Excellent food, excellent service, fair price in my opinion, not 5 stars because of the hidden location and poor ventilation even though we were outside
Lorenzo Rossari
.
10 Giugno 2025
8,0
Excellent in all respects. Definitely worth trying even at the expense of a few more km to travel
Adriano Calvi
.
04 Giugno 2025
10,0
Had a wonderful evening with perfect food and wine!
Hans Blocher
.
29 Maggio 2025
10,0
Excellent cuisine well presented in a cozy and very welcoming environment. The wine selection is rich in local flavors. Well done, when you come to the area you have to come back.!!
maurizio gregotti
.
25 Maggio 2025
10,0
Characteristic place...run by two guys.. Giorgia and Alan very good..welcoming...smiling and professional....the food...very good...we were 6 and we took the tasting menu...excellent!!! With excellent wine!!! To return!!!😘
Giselda Rebuffo
.
23 Maggio 2025
10,0
Exceptional welcome
They agreed to take us at 9:30 pm
Very pleasant waitress
Very good meal
JFV SPORT
.
17 Maggio 2025
8,0
Parking in the square, a stone's throw away, and almost hidden, suddenly, a beautiful location appears with indoor and outdoor tables.
I'm not someone who likes every course but reading the menu made me exclaim: "well, one of everything", and making a choice was difficult.
Of all the good things we tasted, the unsurpassed dish was the Tajarin with black truffle: quality raw materials, very good Tajarin cooked just right and excellent seasoning.
Excellent service and more than honest bill.
Mauro Ghiglione
.
15 Maggio 2025
8,0
Friendly service, the quality of the kitchen is okay (after a change of ownership?), but rather disappointing in light of other reviews
Nuova gestione, giovane e attenta.
Cibo buono e di qualità. Siamo stati per pranzo il giorno di Pasqua e nonostante il pienone è stato tutto impeccabile, lo consiglio.
Ampia carta dei vini.
Personale cordiale, prezzi giusti.
Babilovoz
.
22 Aprile 2025
10,0
La storica gestione di Mariangela e Vittorio è terminata il 24 dicembre, la nuova ha riaperto il 5 febbraio. Varcato il cancello il cortile dove, nella bella stagione, viene allestito il dehors con 35 coperti, altrettanti nella sala. Chef Alan Bustamante; in sala Giorgia Cantamessa e Alice. Piacevolissima musica jazz in sottofondo; il pranzo:
Vino:
- Rosé Piemonte DOC Rosato Brut az. Pico Maccario.
Pane bianco e grissini maison.
Apribocca:
- frittatina di verdure e salame.
ANTIPASTI:
- battuta di Fassona piemontese (con scaglie di parmigiano e crema al tuorlo d'uovo).
- acciughe fritte (con maionese al lime fatta in casa).
PRIMI:
- linguine (con gamberi, stracciatella e pomodorini confit).
- risotto (al cavolo nero con fonduta al taleggio e salsiccia).
DESSERT (condiviso):
- torta di nocciolè (fatta con nocciola Tonda Gentile Trilobata e gelato alla crema di nostra produzione).
Caffè a chiudere.
La bella carta dei vini presenta 60 etichette, ampia scelta al calice. Menù degustazione piemontese 4 portate a 38€; à la carte 6 antipasti da 11 a 15€, "tagliere di formaggi con confetture di nostra produzione" a 15€; 6 primi da 13 a 15€; 6 secondi da 14 a 18€; 6 dessert da 6 a 7€. Ottimo rapporto qualità prezzo. Cucina ben eseguita con una bellissima scelta di piatti del territorio; gentilezza in sala. A fine pranzo i nostri complimenti.
Recensione precedente:
4 novembre 2017 "in una cantina raffinata"
Pamapava
.
22 Febbraio 2025
10,0