Go here for a glass of wine and cheese/charcuterie. Truffle mortadella was a must
Natalie
.
23 Agosto 2024
10,0
Really great crostini! Exactly what we were looking for, a quick, cheap, typical and tasty lunch and we found it in this place. I highly recommend dropping by, the average price of a crostini is €7/8 and one personally filled me to perfection. Excellent combinations and ingredients.
atmosferina pikkiettina
.
22 Agosto 2024
10,0
Proximity product and fair price.
Mila Duran
.
17 Agosto 2024
8,0
a secluded terrace, simple but very good food
Ionut Nedelea
.
17 Agosto 2024
10,0
It is always a pleasure to return to the Taverna di Re Artù in Pienza, where Sara and Giuseppe welcome you with a smile and with local products always prepared and served with competence and love. Their place is a little gem.
Sara and Giuseppe are a guarantee
Nadia Capelli
.
16 Agosto 2024
10,0
A beautiful restaurant in a picturesque alley of Pienza. The service is awesome since they explain exactly what they bring you and how it is combined with each other. Worth a stop
George Siasos
.
28 Luglio 2024
10,0
Hidden gem with the most warm and special people I've met in Pienza. Passion for great wines and great local food made with lots love!
Martine Laan
.
14 Luglio 2024
10,0
La taverna is definitely one of the best places in Pienza. Such lovely people, Giuseppe & Sara, and their delicious platters and wines. We had such a lovely time here and nice conversations. It was a place where we went several times, as we couldn't get enough.
Thank you Sara & Giuseppe, if we lived closer, I'm sure we would have been friends!
Dejan Bojic
.
14 Luglio 2024
10,0
Attirati dalle recensioni positive abbiamo deciso di fermarci per pranzo.
Abbiamo preso un tagliere di formaggi con la ricotta, un tagliere di affettati con la mortadella di Prato e due calici di vino. A seguire, un crostone e una fonduta.
Tutto squisito, assolutamente da consigliare e da ri-provare!
Emma
.
01 Giugno 2024
10,0
Posto piccolino ma assolutamente da provare se si passa per Pienza.
Sono stata qui a pranzo con il mio ragazzo e abbiamo scelto, un crostone con pecorino fuso, fichi e prosciutto crudo, spaziale.. poi per continuare tagliere di salumi toscani e tagliere di formaggi di Pienza accompagnati da marmellate e miele buonissimi e consigliati ognuno per un tipo di formaggio diverso..
ritornerò sicuramente
Marta Battisti
.
03 Maggio 2024
10,0