I booked a coupon with a free dish, and after a long wait, it was all worth it, thanks to the kindness and friendliness of the staff and the dish... and a sublime dessert that ended the dinner in style....
Pietro Donato
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06 Settembre 2025
10,0
Food delicious, super friendly & funny staff
Ingrid Koolen
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30 Agosto 2025
10,0
Good atmosphere
Well-presented dishes
Decent service
Fair value for money
Note: cutlery is extra
Jean François Galléan
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24 Agosto 2025
8,0
How you wish your restaurant is going to be - great food, professional and friendly service, nice atmosphere. We chose this as our last restaurant during our vacation - many thanks!
Axel Scheurer
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23 Agosto 2025
10,0
Unfortunately, we arrived on a bad night. The wait was incredibly long, only partially offset by the quality of the dishes we chose. In the end, the staff was able to make up for it with kindness and courtesy.
Luca A.
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14 Agosto 2025
6,0
A very nice wine bar, but the separation between restaurant and wine bar isn't very effective. As a wine drinker who isn't a guest in the restaurant, you're a bit of a second-class guest. However, the canapés are very tasty, and the wine is also recommended; a bit more friendliness and attentiveness from the service staff wouldn't go amiss.
Peter Brachinger
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14 Luglio 2025
6,0
Excellent food and very good service. Truly enjoyed this meal. Recommended.
Håkon Johnsen
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05 Luglio 2025
10,0
Very good Venetian cuisine, excellent wines, very good price-quality ratio. Highly recommended.
Jack Surija
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04 Luglio 2025
10,0
Giunti nella magnifica città del Palladio in occasione di un mercatino vintage, ci siamo volentieri fermati a mangiare in questo locale seguendo le recensioni su Trip Advisor. Decisamente non ce ne siamo pentiti: inizio sontuoso con antipasti di cicchetti (nel locale li chiamano “spunciotti”) , cioè fette di pane croccante condite con deliziose combinazioni. Ve ne sono tantissime, di terra e di mare, e io sono andato trionfalmente in seconda! Ne ricordo alcune: melanzane e bufala, soppressa (il tipico salame veneto, fresco e poco stagionato), coi porcini, crudo e bufala, porcini e porchetta… Sono irresistibili, e solo il pensiero del primo piatto ormai in dirittura di arrivo mi ha fatto desistere dal continuare! Ci siamo poi deliziati coi bigoli al ragù d’anatra e la sfoglia di baccalà mantecato, entrambi piatti tradizionali del vicentino. Il tutto generosamente accompagnato da un buon Prosecco (e trovarne uno buono è già cosa rara). Conto sugli 80 euro.
Carlo
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01 Maggio 2025
10,0
Saletta ristorante accogliente e riservata risotto buono con asparagi verdi bilanciati da ottima mantecatura servizio professionale scelta carta di vini di qualità
RManuela
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26 Aprile 2025
8,0