Beautiful place to eat.
I had a schiacciata with mortadella, pecorino and honey. I took it away. They were very fast, even though the place was very full with people constantly coming in.
A very social place, you set yourself up, there is a fountain to get water which is obviously free.
Very good, recommended
Lorenzo Baldonero
.
25 Aprile 2025
10,0
Be sure to order the bowls! The selection is divine, every item on it was delicious!! 🥰
Krisztina Kopin
.
25 Aprile 2025
10,0
Excellent cold cuts and excellent cutting boards, tried for two days in a row. Very nice decor, in full Bolognese style! An extra smile from the service and then it's perfect :)
Alex Uboldi
.
24 Aprile 2025
8,0
Excellent place to eat. Good value for money.
Not very comfortable.
José Vte. Asensi
.
24 Aprile 2025
10,0
What is there to say where genuine food and wine from Emilia Romagna can be found and consumed? Heaven can wait.
Paul Azzopardi
.
23 Aprile 2025
10,0
Good atmosphere & vibe, a little bit cute & touristy. Disposable knife /fork/ paper plate which I don’t care for. My spritz had a pasta straw, not keen on tricky gimmicks. Food ok, but nothing too special.
Eevi Stein
.
23 Aprile 2025
8,0
It's Bologna prosciutto and cheeses, a unique place to experience it all.
Toni Panov
.
23 Aprile 2025
10,0
Exactly what we were looking for on our last night in Bologna. Easy, casual, local, fun atmosphere. Great busy corner for people watching. Counter service, so don't expect table service!
Tia Hockensmith
.
23 Aprile 2025
10,0
One of the most reasonable places for drinks and good quality food in Bologna.
Add to your foodie list for excellent value, style and substance.
Amazing rustic decor.
PS 68
.
02 Gennaio 2025
10,0
Abbiamo preso un tagliere di salumi misti ed uno di formaggi. Grande varietà di salumi, tutti buoni, a parte un cestino con il pane caldo per farsi il panino. I formaggi idem, con a parte miele e confettura di fragola. Tutto buono e di prima scelta. Poi abbiamo preso i crostini toscani col fegato, che a noi piacciono moltissimo ed erano ovviamente molto buoni. Poi cantuccini con vin santo. Obbligatorio pucciarli, perché sono duri, a differenza di altri. Il personale è stato molto cortese. Nei weekend non si prenota, per cui bisogna andar presto, se no non si entra. Infatti questa era la seconda volta che andavamo, la prima non siamo riusciti a trovar posto. Si paga solo il vino (ne hanno una discreta scelta), l’acqua si riempie alle fontanelle in autonomia, così come ci si apparecchia da soli
Francesca A
.
29 Dicembre 2024
10,0