Large, very characteristic and pleasant environment. Impeccable equipment, excellent long self-service counter with raw and cooked vegetables and other appetizer and side dish preparations. Excellent pumpkin ragu tortelli with soft pasta, well filled and seasoned with delicious ragù. The other first courses were also very good. The second courses are of excellent quality and the desserts are particularly good, especially the bonet and the sour cherry and ricotta tart. Impeccable service, quick and ready to give advice or explain the dishes on offer. The only NEO is the small and old toilets. It is a good restaurant and I wholeheartedly recommend it. CRC
Charlie Rov
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11 Maggio 2025
8,0
Da anni, anzi decenni mancavo da questo bel ristorante di solida tradizione ed ho ritrovato le stesse sensazioni: un ambiente "invecchiato bene" ottimamente mantenuto, con tavoli ben distanziati, un'atmosfera gradevole ed un servizio professionale. Niente di tutto ciò è scontato, oggidì. La cucina è quella della tradizione ferrarese e, se si resta in quell'ambito (come noi) non ci sono sorprese. Tenendo conto del livello del locale, della qualità della cucina e della location splendida, nel cuore della Ferrara rinascimentale, il rapporto qualità/prezzo è ottimo.
Riccardo T
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06 Maggio 2025
10,0
The best restaurant in Ferrara. Impeccable service. Genuine food. Excellent value for money
Claudio Stanzani
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05 Maggio 2025
10,0
Ate mediocrely and paid 50 euros without understanding where the bill came from. Some took only one dish. The others have a buffet starter and a first course. Some cheap wine and a hot bill
carlo ferrarese
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27 Aprile 2025
6,0
A certainty for the excellence of Ferrarese cuisine located in a Corso enviable by any European capital... From the walls, passing through the diamond palace and arriving at the Estense castle... what more can I say.
Alessio Ascanelli
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26 Aprile 2025
10,0
Excellent food and professional staff
Daniela Cammarata
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26 Aprile 2025
10,0
Excellent meals, friendliness and welcoming environment. Super recommended
FEDERICA MORELLI
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10 Aprile 2025
10,0
I had a lunch with my Italian friends. There’s a vegan buffet for make one plat. And the cappellacci di zucca con burro e salvia. Salama con puree soooo delicious and authentic from Ferrara. The sweet is different zuppa inglese and torta li tagliatelle was so delicious everything actually.
Samer El Hajji
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17 Marzo 2025
8,0
Excellent food, you'll be spoiled for choice.
Guido de Candia
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03 Marzo 2025
10,0
Locale molto bello e curato. Si respira profumo di cultura. Cibo eccellente e tipico ferrarese dal "pasticcio ferrarese" alla salama da sugo con purè di patate. Tutto eccellente. Anche il fritto misto all'italiana, di una bontà commovente.
Il pranzo non è stato a buon mercato ma ne valeva la pena. Un plauso al ragazzo del servizio, capace e gentile senza mai essere invadente. Locale segnato per la prossima volta.
Per il prezzo siamo siamo sui 40/45 a persona con un primo ed un secondo.
Gianluca
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28 Dicembre 2024
8,0