Cozy restaurant in the San Salvario area. It is a typical restaurant of the area where it offers different solutions: from the fixed menu (3 of which one fish, one typical Piedmontese and one vegetarian) to the à la carte menu. The frisella decomposed with mussels and the grissinopoli cooked in a really crispy way are very good. Young, sociable and very prepared staff. Recommended place for a nice dinner in the San Salvario area.
Gastone Cagliero
.
15 Giugno 2025
10,0
Restaurant suitable for any diet, with vegan and gluten-free options. From our experience some very good dishes, innovative and well studied between flavors and consistencies, while the "standard" ones are a bit monotonous. Also interesting is the wine selection.
Claudia P
.
14 Giugno 2025
10,0
Good choice and refined menu. Regular service. We ate outside, on the platform along the road, where some cars pass and every now and then you have to say "no thanks" to some beggars... but the restaurant can do very little about this. Not cheap.
Vincenzo Orso
.
10 Giugno 2025
10,0
The staff is welcoming, the service is punctual and kind.
I really liked all the dishes.
Good raw materials and well prepared
Elisa Strona
.
06 Giugno 2025
10,0
Typical trattoria, welcoming atmosphere and very professional service. Excellent wine list. The food is exquisite: a special round of applause for the rabbit!
SONIA RAGNO
.
03 Giugno 2025
10,0
Little restaurant along the road in Turin.
I ate the Piedmontese tasting.
The quality was good, the quantity a little low for my taste, and also for the price of €39.
Stefano Lucchese
.
25 Maggio 2025
8,0
A relaxed restaurant with very good local products and original dishes and a very warm welcome from the waitress and the owner.
Bernard (UnVencois)
.
12 Maggio 2025
10,0
La Societa dei Carbonari - definitivly a place to visit here in Torino. We enjoyed our stay at this nice small restaurant. Fine food and very nice people.
benscho
.
23 Aprile 2025
10,0
Ottimo posto con proposte buone e originali. Locale giovane, si trovano qualità e fantasia. Ottima là tartare di carne con salsa bagna cauda, una menzione particolare ai primi, plin squisiti, ravioli di cervo delicato e caserecce con crema ai porri e carciofi ben cotti e non è facile quando si tratta di caserecce. Una nota di merito per la guancia di vitello, morbidissima e gustosa. Era tanto che non la mangiavo così buona. Dessert tutti interessanti, ma il crème caramel alla liquirizia con salsa di latte al rosmarino e’ stato notevole. Bravissimi e complimenti. Torneremo presto!
Raffaella D
.
01 Febbraio 2025
8,0
Posto davvero carino e curato in ogni dettaglio, nel quartiere di San Salvario.
La ragazza che ci ha servito è stata di una simpatia e disponibilità eccezionali, anche l' altro ragazzo (forse il proprietario?) è stato molto disponibile e alla mano.
Purtroppo oggi giorno trovare camerieri disponibili e sorridenti è una rarità!bravi,continuate così!
Abbiamo preso 1 antipasto,3 secondi, 3 dolci, 1 bottiglia di vino da 26€, acqua e coperti per un totale di 119€.
Per quello che abbiamo mangiato e bevuto(qualità e quantità) prezzo onesto.
Da provare!
ARMANDA L
.
29 Dicembre 2024
10,0