Even though I was born in Castelfranco Emilia, I had never been to this historic venue, but on the occasion of an important birthday I finally had the excuse to go. My family and I were welcomed with a lot of heart, in a well-kept and welcoming environment. The kitchen was able to satisfy all our tastes with great skill. Thanks to all the staff for helping to make this lunch so special. Francesca Eleonori
Francesca Eleonori
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27 Gennaio 2025
10,0
Always a certainty. The continuous search for quality while maintaining tradition unchanged
Marco Lamberti
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14 Gennaio 2025
10,0
The food is excellent. The cotechino with zabaione was delicious.
Francisco Pardo
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09 Gennaio 2025
10,0
We had a company lunch in this restaurant, I personally come from Milan and I can say that it was what I was looking for.
Authentic Emilian cuisine with modern dishes, I ate tagliatelle and tortellini, excellent and classic and as a second course a tempura cotechino which amazed me.
If I were to return to the area I would definitely stay here again.
Alessandra Meazza
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09 Gennaio 2025
10,0
Excellent local and traditional cuisine
Luca Aiello
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20 Dicembre 2024
8,0
Cozy place, very kind staff, flavors of the dishes with that touch of delicacy on the palate! I would say excellent place!
michele melchionda
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08 Dicembre 2024
10,0
Non è la prima volta che vado in questo locale e mi sono sempre trovato bene ma, secondo me si può fare ancora meglio e quindi mi permetto una critica costruttiva.
Sarebbe meglio inserire qualche piatto vegetariano perché di fatto se si esclude il pesce, proprio non ce ne sono.
Io sono vegetariano ma, con una piccola deroga e quindi ho mangiato i tortellini impannati (molto buoni) e l’uovo poche con tartufo. Premesso che la scelta spetta al ristoratore, inserendo qualche piatto veg, si amplierebbe la platea. In un ristorante di questo tipo, medio alto, la carta dei vini andrebbe spigata meglio indicando i vitigni e anche le loro particolarità. Chi li sceglie è competente ma, comunicarli meglio farebbe la differenza. Molte volte ho trovato vini interessanti (FIVI) ma, credo pochi capiscano di cosa si tratti e quindi andrebbe spiegato meglio quanto offerto in carta.
ABB
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08 Dicembre 2024
8,0
Ottimo ristorante tradizionale. Antipasto di spalla cotta, a seguire cappelletti in brodo per scaldare l’animo e lo stomaco. Servizio attento e gentile.
banele
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05 Dicembre 2024
10,0
Better than you might expect
Classy restaurant with very competent Chef and Sommelier. Traditional food and natural ingredients! It's worth the cost
Stefania Ricco
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17 Novembre 2024
10,0
Great place, excellent quality of food
Annalisa Pistuddi
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20 Settembre 2024
10,0