Excellent experience here at La Molara, kind staff attentive to the child's needs, excellent appetizer made with local raw materials and well cooked. Hot ricottas much appreciated, crunchy bread, good lean but not dry meat and the first course with fusilli al dente and well tied, good value for money. We'll be back.
Valentina Russo
.
26 Agosto 2024
10,0
Inn characterized by a happy union between the simplicity of traditional flavors and the taste of continuous research. Ingredients at km 0 (or, better to say, at meter 0), excellently prepared and a soberly welcoming environment, set in the green Irpinia, complete a truly special experience. Special mention to the vegetables in the starters, as inviting as they are health friendly.
Diego Matarazzo
.
15 Agosto 2024
10,0
A tasty dinner in company.
Lots of starters, varied and of good quality.
Service guaranteed by friendly and efficient staff
Valeria Moffa
.
13 Agosto 2024
10,0
Good and fresh local products, the dishes are simple and delicious, the price is a few euros more per dish than average.
ANTONELLA GUERRIERO
.
24 Luglio 2024
8,0
Interesting menu and very good dishes, exceptional fried green beans.
Prices a little high for the area.
Very valid.
Paolo Abbo
.
15 Luglio 2024
8,0
The food is good, the owner and staff are helpful and friendly.
We will definitely return.
Gennaro Taddeo
.
14 Luglio 2024
8,0
very nice place, food cooked in an extraordinary way, everything delicious from the beginning, 16 staff at the table, all super satisfied, highly recommended
pasquale ferrante
.
08 Luglio 2024
10,0
It is located in Summonte, not far from the Sanctuary of Montevergine. It is a small restaurant located in a pleasant position, surrounded by greenery, with internal parking. The menu is à la carte, with meat and vegetable dishes. The raw materials are excellent. The desserts are also good.
Federiciano
.
07 Luglio 2024
10,0
❤️ Nel cuore della pittoresca Summonte, in provincia di Avellino, sorge l’agriturismo “La Molara”, un angolo di paradiso che incarna l’essenza dell’ospitalità e della cucina campana. La proprietaria e chef Isabella è l’anima di questo luogo, dove ogni ospite è trattato come parte della famiglia.
Atmosfera: “La Molara” è un rifugio sereno, dove l’architettura tradizionale si fonde con il paesaggio verde e rigoglioso dei monti Irpini. Le sale dall’arredamento rustico e le terrazze panoramiche invitano a momenti di convivialità e relax, immersi in un’atmosfera che sa di casa. La chef, con la sua passione e maestria, trasforma ingredienti semplici e genuini in vere e proprie opere d’arte culinarie. Ogni piatto racconta la storia del territorio, con una predilezione per ricette tradizionali rivisitate con un tocco di modernità
davide c
.
23 Giugno 2024
10,0
Nulla è lasciato al caso accoglienza cortesia disponibilità cura nei particolari, stagionalità dei prodotti , piatti squisiti non può che generare uno dei posti migliori dove fermarsi per una bellissima cena o un meraviglioso pranzo
Mar C
.
16 Giugno 2024
10,0