Very kind... there were 13 of us without a reservation and they managed to have an excellent lunch
Ilaria Cappai
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30 Marzo 2024
10,0
Buonissimo il tagliere di cacciagione, ottime le tagliatelle ai funghi porcini e una sorpresa la panna cotta ai frutti di bosco.
Cameriera molto gentile
simonaz67
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10 Febbraio 2024
10,0
1kg Fiorentina with potatoes....spectacular
Lisa Canestrini
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05 Febbraio 2024
10,0
Beautiful place surrounded by greenery, excellent second courses such as wild boar and deer.
First courses are very simple and not particularly refined.
Very good desserts but a negative flaw regarding the side dishes, baked potatoes were served in a bag and not fresh, since they were not indicated it was not a nice surprise.
But still highly recommended.
Enrico Pollini
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29 Gennaio 2024
8,0
Meh... it doesn't deserve the price paid... normal dishes but if you want mushrooms they don't have them... they bring you the dishes without explaining them to you...
ermano piraccini
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25 Gennaio 2024
6,0
There are no words to describe this place. Super excellent food, the tagliatelle are sublime... There isn't a single dish that isn't good. The staff were very kind and helpful. Intimate environment if there is snow.... It's magical
Michela Colafrancesco
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23 Gennaio 2024
10,0
Excellent experience, delicious first courses, amazing venison steak! Friendly and smiling service, a very pleasant discovery!
Alessandro Onofri
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20 Gennaio 2024
10,0
Well-run restaurant in the Tuscan-Romagna Apennines, we ordered first courses, second courses, side dishes and desserts with coffee and digestive. Super quick service times, customer focus, well cooked food, average prices.
Yulia82
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15 Gennaio 2024
8,0
Excellent food, normal prices and very kind staff, they also welcome your furry friends and the place is really characteristic just like a mountain hut, I highly recommend it.
Mario Giani
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13 Gennaio 2024
10,0
Ci siamo seduti alle 13,15 ( avevamo prenotato) e abbiamo bevuto il caffè alle 16, circa 40 minuti fra una portata e l'altra: manco fossimo ad un matrimonio !!!! Ergo non andateci di Domenica !!!!! Locale molto rumoroso. L'offerta gastronomica viaggia sui piatti della tradizione, ma servire dei salmì di cacciagione ( cervo e cinghiale) con 27 gradi di temperatura rasenta il penale. Crostini ai porcini realizzati, come le tagliatelle, con un tritume vischioso di funghi che dicono porcini ...perchè ???lasagne letteralmente affogate nella besciamella che sovrasta tutto....per fortuna ci hanno salvato le carni: fiorentina di ottima qualità e di perfetta cottura così come il castrato....patate al forno discrete ,vino sfuso incommentabile, conto non proprio a buon mercato. Un consiglio : passate direttamente ai secondi.
ilbabbo
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09 Ottobre 2023
6,0