During the periods spent in Albera, I really like coming to this pizzeria for dinner at least once.
Great food, fond memories.
Monica Repetto
.
26 Agosto 2024
10,0
My favorite place in Val Borbera! If I lived closer I would be here every week. Excellent pizza and meat especially the meat.. melted in your mouth and cooked to perfection. Prices are more than honest and always incredibly kind even if we always come in large and slightly noisy groups... see you next year!! The boys from Berga ❤️
Esther Leone
.
26 Agosto 2024
10,0
We are in a small town in Val Borbera, in the central square there is this bar which for years has offered a pizzeria service and for some time also a grill with local meats.
The pizza is tasty and good, we split a grill in two and we were both satisfied.
The desserts are good.
The service is informal but courteous, which doesn't hurt at all in a village restaurant.
Despite the fact that it is very popular, the dishes arrive with a certain speed, which doesn't hurt.
Overall a good experience, certainly compared to a local restaurant with excellent products and not to a starred restaurant in the city center (I say this because I found some of the criticisms I read a little out of place).
Fabrizio Marchese
.
15 Agosto 2024
10,0
Angus (and not only) spectacular... delicious pizzas and pinsas... Anna's desserts are mouth-watering.
Daniela Pasetto
.
11 Agosto 2024
10,0
Questo posto è difficile da descrivere. Bisognerebbe dare una stella per l'organizzazione e la gestione dei tavoli e 5 stelle per la qualità del cibo. Abbiamo prenotato per le 20:30 di un giovedì di agosto, dopo un po' ci richiamano per dirci di andare alle 21. Tra una cosa e l'altra, tempi di attesa lunghissimi per un errore di assegnazione dei tavoli, ci sediamo al tavolo per le 22:15. Nell'attesa ci hanno però portato un tagliere Ordinato qualche pizza e la carne, tutto devastante. Buonissima davvero sia la pizza che la carne. Il menù inesistente, non pervenuto sul tavolo e non ci è stato portato. Personale gentile e il proprietario mi sembrava un po' "alticcio". Finita la cena bottiglia di limoncello che fa sempre piacere.
Probabilmente i proprietari coscienti della qualità si lasciano andare su alcuni aspetti, che però sarebbero da rivedere.
Andre 🍕
.
09 Agosto 2024
6,0
A very nice place and very well managed. I met Alessandro Diana and his family, they are exquisite people who know how to work, meat and pizza are the best! Recommended to everyone
Andrea D'AMELIO
.
27 Luglio 2024
10,0
Clean place, friendly staff, ample parking, recommended
Andrea Gibellini
.
21 Giugno 2024
10,0
Super pizza, also try the meat, very good
carla.bruzzone06@gmail.com Bruzzone
.
01 Maggio 2024
8,0
Pizza e Pinsa imbattibili. Impasto croccante e sottile. Ingredienti : nessuno puo fare meglio. Dalla burrata agli sfilacci di cavallo, la porchetta fatta da Alessandro poi sulla pizza …. I tagli di carne sono da 2 stelle Michelin. Ha tutto , anche 100 giorni di stagionatura. Rapporto qualitá prezzo ottimo. Guardate bene le foto.
Gabriele Gogna
.
28 Aprile 2024
10,0
very good pizza, friendly and fast staff
Patrizia Gabbianelli
.
21 Aprile 2024
8,0