We arrived for a late Sunday lunch. They welcomed us and pampered us as if it were nothing. Delicious food and friendly staff.
Marco Waldis
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08 Aprile 2025
10,0
Very good food, very satisfying even for vegetarians. Fast and punctual service. Excellent value for money and portions, at least for us, abundant. What more can I say? The stay in Tuscania was pleasant also for their food
Elena Forni
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07 Aprile 2025
10,0
A Sunday lunch to remember. We had a great time at this restaurant. Excellent quality in the preparation of dishes and raw materials. The courtesy and attention of the owner Giulio surprised us. Rachele's kindness was no exception either.
The Gragnano spaghetti with cheese and pepper and the lamb chops with truffle and potatoes are delicious.
The quality/price ratio is also good.
If we pass through Tuscania again we will happily return!
Fabiana Codiglioni
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06 Aprile 2025
10,0
A fillet like this is worth the trip: soft and succulent. Larded with porcini mushrooms on mashed potatoes! Optimal. Even the desserts are no different. Advised!
federico ranaldi
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27 Marzo 2025
10,0
Excellent food, compliments to the chef and perfect service.
Max Zoia
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13 Marzo 2025
10,0
Exceptional lunch, genuine products used wisely. Great find!
Francesca Sbaraglia
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05 Febbraio 2025
10,0
I go to this place with my family at least once a year and at the Befana it has now become a tradition for us to eat here. Probably the best fillet you can enjoy in Lazio, perhaps at the table in front of the fireplace and the window overlooking the most beautiful panorama of Tuscania, with the perfect cheese platter to start the meal off to a great start. Abundant dishes, good wine, fast service and very helpful.Love
Ivan
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17 Gennaio 2025
10,0
We went on Sunday for a family lunch, there were 10 of us, we ate splendidly!!! Truly a lunch in which the excellent food, the punctual service and the right bill in the end allowed us to spend a wonderful Sunday. More than recommended!
Sofia F.
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07 Gennaio 2025
10,0
Dall’esterno il ristorante è molto bello, in una torre con una bella terra in cui in primavera/estate si può mangiare.
In inverno però, dovendo mangiare all’interno si entra in un locale che che non risponde alle aspettative.
L’entrata è angusta e piuttosto sciatta e si apre su uno stanzone che sembra l’interno più di una pizzeria che di un ristorante in una torre medioevale: plafoniere in alluminio e vetro, pareti metà verdine e metà bianche con una striscia di alluminio che divide i due colori di tinteggiatura, addobbi natalizi con festoni anni 60 e cv lucine multicolor.
Bicchieri da osteria e tovagliato anonimo.
Detto questo, il menù offriva una enorme varietà di piatti della tradizione romana più o meno rivisitati.
Una cacio e pepe al tartufo piuttosto greve di salsa e in cui il tartufo non riusciva a dare il contributo perché poco e poco saporito.
Tagliatelle con vellutata di ceci, castagne, tartufo e guanciale, buone ma non eccezionali.
Filetto di maiale con julienne di verdure e crema di parmigiano: piatto non centrato. Il filetto sembrava lessato e il piatto era nel complesso piuttosto dolciastro e poco bilanciato.
Nel complesso la cena non è stata cattiva ma non ha corrisposto alle aspettative e alle recensioni. Peccato che una location
dall’esterno così bella e suggestiva.all’interno non le renda giustizia
Francesca T
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05 Gennaio 2025
6,0
Sempre una conferma, siamo tornati dopo un po’ di tempo in questo ristorante dove si respira aria di casa.. abbiamo iniziato con gli antipasti buonissimi, i primi strepitosi e non ce l’abbiamo fatta a ordinare i secondi ma al dolce non abbiamo rinunciato. Cosa dire.. tutto buonissimo, gentilezza e accoglienza lneccepibile, non possiamo che consigliarlo. Continuate così. Grazie
Lucy5900
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03 Gennaio 2025
10,0