Excellent food, friendly owner who is very attentive to diners and more than honest prices
Riccardo Avellino
.
16 Agosto 2024
10,0
Informal place with the style of the past, frequented for lunch by many laboratories.
Homemade food, excellent genuine.
Prices are low.
Graziano Gaggioli
.
07 Luglio 2024
8,0
Typical cuisine and above all very importantly Homemade which for me is the Top other than gourmet.. I really recommend it!!
Nicola Terrasi
.
25 Giugno 2024
10,0
A family atmosphere, a very warm welcome, the food is excellent and you never feel weighed down, the cuisine is not greasy. Abundant dishes, you never have to wait. The price is very accessible for quality food. There are always a lot of people.
Highly recommended!
maria luisa Mattei
.
15 Giugno 2024
10,0
Excellent family-run village restaurant (like in the past!) with delicious, plentiful food and reasonable prices. The truly kind and friendly owners make you feel like friends, guests in their home. We've been there twice, different menus but always delicious! And when we travel back to Rome, a fixed stop!
Massimo Aspider
.
08 Giugno 2024
10,0
Homemade cuisine and genuine informal atmosphere, true trattoria as in the past, modest prices, generous portions
Tiziano ScoccA
.
28 Maggio 2024
8,0
Homely place (thank goodness) excellent food and very familiar service
Luca Guaralda
.
04 Maggio 2024
10,0
Beautiful experience
Super good and typical food
Friendliness
Simple but well-kept place
Highly recommended
Sandro Buccella
.
28 Aprile 2024
10,0
Posto accogliente, mangiare buono e tipico toscano. Vi consiglio i Pici, ma vi raccomando di lasciare spazio per il dolce. Fatto al momento dalla signora una crema da leccarsi i baffi... Che non ho!
emmarossis
.
12 Aprile 2024
10,0
Serata perfetta, cucina di una volta. Trattoria vera, con tovaglie a quadri ed atmosfera familiare. Provati primi: pici al ragù di cinta e pesciatini con ragù casalingo, "semplicemente impeccabili". Per secondo abbiamo provato la trippa, il baccalà fritto ed il filetto di maiale al pepe verde. Qualche contorno tipo, verdure pastellate, fagioli all'uccelletto e verdure saltate. Tutto buonissimo. Vino bianco e rosso ed un temerario che è riuscito ad assaggiare il tiramisù fatto da loro. Digestivi vari e conto onesto. P.s. scordatevi le porzioni da modelli/e, qui si mangia!!!
Alessandro T
.
30 Marzo 2024
10,0