I ate an exceptional schiacciata
Pierluigi De Santis
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25 Marzo 2025
10,0
Recommend the gourmet platter. Good mix of cold cuts
Hoaghe Vlad
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24 Marzo 2025
10,0
I recommend the platters with local cold cuts and cheeses! Everything is very delicious!
Dimitra Karamvali
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23 Marzo 2025
10,0
Best run of all these stores we have been. Quality and care in service and presentation. Staff cared about their jobs and it showed in the meat cutting and overall friendliness. Thank you for the great experience.
Rocko
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23 Marzo 2025
10,0
I found it to be overrated. Food is ok, but doesn't blow anyone away. Service is self-service. Everyone is friendly, but what can you say? Ambience clear 5 stars. The reason we are pure.
Horst Seckel
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22 Marzo 2025
6,0
One of the best choices in the city . Good value for money . Great drinks . Amazing sweet . Don’t forget to finish your visit with il cuore caldo al pistacchio.
John Georgopoulos
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22 Marzo 2025
10,0
Beautiful place, where you can eat, (excellent choice of cured meats and hams in particular, both local and national products, mostly Tuscan, and foreign). Recommended for an aperitif with accompaniment.
Alessio Burtone
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19 Marzo 2025
8,0
Take a way is a great alternative when exploring the city and then please stop at La Prosciutteria! Huge portions and well topped.
Andrea Da Graca
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17 Marzo 2025
10,0
One of the most reasonable places for drinks and good quality food in Bologna.
Add to your foodie list for excellent value, style and substance.
Amazing rustic decor.
PS 68
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02 Gennaio 2025
10,0
Abbiamo preso un tagliere di salumi misti ed uno di formaggi. Grande varietà di salumi, tutti buoni, a parte un cestino con il pane caldo per farsi il panino. I formaggi idem, con a parte miele e confettura di fragola. Tutto buono e di prima scelta. Poi abbiamo preso i crostini toscani col fegato, che a noi piacciono moltissimo ed erano ovviamente molto buoni. Poi cantuccini con vin santo. Obbligatorio pucciarli, perché sono duri, a differenza di altri. Il personale è stato molto cortese. Nei weekend non si prenota, per cui bisogna andar presto, se no non si entra. Infatti questa era la seconda volta che andavamo, la prima non siamo riusciti a trovar posto. Si paga solo il vino (ne hanno una discreta scelta), l’acqua si riempie alle fontanelle in autonomia, così come ci si apparecchia da soli
Francesca A
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29 Dicembre 2024
10,0