Davvero una bella esperienza!
Si respira cura e passione in ogni minimo dettaglio, a partire dall'accoglienza, al servizio, fino ad arrivare al cibo..... a dir poco prelibato!!! Grissini, pane e focaccia accompagnati con burro davvero squisiti, proseguendo con la Tavolozza di piccoli assaggi di lago e mare, Capesante scottate su salsa di fagioli Lamon olio al rosmarino,
Crema di tupinambur, zucca caramellata e verdure d’autunno (un vero arcobaleno di colori oltre che di sapori), Cannolo al formaggio Tombea, burro di malga e pere caramellate, Guancetta di maialino iberico, su crema mais, salsa al Groppello, tutti veramente ottimi.
Indescrivibilmente buona la Scaloppa di Fegato d’anatra, salsa al passito e frutta caramellata!!!
Molto interessante anche la torta soffice e leggera alle pere e la Piccola pasticceria in chiusura.
Il servizio accogliente, professionale e competente, capace di farti sentire coccolato, unito a piatti eccellenti e raffinati lo rendono un locale assolutamente da provare!!!
Federica P
.
26 Novembre 2024
10,0
Always at a high level! Environment, menu, service. Everything perfect! 👏👏👏
giancarlo bettega
.
03 Novembre 2024
10,0
I have been to Tortuga di Gargnano several times, and each time the experience was simply impeccable. The owner and her staff always welcome us with warmth and attention, making us feel pampered from the first to the last moment.
The food is exceptional, with dishes combining refined flavors and high-quality ingredients. Each course is taken care of down to the smallest detail, making every bite a real pleasure.
The location is equally enchanting, perfect for enjoying a meal in a relaxed and refined atmosphere.
Alessandra Cicogna
.
27 Ottobre 2024
10,0
The best restaurant in Gargnano. The food is beyond praise. Service 5+
Armen Davydov
.
20 Ottobre 2024
10,0
We are at very high levels.... I think that on Lake Garda it is difficult to match.... People capable of doing their job and the price is right for the quality of the service chosen.....
Daniele Boschelli
.
06 Settembre 2024
10,0
The Tortuga restaurant on Lake Garda is a true gem! The beautiful, inviting furnishings create a family atmosphere in which you immediately feel at home.
The food is a culinary dream: fresh, regional ingredients are passionately processed into masterful dishes. The homemade pasta and the fine fish specialties are particularly a delight for the senses.
A highlight of the evening was the selection of local wines, which went perfectly with the food and were presented in a recommended manner by the attentive service.
Tortuga combines the quality of a star restaurant with the warmth of a family business. An absolute must for every visitor to Lake Garda! A well-deserved star in the culinary sky! 🌟
Mona Engländer
.
03 Settembre 2024
10,0
Il locale è piccolo, molto curato e piacevole. Il menù si rifà alla tradizione ( in particolare quella lacustre) con contenute rivisitazioni. Ho assaggiato: acquarello di pesce, spaghettini con ragù di pesce, torta alle pere. Tutto ottimo. Servizio attento e cordiale. Unico appunto: i prezzi. Due menù degustazione: a 120 (di pesce) o a 130 €. Alla carta: antipasti o secondi: 40€. Primi: 30€. Coperto: 10 €, ma offrono gustosi assaggini . Vini molto raramente sotto i 50€. Per quel che ho mangiato e una bottiglia di vino (60€) ho speso circa 130€ ( ovviamente a testa). Tenuto conto della tipologia di cucina, pur molto apprezzabile ma tradizionale, senza particolari sforzi creativi e con piatti rodati da molto tempo, trovo che il prezzo sia un po' alto. Facendo due conti con un menù degustazione o con una scelta di 3 portate + dessert facilmente si arriva a 170-200€ ( a testa e senza eccedere nel vino). Ero già venuto in venuto locale 4 anni fa e per un menù degustazione di pesce spesi 100€ ( vino escluso, recensione del 2020 ) A raffronto del menù degustazione di pesce attuale c'è stato un incremento del costo del 20% ( 5% x anno).
giuliano m
.
22 Agosto 2024
10,0
Amazing traditional Italian cuisine, taken to another level by a couple of absolute highlights like the white fish with white wine sauce and cocoa beans or the „spaghetti vongole“ with parsley oil. However, the zabaione dessert absolutely stole the show - best dessert of my life, hands down. What a night!
Ps: wonderful service, wonderful people.
Tim St
.
21 Agosto 2024
10,0
This restaurant is absolutely incredible! It feels like a dream come true. The food is not just amazing, it's beyond expectations. But what truly sets this place apart is the heartwarming service that makes you feel right at home. The wine recommendation was spot-on, perfectly complementing the meal. Every aspect of the experience, from the dishes to the ambiance, is exceptional.
Canan Yürekli
.
17 Agosto 2024
10,0
Pass! I won’t say that everything is wildly delicious. For example, tartar is not the most delicious, but local fish is excellent. But the place is incredibly cozy, the dishes are beautifully served, and the interior is pleasant. I recommend
Andrey
.
10 Agosto 2024
10,0