inutile: bisogna venire e assaggiarli. Quelli a base di pesce sono squisiti, i ragazzi hanno optato per carne e porcini ed è stato un successo. Soggiorniamo nel sotto stante Hotel Serena che è un ottimo albergo che consigliamo in sinergia con l’Altravista: un mix di ospitalità e gusto davvero formidabile. Dimenticavo, i dolci sono stati molto apprezzati a chiusura di una cena dal costo onesto.
Unica pecca? Una tavolata con una decina di commensali troppo rumorosi e maleducati.
Aldo
.
24 Dicembre 2024
10,0
I was lucky enough to stay in Rieti for a month and after having dinner on the first evening in this well-kept restaurant I couldn't help but return several times. The place is very welcoming and the owner is truly a person who is prepared and capable of his profession. Excellent raw materials and choice of wines especially in fish dishes.
If I were to return to the area it would be my first choice.
Francesco Pascotto
.
28 Ottobre 2024
10,0
We had the opportunity to eat in this restaurant in the central area, as guests of the Serena hotel for several days. From the first day to the last, it was a fantastic experience... A place with attention to the smallest details, quality food, typical and very fresh.
Well-stocked wine list. Andrea, as an excellent host, will be able to recommend the best dishes and combinations to ensure you experience a beautiful and relaxing evening!
Giacomo Pangallo
.
28 Ottobre 2024
10,0
Average restaurant with a decent view. food good but not great. I recommend the hamburger because that was excellent
simone enotarpi
.
22 Agosto 2024
8,0
Best place in the center of Rieti to eat fish.
We were on the occasion of a fortieth anniversary.
The entire menu is balanced, sophisticated appetizers alternating with the more traditional ones.
The first, fettuccine with cuttlefish ink with sea truffles, sea urchins and incredible limes, a very fresh dish with flavours.
A second course is the tuna steak, cooked perfectly and with high quality raw materials.
Homemade cake, which is absolutely not to be taken for granted, very fresh, as it is a mille-leaf cake with a crumbly and not rubbery pastry like the one served in many places.
I highly recommend it to anyone who finds themselves in Rieti.
Federico Ciccalotti
.
21 Agosto 2024
10,0