I came alone to this hotel for my birthday! And I thank the staff for the warm welcome. Especially Patricia, she helped me build a route and gave me advice on how to get there and what to visit. I had a room with a magical view of the lake, I had a wonderful time and had a lot of fun. I'll definitely come back again!
Lyubov Bykova
.
24 Novembre 2024
10,0
Great hotel, small but with a big heart, team really attentive and welcoming, on point with the smallest details and super special cuisine.
Mario Raúl Ramos Morera
.
10 Novembre 2024
10,0
Stayed here during our honeymoon in 2015. Lovely place!
Paul Giangiordano
.
03 Ottobre 2024
10,0
Very good restaurant, homemade cuisine, very friendly, smiling staff, speaking French and German
Laetitia Germanier
.
24 Settembre 2024
10,0
Luoghi e tradizioni, binomio perfetto. Il lago di Como, una delle più belle mete apprezzate e riconosciute a livello internazionale, non può prescindere da locali come questo che preservano e tengono alte le tradizioni culinarie. Un posticino davvero grazioso che ci ha sorpreso per la bontà della cucina e non solo. Accomodati sotto un bel dehors e affacciati su una piazzetta con il lago che si scorge di fronte in tutta la sua bellezza al di là della strada, la nostra settimana di vacanza non poteva iniziare nel modo migliore. Appena arrivati e nell'attesa di inziare il pranzo ci è stata portata subito una calda e sfiziosa pizza al rosmarino. L'antipasto "sapori di lago" veramente buono (€ 17,00): il caratteristico missoltino alla piastra con polenta (l'agone di lago essiccato) e un gustosissimo lucioperca in carpione che tanto esalta il sapore del pesce di lago con la marinatura in aceto. Da non perdere assolutamente invece è il risotto alla lariana con sopra i filetti di pesce persico e che ci ha davvero stupito. Quasi un piatto unico, monumentale (€ 24,00) che richiede una lunga e laboriosa preparazione ma che ripaga sicuramente del viaggio. Per secondo abbiamo assaggiato in due un saporito lavarello al forno con burro e salvia (€ 22,00), un'altra specialità del lago. Si beve bene, noi abbiamo scelto un fresco e fruttato bianco come il Kerner dell'Abbazia di Novacella (€ 27,00). Il personale di sala ci ha ben accolti e incuriosito con puntuali e interessanti spiegazioni sui piatti della tradizione lariana. In due, con un antipasto, due risotti e un secondo, tenendo conto del coperto (€ 4,00) di un contorno di verdure (€ 7,00) dell'acqua (€ 3,00) e del caffè (€ 3,00), abbiamo speso complessivamente 138,00 euro. Alla fine del pasto, come ciliegina sulla torta, ci è stato offerto anche un ottimo limoncello. Una sosta davvero indimenticabile.
CONSOLE067
.
14 Settembre 2024
8,0
We recently stayed at Hotel Posta for a wedding, and I can confidently say it exceeded all expectations. The rooms were impressively spacious and well-maintained, offering a comfortable retreat with excellent air conditioning and cozy beds.
One of the standout aspects of our stay was the staff. From before check-in to check-out, everyone was incredibly friendly and attentive, making us feel genuinely welcomed and well-cared-for. The breakfast, included with our stay, was a delightful start to each day, offering a variety of tasty options to suit all tastes.
While half of the wedding guests stayed at Hotel Posta, the other half were next door at a hotel priced at three times the cost. Based on our experience, I’m convinced we got much more value for our money at Hotel Postaq. The combination of spacious accommodations, excellent service, and complimentary breakfast made our stay not just comfortable but memorable. I would 100% recommend.
Brooke
.
14 Settembre 2024
10,0
Charming, small hotel on the the shore of Lake Como. Exceptionally clean, with a staff that could not do enough for you. The café and restaurant had great food and friendly service, with both inside and alfresco dining. A stand out was Teresa at reception, a wealth of information and always giving us helpful tips for a very pleasant stay. Would go there anytime.
Dorina and Vito Tomasello
.
12 Settembre 2024
10,0
Make your reservation early for a lovely meal. Wait staff very helpful. Prices for both food and drinks reasonable for this area. Food is good. Bread tray was exceptional!!! we had wild boar with polenta and ravioli, Portions are good sized. Cover charge 3 Euros per person. Popular restaurant for good reason.
J M K
.
29 Giugno 2024
10,0