My wife and I had lunch today at this restaurant, and we had a great time. The waiter was very polite and professional without being stifling. The food was excellent. Highly recommended.
Alberto Ongeri
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16 Maggio 2025
10,0
Locale tranquillo e molto luminoso, oltre che accogliente. Piatti tutti buonissimi serviti in maniera impeccabile.
TOPIS-T
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07 Maggio 2025
10,0
A place of peace immersed in the Piacenza plain. A family that lives the passion of cooking, led by a starred chef who still gets excited when you compliment her on the incredible experience you've had. I savored every moment that will remain in my memory. Thank you.
Marcello Baiguera
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26 Aprile 2025
10,0
Ci sono luoghi in cui la cucina non è solo cibo, ma un viaggio nell’anima di un territorio. La Palta, a Bilegno, è uno di questi. Varcata la soglia, si entra in un mondo sospeso tra memoria e innovazione, dove ogni piatto racconta una storia e ogni sapore evoca emozioni profonde.
Il cuore pulsante di questa magia è Isa Mazzocchi, chef di rara sensibilità e talento, capace di trasformare ingredienti semplici in poesia commestibile. La sua cucina non è mai esibizione fine a sé stessa, ma un atto d’amore verso la terra che la circonda. Attraverso ogni creazione, Isa racconta la Val Tidone, i suoi profumi, le sue stagioni, le sue genti.
Ogni portata è un piccolo racconto che si svela con grazia: dal primo assaggio fino all’ultimo sorso, ci si sente parte di un racconto più grande, fatto di radici profonde e visioni contemporanee. Qui la tradizione non è mai nostalgica, ma viva, reinterpretata con rispetto e coraggio.
La Palta è un’esperienza che resta nel cuore. Merito di una donna che non cucina solo per nutrire, ma per emozionare, per narrare, per far sentire ogni ospite parte di un’identità collettiva, autentica e luminosa.
Isa Mazzocchi non è solo una grande chef: è una narratrice, un’ambasciatrice della sua terra, una custode di bellezza. E il suo ristorante, un luogo in cui il tempo si ferma per lasciar parlare il gusto, l’anima e il territorio.
Simone Fornet
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20 Aprile 2025
10,0
Family dinner. The external appearance of the restaurant doesn't say much, but the interior is refined and quite sophisticated. The food is naturally of high quality (even if in some dishes the quantity is truly "starred") the service is good, very kind towards my wife who was celebrating her birthday, perhaps a few more smiles would be better.
gianfranco rebecchi
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31 Marzo 2025
10,0
The best dinner of my life, seriousness, seriousness, professionalism and passion I think are the 3 words that best represent this place, from the choice of the environment to that of the menus. An experience to try at least once in your life.
Matthew Badgers
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25 Febbraio 2025
10,0
This restaurant is in the top 3 of my favorite restaurants.
Beautiful, very welcoming location, the dining room staff is kind, attentive and very knowledgeable in illustrating the dishes.
Absolutely try the Raviolo di Ravioli in six seasonings of Parmigiano Reggiano!!!!
Tiziana Paoloni
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21 Febbraio 2025
10,0
Welcoming environment and punctual service, I tried the new menu entirely dedicated to pasta: full of really interesting ideas
Corinna Mondani
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08 Febbraio 2025
10,0
A few months ago I had dinner with a friend... the surprise of the well-kept location pleased me... the dishes were optically pleasant but decidedly minimal in portions... the wine was pleasant... the service was a bit pressing... I was often interrupted in the conversation to add water and wine to the glass... I hoped for dessert but it was too little (I would like to show you the photo I took)
I left unsatisfied and the quality/price... questionable... I don't think I'll go back... I've had better experiences
Wanda Zambianchi
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08 Febbraio 2025
6,0
We've been there twice and both times were amazing. Friendliness, professionalism and STELLAR food...not for the well-deserved Michelin star...but for the art of knowing how to show and feel in every dish the path chosen by the Chef, the origins and the heritage as a starting point, without forcing, a lot of skill and competence.
Friendliness and kindness accompanied us throughout the lunch.
"Sed omnia praeclara tam difficulty, quam rari sunt".
emanuele pozzi
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03 Febbraio 2025
10,0