Very pleasant evening in an elegant and panoramic location.
More than a dinner, an experience.
We chose the "traces" tasting menu, every single dish managed to best express the flavors of each ingredient that composes it, giving us positive emotions.
Excellent wine pairing.
Very professional and friendly service.
We were pleasantly struck by the fact that all the staff is made up of young girls and boys.
The next objective will be the tasting of the "vegetable" menu
Thanks to Peca for the wonderful experience
Mirco Fantin
.
28 Luglio 2024
10,0
Simply one of the best restaurants in Italy
Nicola Frasson
.
05 Luglio 2024
10,0
You go there with high expectations because it's a 2 star kitchen, but after the evening is over you sit there pleasantly surprised. The dishes are all more beautiful than the one before and a harmonious composition with every bite.
You are welcomed wholeheartedly and you immediately notice the passion that goes into everything.
Definitely worth a visit!
iVolkan
.
29 Maggio 2024
10,0
Prima volta alla Peca , location molto bella , menù top , servizio molto cordiale e preparato e un plauso al sommelier. 👏🏻👏🏻👏🏻
Luigino P
.
29 Maggio 2024
10,0
To live a more unique than rare experience
ALBERTO ROSSETTO
.
28 Aprile 2024
10,0
Exciting experience, we had a great time
Excellent food, very kind service and owners.
Elena Ronconi
.
27 Aprile 2024
10,0
Culinary cuisine at the highest level
great wine selection
professional and warm service
and all of this for years 3 stars are overdue!!
Schmutz Willi
.
24 Marzo 2024
10,0
Alla Peca si vive davvero una bella esperienza. Il locale è molto accogliente con una bella disposizione dei tavoli nei diversi locali della struttura. Arredi eleganti e di gusto. Calda e affettuosa l’accoglienza riservataci dai titolari e dall’intero staff. La cucina di Nicola Portinari è assolutamente da provare per scoprire sensazioni uniche e particolari. Le materie prime vengono trattate con cura e con tecniche di cottura che ne esaltano totalmente le caratteristiche . Molto interessanti i menu degustazioni. Per l’occasione però sia io che il mio tavolo abbiamo scelto i piatti à la carte. Da segnalare: il boom di calamaretto, ricotta fermentata e finocchietto marino, il risotto di cavolo nero, cren e caprino di malga, i raviolini di maruzzelle e biete all’aglio e peperoncino (stepitosi), la triglia alla Livornese, porro al barbecue, l’anguilla in forno di braci, shiitake, misticanza di alghe e daikon, l’ombrina con i carciofi calamondin e zenzero, la faraona di “Zeffiro” curcuma e spinacio in due consistenze. Un capitolo a parte va dedicato ai dolci o meglio alle opere di Pierluigi Portinari. Perfette in tutto nella preparazione e nella presentazione. Meritano di essere citate:
il soufflé al cioccolato fondente, gelato al caffè, albicocca e whisky torbato, la crostata al limone con sorbetto di mandorla e mandorle salate. Altra citazione a parte da fare è quella alla carta dei vini o meglio al bravissimo e molto preparato sommelier Matteo. Il solo ascoltare la descrizione dei vini che fa con passione a con tanto amore e competenza vale un viaggio a se. Un plauso anche a tutto il personale di sala, giovane attento e molto professionale.
Luigi O.
.
22 Marzo 2024
10,0
Always at the top. We tried the vegetable menu. Excellent experience. Super attentive and professional guys. Matteo the sommelier is very available to help you taste particular wines. What can I say, you're never wrong.
Massimiliano Filippi
.
12 Marzo 2024
10,0
A 2 Michelin star, I won't add anything else.
Congratulations to everyone for the wonderful experience you gave us.
Enotorious
.
19 Febbraio 2024
10,0