Cozy place,
You enter and you feel like one of a happy family,
Tasty food, with recipes handed down from parents and grandparents,
Local raw materials,
If I lived in those areas I would go to them at least once a month
Antonio Lombardo
.
30 Agosto 2024
10,0
Very good restaurant, we had a great time, welcoming staff and very good food!
Maëla Gaillardon
.
29 Agosto 2024
10,0
A very good restaurant! Homemade dishes, friendly staff. Special mentions for pasta (Monte Piesco) and grilled meats. Everything was delicious, wine and desserts (tiramisu). I recommend!
Cthrn D'Amore
.
19 Agosto 2024
10,0
On Saturday evening 10th August I went to this place, recommended by friends.
Environment I agree with the style of the tavern, excellent service. We were welcomed by Mrs. Mafalda and Gerardo and we felt like we were at home. The food is superb from the appetizer pignata with cheese platter and sopressata, to the candle with goat chop and finishing with a delicious cheesecake.
Ample parking.
We will return soon.
Micu Ioanna alexandra
.
13 Agosto 2024
8,0
Siamo andati in zona poiché attratti dalla sagra che in realtà non c’era e quindi ci siamo fermati a mangiare da loro devo dire tutto buonissimo il mollone che non avevo mai assaggiato veramente top poi i fagioli sublimi… abbiamo preso un antipasto stra buono e stra pieno di pietanze squisite… personale gentile che dire veramente tutto buono… veniamo da napoli quindi un bel po di strada da fare ma che faremo volentieri ci ritorneremo sicuramente… lo straconsiglio
dolcezza nera
.
21 Luglio 2024
10,0
Excellent home cooking
Good quality dishes with quality ingredients.
Courteous and professional staff
Renato Sivio
.
14 Luglio 2024
8,0
We ate well. Quiet and cool place. Owner helpful and friendly.
Cosimo Damiano Torraco
.
13 Luglio 2024
10,0
Nice place, very good and kind staff, spectacular cuisine, everything is delicious, their specialty is the delicious goat chop which has no equal. Very kind and sociable owners, they made us feel at home. Highly recommended
Angelina Citro
.
09 Luglio 2024
10,0
Da più di 20 anni qui in paese a proporre una cucina tipica del posto, di ritorno da anni in Alto Adige, e propongono un menù vario, con antipasti interessanti, a cominciare dal Mallone, ricetta povera di Bracigliano, patate lesse schiacciate, con cime di rape o altre verdure di orto o di campo, accompagnate da pezzi di "mascuotto", il pane raffermo biscottato e buona anche la fagiolata della casa al tegamino; mi sono piaciuti anche i cavatielli con provola e porcini. Bollicine campane d'accompagnamento, buone in particolare quelle dei Verrone, viticoltori del Cilento. Qualità/prezzo apprezzabile. Gerardo è buon esperto di vini e si aggiorna pure, Mafalda è astemia e fa buoni dolci.
robi1952
.
08 Luglio 2024
8,0
Typical cuisine... I recommend it!
Francesco Pellegrino
.
25 Giugno 2024
8,0