The food is excellent. The wait is a bit long, but it was Sunday lunchtime and it was packed.
Sara
.
17 Luglio 2025
10,0
Fresh, green, beautiful and suggestive setting, excellent food at honest prices.
loredana
.
16 Giugno 2025
10,0
Beautiful location Excellent cuisine Courteous staff
Laura P
.
11 Maggio 2025
10,0
Prenotiamo la mattina per il pranzo di ritorno dalla valle d'Aosta. Personale gentilissimo, cantina dei vini infinita con prezzi per tutte le tasche. Rapporto qualità prezzo dei piatti ottimo. Qualità del cibo veramente ottima. Tanti antipasti piemontesi a prezzi veramente competitivi. Primi fatti a mano a 11 euro. Tantissimi dolci fatti in casa. Torneremo
Bas
.
04 Maggio 2025
10,0
Excellent food, very cordial and friendly service and a very cozy atmosphere.
marcia
.
27 Aprile 2025
10,0
I went with my boyfriend for lunch on a Saturday and we had a great time, it's the classic family restaurant in the "mountains". We had a bottle of water, a veal with tuna sauce, a Russian salad, a nettle pie, a carpaccio with chestnut jam, a roast veal, a ravioli with bagna cauda, a ravioli with roast sauce and finally some chestnut tagliatelle with gorgonzola super super good, total cost of €74.50 well what can I say super good price and the food is truly delicious I highly recommend it if you want to try typical Piedmontese food and spend a relaxing day
Giulia Albanese
.
25 Marzo 2025
10,0
Era la prima volta che mangiavo in questo ristorante, non sapendo bene come funzionasse io e il mio compagno abbiamo preso dei piatti da dividere in modo da assaggiare più cose.
Tra gli antipasti abbiamo preso; vitello tonnato, flan di zucca e fonduta di parmigiano, insalata russa, capunet e cipolle ripiene. Era tutto molto buono ma la nota di merito l’hanno avuta capunet e cipolle ripiene che erano deliziose.
Siamo poi passati ai primi; agnolotti alla bagna couda per me e polenta concia per il mio compagno. Gli agnolotti molto particolari e buoni, peccato un eccesso di burro a condire.
Non si deve pensare alle porzioni da ristorante, gli antipasti sono dei piattini da assaggio per darti la possibilità di assaggiare più cose ed averlo saputo prima evitavamo i primi e continuavamo sugli antipasti.
La prossima volta faremo così!
Conto super onesto.
Valenina
.
26 Febbraio 2025
8,0
Very welcoming and good food. Good service! Advised! Normal prices
Massimo Bellaroba
.
23 Febbraio 2025
10,0
Restaurant perched in Settimo Vittone, not very easy to reach between narrow streets and hairpin bends, but worth it for the landscapes. The possibility of tasting many small plates of hot and cold appetizers at really competitive prices, perhaps to share, is fun. The carpaccio with chestnut cream is delicious. Very particular wine list with vintage wines, kind and friendly owner, welcoming atmosphere!
Thomas Chiabrera
.
24 Gennaio 2025
8,0