The first time went very very well, I will keep you informed on how the next ones go..! Let's hope that trattorias like this never cease to exist, and congratulations to those who have been providing culinary satisfaction since the 90s.
koldi lulaj
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22 Giugno 2025
10,0
Characteristic place, very nice
I ate the pici with white veal ragout, an excellent dish
My son had pork pluma, which was also very good
I will happily return
Advise
Nicoletta Dell'Otto
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12 Maggio 2025
8,0
Truly exceptional bruschetta and Florentine steak
Roberto Binco
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10 Maggio 2025
10,0
We went for a family lunch.
Warm, rustic, comfortable environment, very good dishes.
Bruschetta appetizer much appreciated by all, the first and second courses with meat were also very good.
For dessert I ate the fantastic gin cream!
Price normal and adequate for what is consumed.
Marino Marini
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09 Maggio 2025
8,0
Never eaten such a good Florentine steak!!!
Well done!!
Warm bread with lard, tomato sauce and raw ham, what a story...
Simple things are the best 😍
We will definitely be back 😍😍
Eleonora Maretto
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04 Maggio 2025
10,0
Everything perfect. I certainly recommend.
Stefano Turrini
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04 Marzo 2025
10,0
Un ristorante situato in una struttura degli inizi secolo scorso,molto bello, caratteristico, con cottura carne a vista. Personale molto gentile che ha dato spiegazioni molto interessanti per ogni portata. Ho mangiato dei bigoli eccezionali, forse i migliori mangiati finora. Le bruschette buonissime con salumi e salsine ottime. Nonostante abbia chiesto la carne ben cotta, la bistecca era tenerissima, come tagliare il burro.Ristorante consigliatissimo. Necessaria la prenotazione con molti giorni di anticipo perché avendo pochi posti, i tavoli vanno a ruba in un attimo.
Rachele Salerno
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12 Febbraio 2025
10,0
Went again last summer, small but very nice place, good welcoming and professional service, excellent quality food. To return.
D G
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08 Febbraio 2025
10,0
Beautiful, very special location. Kindness and affability of the owners always available. Excellent food but with a but! The bruschetta, maybe I'm wrong because of the little light there was, but did they look like slices of bread to me? If this were the case, you cannot serve such a beautiful platter of cured meats without having some slice of an excellent loaf. Adequate prices however with a But! Asking €18 for 3 lamb chops seems a bit excessive given that it goes for €20/22 per kg. Was the dish perhaps three ounces of lamb in total? With 4 chops perhaps it would have been more accepted. However, apart from these small details, I recommend it. Take the rib eye which is fabulous.
GF Mannax
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26 Gennaio 2025
8,0
Il locale si trova all'interno di una casa di campagna vecchia, il nome "La Rustega" rende bene l'idea di come sia il locale. Intendo dire che all'interno non si trova nulla di raffinato, a cominciare dai fiori finti (che a me non piacciono). In compenso il personale è molto gentile ed accogliente. I piatti offerti sono i più diversi, dai primi ai secondi, e tutti molto gustosi. Su tutti la carne alla brace che viene accuratamente cotta al momento nell'apposito angolo. Il tutto accompagnato da ottimi vini. Anche il il rapporto qualità/prezzo è buono.
Alessandro M
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13 Gennaio 2025
10,0